ProMAMA

Am primit astazi prin e-mail o informare privind deschiderea (in Bucuresti) unui nou centru pentru mamici si viitoarele mamici.

Daca se gaseste careva care poate sa imi ofere mai multe informatii despre noul centru, va rog sa nu ezitati sa o faceti.

Acum va las in compania prezentarii pe care am primit-o.

[slideshare id=2373799&doc=promamacenter-091029042542-phpapp01]

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. buna,

    eu am fost la centrul promama. din pacate am apucat sa-l frecventez doar 2 saptamani ca am si nascut…
    am facut gimnastica si pot spune ca m-a ajutat la nastere (am invatat cum sa respir, in ce pozitii sa stau in travaliu si cum sa imping in expulzie…).
    am fost facut si cursuri prenatale in ritm alert, ca sa le termin repede… sunt f interesante.
    eu va recomand si voua. puteti merge sa vedeti despre ce este vorba. prima sedinta de gym e gratis, sau cel putin asa au procedat cu mine 🙂

  2. Centrul ProMAMA s-a deschis de curand in Bucuresti din dorinta de a le oferi mamicilor cat mai mult ajutor si sustinere in ceea ce priveste sarcina, nasterea, nou-nascutul si alaptarea, astfel incat ele sa fie pregatite pentru intalnirea cu bebelusul pe care il asteapta.

    Instructoarea de Gimnastica de la ProMAMA este Kinetoterapeut, specializata in lucrul cu gravidele, iar cursurile Lamaze sunt predate de catre un educator prenatal Lamaze certificat international. Colaboratoarea pe partea de consiliere in alaptare este medic primar pediatru, consultant în alăptare certificat internaţional, coordonatoarea din România a consultanţilor de alăptare.

    Chiar ar fi foarte bine sa participati la aceste cursuri. O sa aflati multe informatii extrem de interesante si utile. O sa vedeti ce mult va ajuta…
    Mai jos e link-ul despre cursurile Lamaze
    http://www.promama.ro/servicii.php?m=3

    Preturile sunt si ele accesibile, astfel incat orice mamica sa si le poata permite.

    Si, in plus, este un mediu foarte „cald” la ProMAMA…

    Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la tel. 0745.26.40.28 sau 0726.71.51.51, prin e-mail la contact@promama.ro sau puteti vizita site-ul http://www.promama.ro.

    Sorana

  3. Interesant. Sunt pro aceste centre, avand in vedere ca multe tinere nu sunt informate/invatate sa fie mame si se produc multe greseli care pot fi periculoase in viata copilasului sau chiar a ei.