Tata si fata (I)

Dintotdeauna am auzit in juru-mi discutandu-se despre relatia dintre tata si fiica. Atunci cand am aflat ca vom avea o fetita, toti apropiatii ma incurajau spunandu-mi ca zilele-mi de glorie imi sunt numarate; ca imediat ce tatal isi va tine fata in brate se va indragosti lulea!

Stiam … si eu sunt fata, si am un tata… dar acum sunt si mama, si acum inteleg mai bine ce a fost in sufletul mamei mele.

Asta e! Sunt ai mei, si ii iubesc pe amandoi! Si tocmai pentru ca ii iubesc atat de mult, am decis sa incep o mini-serie in care sa notez discutiile grele pe care le poarta, deocamdata, doar tatal cu fiica. Filozofie grea, nu altceva! ๐Ÿ˜‰ Le vreau asternute pentru ca imi sunt tare dragi discutiile lor si nu as vrea sa le uit. In plus, trebuie sa stie si Maria ce filozof era tati, nu?

  • Pe holurile maternitatii, in timp ce tatal isi plimba tantos odorul:

Fiica: Maria, infometata, cauta de zor sursa de lapteย  ๐Ÿ˜‰

Tatal:ย  – Maria, sa stii, ca nu trebuie sa cauti la mine! Cauta la mami!

Fiica: foame mare… si sfarcul tot sfarc e! ๐Ÿ˜‰

Tatal: – Maria, ti-am mai zis ca nu trebuie sa cauti la mine! Ale mele sunt paroase si nu sunt bune! Cauta la mami!

  • Tatal, ingrijorat ca Maria se va constipa, o „descanta” zilnic incepand de dupa amiaza si pana gasea ce isi dorea in pampers. Nu conta ca saracul copil era ceas si presta in fiecare zi in jur de 21:00, ore intregi taticul isi ruga copila:

– Hai, Mariuca, hai fa un cachita! Hai fa un caca pentru tata!

.. si nu am vazut in viata mea un om mai fericit atunci cand schimba pampersul ‘cu noroc’!

Uite asa s-a nascut sloganul: Caca pentru tata! … pe care saracul copil, il aude aproape zilnic! ๐Ÿ˜‰

Va urma… ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

15 comentarii

    1. @bebe, @bambuistule, @daniela – va multumim frumos pentru urari!
      @daniela – da, vorbim-vorbim … si ne mai rasplateste si ea uneori cu un zambet, o privire galesa, o strangere de degetut, sau chiar un sunet…

  1. pai sper, spre binele Mariei, sa invete taticul sa impleteasca … ca eu cu cele doua maini stangi ale mele …
    La cum il vad, sunt sigura ca va deveni maestru in arta dichisirii papusilor. Deja mi-e clar ca nu exista limita intre putinta lui si dorintele Mariei! ๐Ÿ™‚

  2. He, he, noi, pฤƒrinลฃii, avem bucuriile noastre. ๐Ÿ™‚ Micile bucurii care รฎi fac pe ei mari! ๐Ÿ™‚
    Vฤƒ pup pe toลฃi, cu drag.

  3. Hahahahahaaaaaa…..foarte tare sloganul taticului….Bravo taticului! Toata admiratia mea pentru asa tatic devotat….Cat despre gasca exclusivista si clubul privat cu intrare autorizata si parola electronica , intitulat „Clubul tata-fiica”….sa nu aud ๐Ÿ˜€ Am si eu asa ceva acasa…e topeala de tatic pe fatza…e ca la voi….insa problema este ca s-a ajuns la oleaca de subminare a autoritatii mamei in fata printesei….asa ca ai grija aici , ca eu am inceput sa lucru in sensul asta….
    Apropos de duo asta patrunjel :ai vazut postarea mea cu serenada? ๐Ÿ˜€ Aia te asteapta si pe tine….hahahahahahaaaa….si multe altele… ๐Ÿ˜€ Sanatosi sa fie , asta e important! ๐Ÿ™‚

    1. despre postarea aceasta este vorba? Sincer, cerd ca ai mei sunt in faza de elaborare a documentelor de infiintare a clubului „Tata-Fiica”… si cand te gandesti ca atunci cand a aflat ca vom avea o fetita, m-a intrebat speriat daca va trebui sa invete sa se joace cu papusile! ๐Ÿ˜€ Zau ca a fost stresat ceva timp pe tema asta….

      1. Sa vezi cand n-o sa i-o poti smulge din maini pe Barbie, ca nu i-a terminat de facut frizura, si vrea sa se laude in fata printesei cu priceperea lui! :))

      2. Daaaaa….hahahahahaaaaa….aia e postarea…Pai proaspatul tatic va trebui sa invete sa se joace cu papusile , nu va avea incotro si daca nu se descurca , iti las numarul de telefon , sa ceara sfaturi de la Marius despre cum se imbraca papusile , cum se plimba cu carucioru de papusi si cum se impletesc cozile poneilor cu clame speciale… ๐Ÿ˜€
        Asa ca temerile ii sunt intemeiate… ๐Ÿ˜€

  4. Si tati de Antonia e topit dupa pitica lui …ii spune ca e „gagica lui”.Delicioase discutiile lui tati cu Maria,sa vezi cand va veni si timpul replicilor din parte Mariei.sau perioada cu complexul lui Oedip…m-a amuzat copios partea cu sloganul caca pentru tata.Sa te bucuri de ei,e tot ce poate avea un om mai frumos in viata,o familie fericita si iubita.Va pupam si mai asteptam poze cu frumusetea mica.