Viza de intrare in lumea lui Mos Craciun

Probabil ca nu este copil care sa nu isi doreasca sa detina un pasaport cu viza de intrare in lumea lui Mos Craciun. Partea frumoasa este ca acest lucru este posibil. 🙂

Din 17 decembrie, Mosul a poposit la Ambasada!!! Mosul va primi oficial in Ambasada sa orice suflet de copil ce doreste sa ii vorbeasca. La intrarea in Ambasada Mosului vizitatorii sunt intampinati de un elf ce va oferi fiecaruia un pasaport cu viza de intrare in lumea lui Mos Craciun!!!

Unde putem gasi toate acestea?? La Ambasada Mosului, v-am mai zis… ah, dar nu v-am zis unde este Ambasada. 🙂 La Targusorul Brancovenilor!

Targusorul Brancovenilor este amenajat intr-un  parculet frumos,  amenajat pe malul lacului Mogosoaia (in zona strandului). A fost construit de Primaria Mogosoaia in colaborare cu Disney, RATB, Carpat Cement, Fundatia Paul Precup, Jolie Maison, Acvatot, Philips, Ciuc, Vanilla Events si alte catvea companii ale caror nume nu am fost in stare sa le deslusesc decat partial, din cauza de miopie si incapatanare la nepurtat ochelari.

Pentru a ii aduce pe copii mai aprope de Mos, RATB a creat o linie speciala ce face legatura intre Piata Victoriei si Targusor, cu plecari la interval de o ora.

Ce mai gasim la Targusor? Gasim casute cu bunatati:

Mai gasim un patinoar, nu foarte mare, dar nici foarte mic… si decoruri feerice de Craciun.

Am fost, am „vizitat” putin patinoarul dar am plecat grabita, din cauze de copil ce dormea in masina…. mi-a fost mila sa o trezesc, si tata s-a oferit sa o pazeasca pana se trezeste si apoi sa o scoata afara… dar s-a trezit abia cand m-am reintors la masina. …. am zis doar ca vizita a fost scurta.

Cu siguranta astazi sau maine vom merge din nou la Targusor. 🙂 Copilul din mine trebuie sa vada neaparata Palatul Disney… si nici Mariei nu cred ca nu i-ar placea. 🙂

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Tare mi-ar placea sa ajungem si noi.Cam departe ,totusi ,mai ales ca noi ne „mutam ” la bunici pe perioada sarbatorilor dar asteptam „impresiile „Mariei si ale lui mami.Va uram de pe acum Craciun fericit si Mosu’ sa va aduca tot ce v-ati dorit !

    1. @Mirela, daca nu reusiti sa ajungeti in iarna aceasta, nu-i bai! 😉 Targul este permanent si va fi deschis tot anul. 😀 …. doar ca nu cred ca Mosul va sta atat de mult prin preajma.
      Am inteles ca, in functie de „impact”, primaria si Disney, vor continua parteneriatul, dezvoltand targusorul. 😀

      Multumim pentru urari, va dorim asemenea si chiar mai mult. 😉 Petrecere frumoasa!

  2. E tare fain….am vazut la stiri…cel mai mult mi-a placut de Mosu’….era tare,tare vesel si pus pe sotii , probabil de la aromele emanate de vinul fiert si tuica fiarta…hihihihihiiiii… 😀 Ghidus rau , Mosul ala! 😀

  3. Daca nu m-ar fi pocnit o „viroza romaneasca” (ca sa vezi ce nationalista sunt…am asteptat ca s-o iau de acasa nu din Belgia!)…aranjam ceva si mergeam impreuna. Va pup

  4. Cred ca e tare frumos acolo..pt mici si pt mari. Din pacate nu cred ca vom ajunge anul asta, e prea departe de noi si Evi cred ca e prea micuta sa aprecieze targusorul. Dar poate se mai organizeaza si la anul mi-ar face mare placere sa ajungem. Pupici pentru mami si Mariuca.

    1. @Luminita, Targusorul e permanent. 😀 … cu toate ca nu cred ca Mosul va sta la Ambasada tot restul anului, macar puteti vedea Palatul Disney – care acum este in lucru. Pupacim si noi. 🙂