Rasfat in sarcina, sau exploatarea sotului?

Trebuie sa recunosc ca perioada sarcinii are avantajele ei… de care incep sa invat sa profit din plin 😛 … si daca uneori mai sar si calul, sotul meu gaseste intotdeauna puterea sa-mi treaca cu vederea „micile scapari”.
Deja ma gandesc ca zilele mele de rasfat total sunt numarate… Deja m-am obisnuit cu paharul de suc de portocale proaspat stoarse lasat pe noptiera in fiecare dimineata, uneori chiar si cu o cafeluta langa, cu masajul din talpi pana in crestet, cu mangaierile si sarutarile de care se bucura burtica mea, cu ritualul de trezire din fiecare dimineata: zeci de pupici, imbratisari si mangaieri…. Nu mai zic de drumurile la magazin pe care le face in miez de noapte pentru a imi cumpara jeleuri, fructe, ciocolata sau orice altceva mi se mai nazare.
Uneori ma simt prost ca se chinuie atat de mult pentru a ne rasfata… si totusi acum doua nopti l-am trezit din somn (la 3 dimineata) rugandu-l sa imi aduca o sticla de apa. Asta pentru ca nu am voie sa ridic nici macar o sticla de 2 litri 🙁 Sunt dependenta de sotul meu si constiinta mea ma face sa am remuscari.
Stiu ca sunt norocoasa sa am un astel de om langa mine. Mi s-a spus ca „e din ultimul lot de baieti buni”, si pe zi ce trece mi se intareste aceasta convingere! 🙂 Acum cateva zile mi-a spus ca el deja creste acest bebelus de 4 luni. Asa si este! Si chiar indeplineste rolul de tata mult mai bine decat il indeplinesc eu pe cel de mama!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. HAHAHAHAHA! Nici nu stii cat de mult o sa-si aminteasca de masajele astea…o sa le considera ca-s pe toata viata :)))

  2. Eheeeee…ce vremuri! Eu pofte n-am avut, dar masaje „a bagat” la greu! 😀
    Cat despre ce a zis sotul „ca il creste deja de 4 luni”… spune-i ca acum e bine ca bebe nu plange si nu face pisu-kk si nu vrea baita…atunci o sa fie distractia mai mare!
    Va pupam
    Oana si Cati

  3. Sa iti traisca sotul si sa ai un bebe sanatos! Eu cred ca noi, femeile, profitam de sotii nostri cat de mult putem si suntem foarte alintate.

  4. Detin si eu in dotare unul din exemplarele lotului despre care aminteai 😀 , sa ne traiasca muti,multi ani si sa se bucure vesnic de toata dragostea si recunostinta noastra.Eu mereu ii spun ( glumesc fireste ) ca atunci cand ne-om face vreo casuta am sa-i fac un bust in curte pentru cat de bun si minunat sot si tata este !