Ortopedice – de bine

Tare imi mai plac perioadele de respiro! 😉 Ieri, in urma controlului ortopedic pe care l-a facut Maria, am primit o veste  mare si tare mult asteptata: displazia de sold evolueaza foarte bine si articulatiile gleznei sunt perfecte! 😀

Adio kineto-terapie, adio restrictii la mers sau pozitii impuse pentru imobilizare temporara, adio gimnastica la foc continuu!!!! Am scapat! 🙂

Revenim la control abia la sfarsitul lunii Martie 2011 si pana atunci avem ca tema pentru acasa numai doua serii zilnice de exercitii. 😀 O adevarata relaxare!

Mi-e greu sa descriu bucuria pe care inca o simt. Imi vine sa-mi strig fericirea… sa stie fiecare fulg de nea ca Maria este BINE!!! Mi-au dat lacrimile de bucurie atunci cand am iesit din cabinet….

Parca plansetele nocturne si agitatia cauzata de eruptia dentara sunt mai usor de suportat atunci cand stim ca piciorusele-i sunt bine! 😉 ….  nimic nu a mai fost perceput ca fiind greu dupa aflarea vestii. 😀

Articole pe aceeasi tema

22 de comentarii

  1. Ma bucur tare mult si mai tare ma bucur ca ati dat peste un kinetoterapeut cumsecade. Spun asta ca altii v-ar mai fi lungit cu vestea asta, chiar daca stia ca fetita e bine, doar pentru a mai lua un ban in plus. Noi as aam patit! Felicitari inca o data si sanatate maxima in noul an!

  2. Asadar au inceput vestile bune sa curga!Ma bucur tare mult si vin sa te acompaniez la tipat.Asa sa o tineti si in continuare,cu bine tot inainte.Va pupam cu drag.

  3. OOOOO,ce ma bucur sa aud asta!Bravo,felicitari!Acum asteptam filmuletul cu Maria mergand singurica!Pupam fetele cu drag!

    1. @Mirela, multumim! Pana la filmuletul cu ea mergand singura mai avem ceva de asteptat. Deocamdata reuseste astfel de performante numai cu ajutorul antemergatorului sau al mobilei. 😉 Ajungem noi si la mersul fara ajutor…. dar mai trebuie sa avem putintica rabdare.

  4. Bravo! Astea da adevarate bucurii, parca mai intineresti putin cand copilul tau e bine, eu cel putin asa simt… Pana la urma tot sanatatea e cea mai importanta, si situatii ca asta ne ajuta sa pretuim mai mult lucrurile care sunt intr adevar importante!

  5. Ce ma bucur! Felicitari! Si ma gandesc ca pe langa fericirea ca Maria e bine, se mai elimina atator stresuri cu gimnastica ei si cu restrictiile! Super!