Primul cartonas galben pentru tati!

In dimineata aceasta, bebelina noastra i-a dat prima „sanctiune” lui tati! 😀
Obiceiul lui tati din fiecare dimineata este sa isi rasfete bebelina si sa traga impreuna o partida de joaca, care se incheie cu un pupic de buna dimineata, pentru mami! 😀
In dimineata aceasta, domnul tatic probabil ca s-a trezit mai tarziu, si a sarit peste repriza de joaca cu bebelina, si a preferat doar sa ma rasfete pe mine cu un pupic de ramas bun… Mare gresala! In secunda in care S mi-a dat pupicul de care vorbeam si s-a indreptat spre iesire, bebelina a inceput sa se agite nervoasa … probabil certandu-l. 😀 De cele mai multe ori, eu nici macar nu ma trezesc atata timp cat bebelina se joaca cu taticul ei … dar in dimineata aceasta, am sarit ca arsa … pentru ca nu intelegeam ce se intampla de se agita in halul acesta copilul! … si am strigat repede la S. care nu apucase sa iasa din casa, pentru a se intoarce sa ii dea si printesei neglijate un pupic. Problema rezolvata! Bebelina s-a linistit instant, iar eu am adormit la loc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Oofff, cred ca domnisoara noastra o sa ne dea de furca daca isi pastreaza personalitatea de care da dovada inca din burtica!

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Draga mea mamica…obisnuieste-te cu ideea…fetele sunt ale tatilor! 😀 Eu vad acest adevar pe zi ce trece!

  2. He he … si taticul nostru e foarte atent cu burtica. Off… este o perioada foarte frumoasa si emotionanta pentru toti cei implicati. Sa aveti o bebelina frumoasa si cuminte. Nu te speria … este foarte bine sa aiba o personalitate puternica.

  3. ce scumpa!!!…ma faceti sa-mi amintesc de Matteo care reactiona imediat la vocea tatalui sau,iar pe mine ma lasa sa mai astept….Cand se intorcea tatal lui de la munca incepea sa se miste de cum intra pe usa si-i auzea vocea,pe cand pe mine ma mai ignora…stia ca o sa am timp dupa aia sa-l plictisesc din plin..-)))