inca un Kiabi

Si daca tot nu avem siguranta unui venit decent, de ce sa nu mergem la shopping?

😉 Cred ca inca nu e viata chiar atat de neagra precum protestul mamicilor care se va tine luni la ora 12 in fata Ministerului Muncii; perspectiva ne omoara!

Nu stiu daca magazinele Kiabi se regasesc in topul preferintelor voastre, insa eu una sunt mare fan. Nu ma incanta atat de mult hainele pentru adulti cum ma incanta colectiile lor pentru piticoti. … dar oricum, in ultima perioada nu ma prea incanta nimic despre adulti… 🙂

Hainutele pentru pitici sunt adorabile iar ofertele lor, super-extra- mega atractive! Pana sa descopar Kiabi aveam mare problema in achizitionarea hainutelor de bebelina – modele frumoase,  preturi decente si calitate buna. Nu zic ca nu gaseam in alte locuri, insa mi se pare aberant sa dau 100-150 de ron pe o rochita pe care o va imbraca de 2-3 ori. Kiabi s-a dovedit a fi o alternativa  buna la shoppingul in Austria sau Germania.

Si cum tot e la moda sa deschizi magazine in plina criza, nici cei de la KIABI nu se dezmint. Sambata, 15 mai 2010, vor deschide un nou magazin in Bucuresti – Auchan Titan.  In newsletterul pe care l-am primit nu se mentiona nimic despre reduceri speciale cu ocazia deschiderii noului magazin, insa pana pe 19 mai au reduceri bunicele la intreaga colectie de vara  2010 (banuiesc eu, ca in toate magazinele).

Ufff, tre’ sa ma plateasca cei de la KIABI, ca le-am facut reclama! Glumesc. Chiar merita!

Articole pe aceeasi tema

27 de comentarii

  1. Sa stii ca de vreme m-am temut cel mai tare. Ti-am zis ca nu promit ca ma duc tocmai din cauza asta. Baiatul este sensibil la vreme rece pentru ca am facut greseala sa-l scot afara inca de mic si nu l-am protejat. S-a intamplat invers asteptarilor si sfaturilor altora, conforma carora copilul se caleste mai usor. Asa ca ai procedat bine. Nu risca pentru ca e foarte dificl sa ai grija de o raceala la o varsta asa de frageda. Nu poti sa-i dai mai nimic acum.
    Cat despre comentarii spuneam ca e bine sa nu te enervezi pentru ca stiu cum gandesc oamenii in general. Prosteste. Nu stiu care le sunt limitele drepturilor lor. Ignoranta este un mare atu.
    Acum un an si jumatate m-am izbit de un prim comentariu, nu pe blog, ci in familie, din partea unui unchi. I-a turnat bunicii mele venin in ureche, apreciind eronat cum ca indemnizatia de 85%, care se aprobase a se da mamicilor, este luata din cotizatiile facute de el la stat. Pe langa faptul ca nu a avut tupeu sa mi-o spuna in fata, m-a enervat cumplit si ignoranta lui asupra situatiei de fapt. Desigur ca el a uitat ca am cotizat zece ani, cat am in campul muncii si n-am avut curaj sa fac un copil pentru ca nu-mi permiteam. Dupa ce l-am facut cu ou si otet n-a mai indraznit sa dea ochii cu mine. Am realizat dupa cateva zile, ca m-am enervat degeaba. Nu poti sa schimbi mentalitatea si perceptiile altora, chiar si rude, daca te enervezi sau orice ai face, pntru ca ei tot ignoranti vor ramane. Si asta pentru ca nu-si cunosc limitele drepturilor lor. Atata timp cat n-ai cu cine sa comunici, cu cine sa schimbi idei, chiar si in contradictoriu, este inutil sa faci vreun efort, dara-mi-te sa-ti mai sara si tzandara.
    Si culmea, acest unchi nu a trait in munti sau la tara, ci la oras, a muncit la fel ca noi, deci ar fi trebuit sa stie…
    Deci, este o pierdere de timp sa luminezi o minte care ar fi trebuit sa fie deja luminata. Si deci nu ma simt jignita si nici nedreptatita daca vine din partea unui om LIMITAT.

  2. Puiule zi-mi te rog cand se mai face un protest.
    Si nu mai fi suparata din cauza comentariilor nepotrivite pe blog (am vazut si eu ce s-a intamplat). Vor mai fi. Nu toata lumea se muleaza asteptarilor si sunt destui carcotasi. Imbratisari de la noi.

    1. din cauza vremii ieri am ales sa nu o scot pe Maria din casa, in schimb am dat o raita pe la MM… am ajuns la 12:19 si am stat doar 15 minute. Mai mult nu mi-a permis timpul… dar nici in casa nu am putut sta nepasatoare. Un alt protest nu stiu cand si daca se va mai organiza. Stiu ca maine se pregateste un protest de amploare se pregateste maine in fata Guvernului – sunt asteptati cca. 60.000 de oameni. Acest protest este organizat de confederatiile sindicale si nu am nici o informatie cum ca li s-ar alatura si mamele.
      Cat despre comentarii… chiar nu ma supara; ma dezgusta prostia. Nu am nimic cu cei care pot emite opinii pertinente… chiar daca sunt carcotasi. Nu sunt absurda si pot accepta existenta altor puncte de vedere, atata timp cat acestea sunt exprimate in limitele bunului simt. Jignirile care m-au facut sa reactionez, nu imi erau adresate numai mie, ci si tie si tuturor celorlalte mame care au ales sa invete si sa munceasca. Si cum sa nu imi sara tandara atunci cand stiu ca am cotizat lunar la buget cu cca 2000 de ron la care se mai adauga inca cca. 1800 ron cotizatia angajatorului pentru salariul meu… si uite asa doar de pe urma mea statul si-a luat in fiecare luna cca 3.800 de ron… (suma este o medie care, reprezinta NUMAI TAXE LA BUGET!) … si acum vor sa-mi dea doar 600 de ron pe luna??? Cati precum cei care ma injura acum au trait pe spinarea mea??????

  3. Si noua ne plac hainutele de la kiabi.iar ca pret sunt acceptabile .ce mi s-a parut un pic mai ciudat sunt nuantele destul de inchise de maro si gri la hainutele de fetite ,in schimb foarte multe modele si croieli moderne.si vorba ta,unele cu prea multi nasturi ,fermoare dar tinand cont de alte oferte,per ansamblu ,sunt ok cei de la kiabi.ce i-ai luat Mariei?vrem sa vedem si noi.

    1. am fost! am saracit bugetul familiei cu 350 de ron! 😀 Au si lucrusoare de baietei tare frumoase si super trendy 😉 . Noi am cumparat si un costumas pentru baieti ca trebuie sa vedem in premiera un pitic si ne-am pregatit si noi cum se cuvine! 😛

      Cat despre hainutele de fetite… eu nu am gasit in multe locuri rochite frumoase si croite sanatos. Ce sa fac daca drobu’ meu e mare deasupra capului si nu imi plac lucrusoarele cu nasturi mari pe spate sau cu fermoare de dimensiunea celor pentru adulti, sau cu prea multe capse…. pentru ca, zice drobu’ meu ca nu-i fac bine coloanei vertebtale, cat despre materiale ce sa mai zic… majoritatea au niste cusaturi foarte dure sau materialele au prea multe plastice in ele, sau au tot felul de volanase in zona gatului, care pot sa irite…. E adevarat, sunt multe modele frumoase, insa daca le iau la puricat imi trece repede… 😀

  4. Spor la cumparat…sa pui poze cu hainutele , is curioasa…in vest inca nu eKiabi asta…sau poate nu stiu eu?!
    Weekend placut!

    1. multumesc, Ana Maria! daca vom ajunge la cumparaturi ne vom lauda cu noile achizitii! 😉

      xxl? de ce? eu zic ca xl-ul e suficient…. sau asta e rezultatul minunatiilor alora dulci cu care iti fericesti familia?? 😛

      week-end placut si voua!
      va imbratisam cu drag!

  5. Sase dea o lege ceva care toata lumea sa primeasca hainute dela Kiabi astia. Ca sunt bani are guvernu de unde sa dea.

    1. de ce vrei si tu, si nu iti ajunge ajutorul social? sau poate nu iti ajung banii castigati la negru?

      am o veste proasta pentru tine, copilasii tai vor creste in hainute de la Kiabi, numai daca pui osu’ la treaba si muncesti, astfel incat sa iti permiti sa le cumperi singurel, si sa platesti TVA statului atunci cand le cumperi. Cu cat castigi mai mult, cu atat cheltuiesti mai mult si bagi astfel mai multi bani in buzunarul statului. 🙂

      1. Deci mai confuzact. Nu e bine sa se dea haine dela Kiabi? Ca eu aia ziceam cam crezut co sa fi de acord. Ca doara tu ai platit la stat taxe.

        1. spre deosebire de tine, eu am muncit si o voi face si dupa ce imi cresc copilul. muncesc si nu cersesc, asadar imi permit sa le cumpar! de asta am ales sa muncesc si am fost si impozitata pe masura venitului. am muncit pentru mine si pentru familia mea! nu pentru tine care stai pe islaz cu mana intinsa!

  6. multam mult, tocmai am fost saptamana trecuta si am lasat 200 ron, ne ajunge pentru luna asta! :-))

  7. si eu sunt un mare fan Kiabi si-l imbrac pe pitix de acolo, au haine dementiale!

    1. se pare ca sambata voi avea drum in partea aia de bucuresti. daca au reduceri speciale, te anunt…. daca nu banuiesc ca nu o sa bati drumul pana acolo, din moment ce il ai pe cel din militari aproape. 😉

        1. abia te astept. nu de alta dar de la tine poate vor fi mai obiective, fiind un first-timer. 😉

          aaa! sa nu uit, am mai primit astazi un newsletter de la ei, prin care anuntau reduceri la colectiile de tricouri – 9,9 ron, 🙂

  8. hm, am mai scris un comentariu dar nu cred ca a ajuns..in concluzie, dragute hainele de bebelusi de la ei 🙂

  9. daaaa, si eu i-am descoperit de curand.
    hainele de adulti nu ma incanta deloc dar astea pentru bebelusi..mai ales pentru astia mici mici sunt foarte misto si au preturi mai mult decat ok