Anotimpul unei noi iubiri

Imi vine sa-mi strig iubirea ce-mi anima fiecare celula. Vreau sa stie toata lumea ca IUBESC!

Primavara, acest anotimp al iubirii, care ne dezmorteste simturile tuturor, a venit in viata noastra nu reactivand un sentiment amortit de vreme, ci aducand cu ea un sentiment sublim, complet necunoscut pana acum. As mintii daca as spune ca ma asteptam sa simt asa. Habar nu aveam ca exista asemenea sentiment. Abia acum am inceput sa inteleg ce inseamna IUBIREA neconditionata. Ma uit la minunea mica ce doarme linistita in patutul ei si parca nu-mi vine a crede ca-i a mea. Nu o sa ma satur in veci privind-o, ascultand-o sau vorbindu-i… Nu am cuvinte sa descriu ce simt… Minunea asta nu tie trei zile, ci o viata! O privesc obsesiv bucurandu-mi sufletul cu imaginea ei, o adulmec hranindu-mi simturile cu mirosul ei.

As vrea sa descriu mai bine ceea ce simt; as vrea ca micuta noastra sa stie acest lucru… probabil ca va intelege cel mai bine atunci cand si ea la randul ei va fi mamica… dar ce departe-mi este gandul… Pana atunci avem multe de invatat: noi de la ea si ea de la noi! … Si totusi parca nu e totul chiar atat de departe… parca ieri eram in „luna de miere” privind speriato-fericiti la doua liniute roz.

Acum cele doua liniute roz s-au transformat intr-o minune mica care ne priveste (stiu ca abia distinge, dar asa-mi place mie sa cred 😛 ) din patutul ei.

Nu am ce spune mai mult decat am spus: IUBESC! Imi iubesc copilul si sotul; pentru ca sunt, pentru ca ma definesc, pentru ca simt ca datorita lor TRAIESC!

Pentru inceput, voi incerca sa fac sptamanal un rezumat al pataniilor noastre in 3. Sa nu uitam nici noi, nici ea. 😉

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. FELICITARII!! citesc cu mare emotie tot ce scrii si abia astept sa ma regasesc si eu, macar putin, printre trairile tale!

  2. Felicitari MAMICO. Multa putere si intelepciune ,Maria are niste parinti responsabili .Da, asa este timpul zbora, si de la cele doua liniute din luna de miere,iata minunea pe care cu drag o tineti in brate.

  3. Mult succes pentru inceputurile vietii in trei.
    Poate incepi prin a rememora povestea nasterii? Cred ca fiind fetita si pentru ca va deveni si ea mama o sa ii faca placere sa o citeasca mai tarziu? Eu am scris-o desi am baiat….