Din nou, A H1N1

In ultimele zile peste tot prin jur, aud vorbindu-se despre gripa noua. Nu ma deranjeaza si nici nu ma panicheaza aceasta campanie media, insa de cand prezenta virusului a devenit o amenintare pentru spatiul meu, m-am panicat. Vineri am aflat ca in cladirea in care lucrez, exista un angajat cu virusul A H1N1 – CONFIRMAT! In jumatate de ore de la aflarea vestii eram deja in drum spre casa. Nu mi-e frica pentru mine; mi-e frica pentru buburuza noatra! Iar frica mea prezinta usoare tendinte de paranoia… Deja mi-e teama sa ies din casa!
Probabil ca nu as fi avut probleme in a ramane in continuare la birou, insa m-a socat modul in care s-a inteles sa se faca dezinfectia cladirii: toate actiunile intreprinse s-au rezumat strict la etajul la care activa angajatul cu pricina si bine inteles, la etajul „executivilor”; lifturi, holuri sau etajul pe care sunt situate salile de sedinte nu au fost puse la socoteala… pana la urma urmei, tot romani suntem! Era culmea sa se poata face ceva cum trebuie. In consecinta, sunt din nou consemnata la stat in casa.
Medicul a fost foarte ferm ca NU am voie sa fac vaccinul si ca singurele variante de tratament pe care le pot lua sunt paracetamolul si … lamaile / portocalele….

Articole pe aceeasi tema