Tie ce vrei sa iti aduca Mosul?

Astazi am fost intrebata ce imi doresc de la Mos Nicolae. E simplu.…. si totusi sunt constienta ca nimeni nu imi poate garanta ca voi primi ceea ce imi doresc.

Pana anul acesta imi doream diverse lucruri care atunci imi luminau sufletul de bucurie… lucruri neinsemnate. Acum, am o singura dorinta, sa am un copil sanatos! Nu vreau nimic altceva; asta este tot ce conteaza.  Pe 4 Decembrie vom merge la doctor pentru morfologia fetala. Gandul acesta nu imi da pace de cateva zile. Nu pot sa ma linistesc, sa nu imi fac griji…. Mi-e teama! Nu am motive de ingrijorare, insa gandul ca exista o mica probabilitate ca puiul meu sa nu fie bine, ma macina cumplit! Nu ma consider a fi paranoica insa puiul asta de om care si-a gasit culcus in pantecul meu, reuseste deja sa scoata paranoia din cele mai ascunse unghere  ale mintii mele.

Draga Mos Nicoalae, draga Mos Craciun,  anul acesta nu imi doresc decat ca bebelusul nostru sa fie sanatos! Nu ma intereseaza nici sa aflu ce va fi! …. Daca bebe vrea, poate sa iti tina cordonul ombilical intre picioare pana la sfarsitul sarcinii… Tot ce conteaza este sa fie sanatos!

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Va multumim mult pentru cadoul mosului blogosferic! Azi a ajuns la noi.
    Va dorim un An Nou fericit, un bb sanatos si mancacios, sanatate multa multa si toate cele bune!

    Cu mult mult drag…

  2. Va uram un an nou plin de sanatate si prosperitate, nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!
    Cu mult drag,
    Ayan si mami a lui

  3. Vad ca nu ai mai scris de mult pe blog, sper sa nu fie probleme cu voi.
    Am nevoie urgent sa iau legatura cu tine … scrie-mi, te rog, pe mail.

  4. Sunteti bine?ca n-ati mai postat de mult timp nimic…Bebe e ok?Voi ce faceti?pupici

  5. Vreau ca mosul sa-mi aduca un sampon contra caderii parului de pisica sau o menajera free of charge :))). Glumesc desigur. Sanatate vreau, atat. Sper ca si tie sa-ti aduca ceea ce-ti doresti.

  6. Sa fie asa cum iti doresti ….si doar stii bine ca Mosii astia asculte rugamintile de acest gen!

  7. si eu tot in prag de sarbatori anul trecut am facut morfofetala si rezultatul l-am primit la analiza sangvina tocmai in ianuarie, srabatorile de anul trecut nu mi-au tihnit deloc, deloc.Pe 19 decembrie, insa, Mos Craciun mi-a soptit mai repede ca urma sa am un baietel Gugulufel.va tin pumnii dragii mei sa fie totul bine si-n rugaciunile mele pe care le fac an de an in prag de sarbatori am sa ma gandesc si la voi.va pup cu drag !