Bubulina

Later edit: din pacate, micuta a pierdut ieri (18 nov) lupta cu viata… Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor ei sa treaca peste aceasta grea incercare.

Despre micuta din imagine am aflat de la Adina. Am fost impresionata de la bun inceput de cazul ei. Are numai 2 ani si 7 luni, si lupta cu o boala grea : leucemie acuta limfoblastica fenotip B.

Povestea Bubulinei o puteti gasi aici. Tot acolo puteti gasi si modalitatile prin care puteti ajuta cu banuti. E greu, si banii sunt din ce in ce mai putini pentru toata lumea, insa Bubulina are nevoie de bani pentru a isi cumpara viata. Daca nu o puteti ajuta financiar, macar dati mai departe mesajul…. poate va ajunge la cineva care isi permite sa ajute un suflet mic ce lupta cu indarjire pentru viata lui.

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Va multumim pentru sprijinul pe care i l-ati acordat micutei Bubulina. Acum, eu si familia Bubulinei va rugam sa il sprijiniti si pe baietelul Paul Daniel Nagy, in varsta de 7 ani, bolnav de Limfom Malign Hodgkin, care are nevoie de un autotransplant de celule stem in Italia. Detalii despre baietel puteti gasi pe site-ul http://www.paulnagy.ro

  2. DUmnezeule……..nu mai am cuvinte…..eu nu am putut intra pe net……si acum……Dumnezeu sa o odihneasca……nu pot sa cred…….

  3. Offf….Doamne!Aflasem si eu , ieri de la Adina , de cazul micutei.Chiar azi vroiam sa scriu cateva cuvinte pentru ea 🙁 :(.Asa e fir ar sa fie …..ar trebui sa nu mai lasam lucrurile sa ne scape printre degete sau sa le lasam pt urmatoarea zi :(.Mi au dat lacrimile cand am citit later edit ul.De ce ??????De ce ei , atat de mici si nevinovati?!?Offff…uneori imi vine sa l judec pe Dumnezeul asta care ia sufletele cele mai bune atat de devreme….Sper sa si gaseasca linistea , acolo… , iar parintii sa fie puternici…desi ….e imposibil…nu mai am cuvinte, jur ca sunt plina de frustrare si de nervi ..offff