Am revenit; din nou!

Pauzele de bloggareala incep sa devina obisnuinta pentru noi. Am revenit.

A fost frumos la Roma… sper ca toti ceilalti s-au simtit la fel de bine. Am avut noroc de vreme superba – soare, cald … ziua puteam sta chiar si in tricou. Ne-a deranjat vantul, seara … si cersetorii romani. E plin de ei. Si au exact aceleasi obiceiuri ca si acasa: daca nu le dai, te injura.

Mi-a fost dor de Maria. Tare dor. Am lasat-o acasa cu un dintisor si am gasit-o cu doi! (Daria, tragem tare sa te prindem din urma!) … la cat e de maraita, cred ca mai iese ceva cat de curand.

Nu stiu daca m-am stresat sau nu degeaba cu lasarea Mariei in grija bunicilor… unele lucruri le-as fi facut, cu siguranta, altfel. Acum trebuie sa o dezvat de tote deprinderile cu care nu suntem de acord…

Jumatatea masculina a familiei noastre s-a intors de la Roma cu un an in plus… tot mai „batrana” am regasit-o si pe Luana, careia nu am apucat sa ii uram de la multi ani, insa o facem pe aceasta cale.  La multi ani, printesa mica! Sa iti ajute Domnul sa ai o viata plina de fericire si o sanatate de fier!

Voi reveni cu o alta postare in care sa povestesc pe indelete despre aventurile noastre din scurta vacanta, dar asta dupa ce voi descarca pozele si voi ajunge la zi cu blogurile pe care le urmaresc.

Bine v-am regasit!

Articole pe aceeasi tema

22 de comentarii

  1. Sa va fie de bine plimbarea ,asteptam poze si povestiri din mini-vacanta .Multi,multi ani taticului ,sa se bucure de fetele lui si sa aiba grija de ele!

  2. Bine aţi revenit şi bine aţi „îmbătrânit”! Înţeleg că v-aţi simţit bine, chiar dacă va lipsit micuţa. La mai multe ieşiri! Felicitări şi pentru dinţişor!
    V-aţi gândit cum ar fi fost excursia asta împreună cu Maria? Creşte ea şi va începe să înţeleagă şi atunci chiar nu veţi mai putea pleca niciunde fără ea.

    1. @juniorul, multumim frumos!
      … cu siguranta nu ar fi fost o excursie pentru Maria…. Inca doarme destul de mult in timpul zilei, si nu cred ca ar fi rezistat la 4 zile de somn in Manduca, carata de mami sau de tati, pe rand … ca sigur ar fi aparut si durerile de spate. In plus, dimineata rece, la amiaza cald de puteam ramane si in tricou, iar seara rece si vant destul de puternic….
      La anul, vrem sa mergem la Viena cu ea… dar vom sta mai mult, si ne vom programa mai putine activitati pe zi, si vom merge si intr-o perioada mai calda. … asta pe langa mare si munte.

  3. Bine ati revenit sanatosi!
    1.La multi ani pt Sorin.Sa fie sanatos , sa ti fie alaturi o vesnicie si sa aveti parte numai de bucurii.
    2.Bagati tare cu dintii , ca noua deja ne au iesit 4 la numaratoarea de ieri dimineata 🙂
    3.De abia astept sa vad pozele, sa povesteti cum a fost.
    4.Cum ati gasit o pe Mariuca?S au descurcat?
    5.Multi pupiciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!1

    1. @povesteadarieinicole, bine v-am regasit! 🙂
      1. Multumim pentru urari. Sa ai gura aurita!
      2. zici ca ar fi de-o seama…. dupa indemnul tau. 😛 Uite nu bagam. Avem tot timpul in lume sa va prindem din urma. 😉
      3. mai dureaza un pic… nici nu am apucat sa fac rost de toate pozele.
      4. Mucioasa…. dar in rest bine. In legea lor au facut tot pentru ea, si nu a dus lipsa de nimic… acum am revenit la „regulile” noastre.
      5. multumim. pupam si noi…. tot de atatea ori!

  4. Bine ati revenit :)! Si noi iubim tare mult Italia ca tara si, in special, Roma ca oras. Ne-am facut nunta in stil italian, luna de miere in Italia si mereu am revenit acolo cu sufletul deschis si cu mult drag. Mi-ai facut un dor nebun de acest oras asa ca astept pozele si povestile cu nerabdare. Felicitari pentru dintisor si multi ani fericiti sotului tau. Te pup cu drag.

    1. @Ramona, bine v-am regasit! 🙂 Roma este orasul meu preferat….insa acum mi-a lasat un gust nu tocmai placut… 🙁 Tura viitoare de Italia, va fi in Toscana.
      multumim pentru urari. pupacim inapoi. 🙂

  5. Ieeee,bine ai revenit!La multi ani jumatatii tale si multi,multi………..ani impreuna,la mai multi dintisori Mariei si fara febra .Ma bucur ca v-ati simtit bine si poate faceti bis la anul.Pupam cu drag.

  6. Bine ati revenit! Inteleg ca pitica a trecut cu bine peste lipsa voastra:). O sa fie mai usor la viitoarea excursie, cand o sa stii ca bunicii se descurca, chiar si cu mici derapaje de la reguli:d. Pupici

  7. Bine ati revenit!Felicitari pentru dintisor si la cat mai multi!La multi ani jumatatii masculine a familiei!Asteptam povestile si pozele.Pupici!