Sling?

Inca dinainte de nasterea Mariei am cochetat cu ideea achizitionarii unui sling, dar lista de pro-urilor era aproximativ egala cu cea a agrumentelor contra, asa ca nu am achizitionat inca un sling.
Preferinta Mariei pentru statul in brate, musai in timp ce purtatorul ei se plimba, a fost argumetul decisiv in favoarea achizitionarii unui sling!
Am ales unul dintre slingurile din colectia „No fitze” de la SpurNatur.Β  πŸ˜€Β  Abia astept sa primesc coletul si sa plimb printesica cuΒ  minunatia de sling! πŸ˜€

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

    1. a ajuns! πŸ˜€ Se pare ca ii place piticei… dar inca suntem in perioada de acomodare/experimentare de pozitii. πŸ˜›

  1. Si noi ne-am luat un sling de la no fitze (spurnatur) si am mai comandat unul dupa. Nu numai ca pretul e super dar si calitatea e foarte buna, iar fata care le face pune chiar mult suflet.

    1. luni facem plata, si pana la sfarsitul saptamanii, cred ca ne ajunge si noua jucaria!! πŸ˜›
      mie imi face cu ochiul si dispozitivul cel nou pentru tatici. πŸ˜€

    1. Nu o incadram la categoria cadou, deoarece beneficiarul real sunt eu…
      Astept cu nerabdare sa il primesc. πŸ˜€ Normal ca impresiile vor fi postate. πŸ˜‰

  2. Cat gaza a fost mititica mai ieseam cu el in port bebe. Am ezitat multa vreme sa iau un sling. Am luat anul trecut in Romania unul de aici http://www.sling.ro/catalog/ . Gaza facuse roseola si a stat trei zile lipit de mine efectiv: in sling. Apoi acasa l-am mai folosit scurta vreme. Momentan folosit bici si trici sau masinute dar pt concediul in Romania spre care pornim maine am in bagajul de mana slingul de anul tecut. reglabil cu inele, f practic. Am zis ca decat sa car un buggy pliabil mai bine un sling, catar copilul in el si am mainile libere pt doua geamantane…..
    Sper ca Maria sa fie incantata de produs, poti sa iei si un wrap sau meitai pt mai incolo. Sunteti oricum inca micute sa aveti timp sa va obisnuiti cu el. Si e f practic…..o sa vedeti voi! πŸ™‚

    1. Sa speram ca nu face nazuri! … nu de alta, dar uneori imi amortesc mainile tinand-o in brate… πŸ™

      Pentru mai tarziu, cred ca ne vom orienta spre un mei-tai, ca sa il poarte si taticul. πŸ˜‰

    1. si eu sunt curioasa daca ii va placea sau nu. Oricum am comandat unul cu inele, nu din acela gen saculet – astea stiu ca au fost interzise in state.

  3. Felicitari pentru achizitie.si eu am avut multe argumente contra dar privind in urma,regret tare ca nu mi-am luat un sling.sa va purtati printesica cu placere .uauuu,ce preturi …super bune,eu vazusem numai pe la 100 si un pic.pupici.

    1. Multumim, Mirela! Chiar am avut noroc sa gasesc blogul acesta, ca altfel ma scotoceam prin portofel de 120 de ron, nu de 70!! πŸ˜€

    1. dap!! Si culmea e ca ea locuieste in Austria si le vinde la preturi speciale pentru romani. Am mai gasit 2 producatoare din Ro, dar preturile lor sunt undeva intre 100 si 120 de ron/buc πŸ™

    1. inainte de a-l comanda, am incercat-o pe Maria intr-unul improvizat dintr-un pareo, si nu a protestat πŸ˜€
      Sper sa nu se razgandeasca.