Camilia – remediul salvator in cazul eruptiilor dentare?!!

Asa se pare. 🙂

O doza, 10 minute si copilul doarme fericit.  🙂 Iar mie imi rasuna-n minte Anotimpurile. 😛 Atata liniste este la noi!

Ce este Camilia? Este un remediu homeopat, produs de Boiron, care ajuta la tratarea pe cale naturala a eruptiilor denare, durerilor de gingii, iritabilitate si lipsa somnului.

Contine: Belladonna 5 ch, Chamomillia 9 ch (impotriva durerilor cauzate de eruptia dentara si a iritabilitatii), Ferrum phosphoricum 5Ch si apa purificata (sterila).

Ingredientele la care nu am scris in ce ajuta, sunt pentru reglarea tranzitului stomacal si pentru gingiile dureroase, dar nu stiu exact care pentru ce este… 😛

Din pacate, nu se comercializeaza in Romania, si trebuie comandat pe internet (asta daca nu aveti prieteni sau cunostinte sa vi-l aduca).

Multumesc Dani, Adela, si  Bogdan precum si tuturor celorlalti care ne-ati indreptat atentia spre acest remediu. 🙂 Iar celor care trec prin etapa dintisorilor le recomand sa-l incerce!!

Later edit: uite ca s-a dus aproape o ora si jumatate si copilul doarme linistit. 🙂

Articole pe aceeasi tema

42 de comentarii

  1. mersi mult am dat si eu peste anutul de pe okazii dar imi era cam teama sa iau adica nu stiu zic si eu sa nu fie alceva in loc … sunt putin sceptica .. daca ai luat de l dansul e de incredere ? adica afost ce ai cerut produsul original ?

    1. @alina, au fost originale si sigilate (eu am luat o cutie) … dupa aceea mi-am comandat dar comanda dureaza cca 2-3 sapt, si produsele erau identice, gustul identic, efectul identic…

    2. Eu am cumparat de pe okazii o cutie cu 15 flacoane, este ok vanzatorul si produsul, dar se duc destul de repede dozele, la noi nu a avut efect decat cate 2 doze la 15 minute, dar e f bun intr-adevar, ne-a iesit desstul de usor prumul dintisor!:)
      Am luat acum de la farmacie homeopata cele 3 ingrediente mentionate in articol, exact asa, si ii dau din ele cate o singura doza a 3 pastile seara din fiecare, si iesim asa mult mai ieftin…………

      1. Buna ziua referitor la ingredientele camilliei .. pe okazii si alte site-uri romanesti printre ingrediente sunt alte fata de cele scrise in articol.. care sunt pana la urma cele adevarate? ferrum phospforiccum si belladona sau Phytolacca decandra 5C HPUS si inca una? Multumesc!

        1. Buna,

          rapsunsul vine cam tarziu, dar poate foloseste cuiva: Boiron are doua variante ale acestui medicament, cel pentru adulti contine si Belladonna, cel care poate fi utilizat pentru bebe mai mari de o luna nu contine Belladonna.

  2. unde post sa gasesc camilia am un bebe de 11 luni caruia tocmai ii da o maseluta nu mai stiu ce sa ii fac sa il calmeze

    1. @alina, undeva in comentarii e un link al unui magazin online (din state) de unde l-am comandat eu, dar daca iti trebuie urgent, e un nene care vinde pe Okazii. da un search si il gasesti repede. Daca arde poti lua ;egatura cu el sa ti le livreze cumva tot azi… si eu am luat prima data tot de la el…

  3. unde gasesc acest medicament camilia; am luat toate farmaciiile hom. la rind…mai grav e ca unii farmacisti nici nu au auzit de el..

  4. Ma bucur… Eu parca ma si oferisem sa va dau cateva doze… Bine ca ati ajuns la linia de sosire si voi 😛
    Avem multe d epovestit, zilele urmatoae cred ca vor fi bogate:P

  5. Multumesc pentru urari.Despre cum „sarbatoresc” mai bine nu zic nimic.Solita en mi casa………

  6. am dormit precum valizele in gara. Toti 3! … sincer nu pot sa zic ca mi-a ajuns, insa este un inceput bun. 😉
    Tu ce faci, te serbezi comentand pe bloguri?? La multi ani! Multa sanatate si fericire maxima, Adina! 🙂

  7. WOW,deci ati avut o noapte de vis nu?FELICITARI!Si voua dar mai ales ei micutei,probabil a dormit foarte bine.Chiar ma bucur f mult!
    Dar TU ai reusit sa dormi azi-noapte?Sau a fost prea liniste?!? 😀

  8. Belladonna – nu-mi suna bine, suna ca un… drog sau mai stiu eu ce sedativ…

    1. are o cantitate mica… insa prefer acest remediu, natural, fata de nurofen sau calpol. La cate chimicale sunt in ele, nu mai zice nimeni ca sunt toxice….

  9. Lasa ca se mai aduna sa se compenseze mai tarziu si atunci va fi si mai bine! Si Alex al meu sigur va avea o viata fericita :)).

    Am intrat fara sa salut. Am vrut de fapt sa iti multumesc mult ca ai intrat pe la mine cu o vorba buna! >:D<

    Si la noi Camilia e de baza! E minunata fata de orice altceva ce am incercat. Chiar si cu Camilia a avut o noapte foarte dureroasa, dar in rest e ceva minunat! Va doresc sa nu mai aveti probleme si dureri! Somn usor!

    1. Multumim, Raluca. Atat pentru vizita cat si pentru cuvintele frumoase. Multa sanatate si concediu placut si worry-free. 🙂

  10. Ah… Boiron…. 😀

    Si pe noi ne-a salvat de la cumplitele colici un produs Boiron: Cocyntal. A fost mai bun ca absolut orice produs din farmaciile romanesti (Si am avut timp sa le testez cam pe toate)… Nici acesta nu se comercializeaza in Romania, mie mi l-a adus o prietena tocmai din Canada… Dar uite ca n-am stiut si de Camila, ca s-o rog sa-mia duca… SI tocmai a fost in ROmania, pana vara viitoare nu mai vine… 🙁

    De fapt, stii cate produse faine au de copii?! Uite aici … http://boiron.ca/en/products/children/

    1. comanda-l Carlitule cat mai poti!! 🙂 …. ca nu iti doresc sa te ia prin surprindere din 2 parti o astfel de etapa. 🙂
      … acum ceva timp zicea Oana (iliadorus.blogspot.com) ca exista cumva o lege a compensatiei, ei nu au avut colici, dar au avut probleme cu dintisorii, din belsug…. Conform acestei teorii, noi trebuia sa fim feriti de problemele dintilor pentru ca am avut colici… dar nah, ca nici legea asta a compensatiei nu este dreapta! 😛

  11. Bravoooooooo!Ce ma bucur!Si mi-ai dat o idee grozava.oricum nu avem decat 4 dinti ,ma gandesc cu groaza la maselute si canini!Eu ma gandeam ca zici de chamomilla,vad ca asta mai are si altele in el.O sa o rog pe prietena mea din Fr sa o caute.Pupam si mami,odihneste-te!

  12. Bravooo! Tocmai ce te rugam sa zici cum e cu camila. Deci chiar e bun. Bine ca poti sa te linistesti si tu cateva ore acum.

    1. acum s-a trezit si a papat si bineinteles ca are chef de joaca… Sper sa apara tati cat mai repede ca sa fac si eu un nani mic. … macar o ora…

  13. 🙂 N-aş vrea să-ţi spun: „Vezi, ţi-am zis noi!”. Dar tot o zic. 😛
    Lăsând gluma la o parte, ne bucurăm cu voi şi pentru voi. Tot înainte!

  14. Bravoooooooooo!!!!!!!!!!!!Ma bucur ca merge si la voi !Din suflet ma bucur ca ati scapat ;).Mami ….si tu de ce n ai bagat un somnic mic , aaaa?Bravo , Gabi , bravo !Pupam

    1. somnic inca nu… diseara, poate … cand apare tati…. ca bunica e din ce in ce mai chinuita de dureile de mana. Ieri a scapat un bibi din mana si s-a spart…. mi-e teama sa o las cu Maria, chiar daca ea, saraca vrea….
      multumiri multe si pupici si mai multi.

  15. Pingback: 8-4-3 | Cojocarii