Aniversare, sentimente & familie….

Nu. Sau cel putin eu nu cred ca Dragostea (sau Iubirea, care in asentimentul meu au aceeasi semnificatie) dureaza 3 ani, ci pentru totdeauna! Chiar daca ai avut sansa sa iti intalnesti Dragostea, iar drumurile vietii ajung sa va desparta, acea Dragoste nu va pieri niciodata. Nu daca a fost Dragoste adevarata, nu doar o valvataie.
Nu de mult am implinit un an de casnicie…
Acum un an si un pic sarbatoream impreuna cu sotul meu pe plaja din Vama Veche, asteptand rasaritul incalzindu-ne la focul celor de la Corsaru’ si potolindu-ne setea cu J&B… Aniversarea unui an de casatorie, mi-a dezvaluit o alta femeie… o sotie rasfatata, implinita si fericita pana in maduva oaselor …. dar in acelasi timp si o mama – invatacea.
Nici mie nu-mi vine sa cred cate s-au schimbat in viata noastra intr-un timp atat de scurt! Pe cei din jur i-am uluit complet…
Povestea noastra ne-a impartit inca de la bun inceput cunoscutii in doua tabere: pro si contra… Dar noua nu ne-a pasat am mers mai departe, avandu-i alaturi pe acei putini din tabara-pro, lasand in urma tot ce era legat de cei din tabara contra. S-au cernut prietenii, dar macar acum stim ca cei ce ne-au ramas alaturi sunt oameni in adevaratul si cel mai profund sens al cuvantului. Ne-am facut prieteni noi, si am cladit si consolidat prietenii, in paralel cu „munca” pe care o depuneam pentru familia noastra. A fost si este cea mai placuta munca din lume, sa cladesti o familie alaturi de cel pe care, l-ai simtit inca de la inceput, jumatatea ta. Adica a mea!
Astazi, simt la fel cum am simtit si in ziua in care m-a cerut in casatorie: langa el voi ajunge sa traiesc o batranete frumoasa, crescandu-ne nepotii sau jucand o partida de septica in curtea casei. 🙂 … si Maria parca-parca cere un fratior! 😉

Avem la activ un an de casnicie, o minunatie de Marie si … si deocamdata atat! 🙂

Sa ne traim sanatosi!

… Postul acesta nu are sfarsit, ci doar un vesnic „va urma”!

Articole pe aceeasi tema

26 de comentarii

  1. Ete ca ratasem startul , scuze , dar mai bine mai tarziu decat niciodata , 😀 asa ca va urez si eu „la multi ani!” cu fericire si iubire maxima , casa de pietroaie in continuare si sa traiti in dragoste si intelegere , pana la adanci batranete! 🙂

  2. Ai scris minunat…
    Va urez din tot sufletul sa va bucurati unul de celalalt până la adânci si linistite batraneti, iar fericirea sa va fie desavarsită de o casa plina de copii si nepoti!

    Va transmit toate gandurile mele bune, cu mult-mult drag!

  3. La multi ani sanatosi si plini de impliniri, dragilor!Asta e tot ce conteaza , sa fiti voi fericiti , impliniti si sa va cresteti copiii la fel de frumos ca pe Maria.Restul sunt doar vorbe …asa ca nu mai spun nimic.Pupam cu mult mult drag!

  4. La multi ani!!! Prea multe nu stiu ce sa va spun dar primul pas pe care l-ati facut cu noi , acela de a ne alege dintre prietenii pro sa va fim mult mai mult de atat, adica nasi in fata lui Dumnezeu si prieteni in viata de zi cu zi , ne-ati facut si pe noi fericiti alaturi de voi.Fericirea de acum sa o traiti foarte multi ani de acum inainte alaturi de frumusetea voastra mica si ….inca doi trei …baieti.Va dorim numai fericire si tot ce este bine pentru Cojocarii!!!

    1. 🙂 … Multumesc pare putin… insa e tot ce reusesc sa spunem acum… Va dorim, din suflet, o viata lunga, frumoasa si plina de impliniri!
      btw, sa nu exageram cu baietii, da?? 😛 😛

  5. La multi ani, Cojocarilor! asta am vrut sa urez 🙂 Dar se poate intelege ca va urez si cat mai multi urmasi…

  6. La multi ani, sa va iubiti mereu ca in primul an in pofida tuturor si a orisice. Intreb si eu asemeni Amirei: de ce exista contra? Anyway, chiar nu exista, defapt n-ar trebui sa-i vezi…asta e sfatul meu. Va pup, dragilor.

    1. Multumim, Dana. Sa ai gura aurita! … cat despre carcotasi, chiar nu punem la suflet! Pupam si noi, cu mult-mult drag!

  7. Multi ani inainte! Daca ganditi asa, e sigur ca va veti trai batranetea impreuna… Si cel mai bun „lucru” pe care l-ati facut e, clar, frumusetea de Maria. Si un sfat din experienta: chiar daca ti se pare ca acum e minunat si nu se poate mai bine, sa stii ca se poate – daca ii veti darui Mariei un fratior sau o surioara. E de-a dreptul minunat sa le vad si pe ale mele impreuna si sa spunem ca suntem „familie de 4 persoane” 🙂

  8. La Multi Ani fericiti! da de ce existau contra?Ce se baga ei in viata voastra?

    1. Multumim, Amira! … carcotasii fac pariuri deoarece, aparent suntem firi destul de diferitre… In plus noi ne cunoastem de foare multi ani… pe cand fiecare era casatorit, dar vreme de 3 ani nu ne-am vazut, nu ne-am vorbit si cand m-a cautat dupa ceva timp dupa ce a divortat si el…… a inceput, timid, povestea noastra…. 🙂

      1. Lasa mai ca firile total opuse se atrag.In plus, voi aveti deja o experienta la activ in ale casatoritului, stiti exact ce si cum trebuie sau nu facut ( bine , nu exista o reteta universal valabila ) .Cat despre carcotasi…pfuuu…de astia sunt satula ca de mere acre.Cunm vad omul ca e putin linistit si fericit il „toaca” si-l despart si…si…
        Eu va urez inca o data multi ani fericiti si linistiti alaturi de mica minune si alti cativa cojocarei 😀 pupici

        1. Doamne ajuta, Amira! Ne dorim din suflet sa ai gura aurita. 😉
          … cat despre carcotasi, am si uitat sa-mi pese! 😀 😀 😀
          Pupam si noi!