Imunostimulentele

Un subiect foarte actual prin blogosfera si nu numai… Am citit lucruri interesante despre ele in articolele publicate de Maria-Mirabela si de Raluca, dar si in comentariile Zooziecai.

Noi la capitolul acesta ne-am hotarat sa mergem pe mana doctoritei Mariei si sa nu ii dam nimic, sa o lasam sa isi dezvolte singura sistemul imunitar.

Asa cum spuneau si ceilalti parinti in articolele mentionate mai sus, toate imunostimulentele „naturale” au zahar si componenti nu tocmai „naturali”, argument de care s-a folosit si doctorita Mariei. In cazul nostru, un alt argument „forte” este varsta Mariei, care la nici 7 luni nu trebuie indopata cu chimicale si zaharuri.

Anul acesta ne bazam pe fortele ei!

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Nici eu nu am optat pt nici o grila de imunizare.Initial vroiam asta , insa am fost sfatuita de pediatra Dariei sa nu i mai imunizam atat de mult din afara , n are nici un rost.Isi vor forma anticorpi si imunitate singurei ;).Plus ca si asa bagam in ei o gramada de vaccinuri , care stim cu totii ce contin si cate si mai cate….Noi o lasam pe Daria free iarna asta 🙂

  2. Exact la fel ne a recomandat si noua pediatrul. In afara de catina cu miere, a spus sa nu i dam nimic, mai ales ca este un copil care mananca foarte bine si de toate!