Dupa o zi in care ne-a chinuit durerea

Astazi Maria a fost cuminte. Foarte cuminte. S-a trezit la 6 (se culcase la 22:30) … tati a schimbat-o, mami -a facut laptele, tati i l-a dat iar mami a tinut-o in brate ca sa faca chestia aia rusinoasa: sa scoata aerul.
… Si uite asa, la 7, atat mami cat si Maria dormeau duse… in patul „mare”, pentru ca Maria doarme cel mai bine langa Mami: pe salteluta de infasat punem o paturica si apoi o bucata mai mare de finet … si asta-i patutul de deplasari al printesei!
… si am tot dormit pana la 10:30 Maria, si la 10:00 – eu. 😀
De data aceasta m-am descurcat fara ajutoare, pentru ca tati era demult la job. Dar am reusit si le-am facut pe toate repede si printesica nu a suferit prea rau de foame.
Surprinzator fata de trendul ultimelor zile, acum doarme… tot langa mine. Mi-e mai usor asa sa ii masez burtica atunci cand plange in somn de durere. Masez usor, si puiul meu nici nu apuca sa se trezeasca! 😉
Sper sa nu ma fi laudat degeaba si sa apuc sa mai fac si eu una-alta cat timp doarme printesa.
Somul ei de azi, probabil ca se datoreaza nesomnului de ieri, cand nu a reusit sa doarma decat 5 ore intre 10:00 si 22:30, dintre care 2 ore le-a dormit pe burta mea; a chinuit-o burtica rau de tot!

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Bai deci e criminala cum doarme ea acolo in paturica ei.Ce grasunica e!S a schimbat ff mult.Ati incercat si cu COLIEF pentru colici?E putin mai scump , dar am auzit ca face minuni.Lasa ca se face ea fetita mare si scapa de durere intr o luna sigur.Multa sanatate si bucurii alaturi de piticuta.

  2. offf, ai incercat cu bonisan? de la 22.30 la 6??? ilinca se chinuie si acum sa atinga performanta, adica azi a dormit pana la 7.30 dar e rarisim..

    1. am incercat si cu bonisan…. doare si iar doare… doctorita ne-a zis ca prea avem nimic de facut in afara compreselor calde, masaj usor si tinut burtica pe burtica.
      Legat de somnul de noapte, stiu ca suntem niste norocosi! Asa a fost din prima zi.. . a inceput cu 4-5 ore dormite noaptea si acum, tot creste intervalul… Noi o lasam in ritmul ei… Adoarme in jur de 22:00 – 22:30 si ne da trezirea intre 5 si 6, uneori chiar 6 si jumatate, in functie de cat de foame ii este….

  3. Ai grijă, că aşa se învaţă în pat! 🙂
    După aceea o să doarmă tati în pătucul ei, că n-o să mai vrea acolo nicicum. 🙂

    1. stiu… dar imi e asa de mila de ea, mititica, sa o vad cum se chinuie… si in plus, ma rasplateste cu niste zambete irezistibile! 🙂
      Daca va fi cazul, ne vom lupta sa o dezvatam dupa ce trec durerile. Acum nu am suflet sa o las sa se chinuie singurica….