Ne laudam cu dintii

Am reusit, in sfarsit, sa ii surprind dintisorii Mariei. Doi din trei, dar tot e mai bine decat deloc. 😉

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Deci , pe bune de nu iti insenineaza orice zi cu tunete si filgere mocuta asta simpatica de strengarita…Io una o vad pe Mariuca numai ca argintul viu , neavand stare sa stea locului decat cand doarme si nici atunci… 😀 Ptiu ca scumpa-i! 🙂

    1. @Ana-Maria, de obicei somul il are adanc… acum presarat cu lacrimute si tipete, dar trecem si peste asta. 😉 Este energica si totusi cuminte. Se joaca non stop, dar daca stai in camera cu ea nu-i trebuie altceva. Ieri am avut o vizita si stateam fiecare pe fotoliul ei, iar ea se juca cu un sarpe de plus sau ne zambea si aplauda; nu incerca sa excaladeze fotoliul sau sa sara dupa el, nu tipa…. Mie sigur nu-mi seamana. 😀

  2. Pupam iepurasul si margelutele .Ce vesela e printesa mica!la cat mai multi dintisori iesiti fara dureri si maraieli si nopti nedormite (asta visam noi,parintii ,din pacate saracii copilasi sunt tare necajiti de dintisorii astia ,tare mi-ar fi placut sa nici nu simta cand apar).

  3. he he, dinţişorii. iată că după atâta aşteptare au apărut! să vă crească mari şi să se înmulţească fără nicio durere!

  4. Ne plac si dintisorii, dar cand scoate limbuta asa putin afara iti vine sa o mananci, nu alta!
    Pupici pentru Mariuca frumusica!

    1. @Luminita, multumim frumos. …. trebuie insa sa mentionez ca pitica mea nu prea este ca in poze. In poze zambetele par strambaturi, iar ochii reusesc sa ii „prind” numai sasii. 😛 In realitate, nu are nici o problema la ochi ( confirmat medical), rade tot timpul, si are un zambet tare dulce care ti se lipeste de suflet (confirmat de altii)

  5. Vai ce ochioasa suntem si avem dintisori!Sa nu-i fie cu deochi!Se vede ca are o energie….s-o tina tot asa ,voiniceste,sa simta mami si tati ca au copil,ha,ha…Pupam ochisorii si ce-o ma fi….