Meet my bro?

E pe bune! Nu, nu am aflat astazi, insa am vrut sa asteptam putin pana sa facem anuntul oficial, pentru a ne asigura ca sarcina decurge normal. Si decurge! 😀

Pana acum totul este bine, analizele sunt bune, bi-testul a iesit bine, nu sunt urme de decolare a placentei si se pare ca de data aceasta avem parte de un bebe-baietel. 🙂

Inainte sa o concepem pe Maria stiam cum o sa ii cheme pe cei doi copii ai nostri: Maria si David. Maria avea sa fie prima nascuta iar David avea sa o urmeze la o diferenta scurta. 🙂 Pana acum ne-a cam iesit pasenta, insa intre timp ne-am razgandit: nu mai vrem doi, ci trei copii si nici nu mai suntem siguri ca pe bebe no.2 vrem sa il botezam David. Noi ne pregatisem cu un nume – Ioana, dar planurile ne-au fost date peste cap de natura. 😉

Cautam nume, negociem… mai avem timp pana pe 25 Iulie…. care va fi mai degraba un 9 sau 11 iulie, deoarece medicul a hotarat sa nu ma lase sa trec de 38 de saptamani, avand in vedere isoricul meu de hipertensiune in sarcina si cicatricea foarte „proaspata”. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom mai avea un brasovean in familie, caci daca nu vom avea parte de surprize neplacute, tot la Clinca Eva vrem sa nastem.

Articole pe aceeasi tema

90 de comentarii

  1. Draga Gabi,
    tare te-as ruga (daca nu-ti cer prea mult) sa-mi dai si mie o adresa de mail unde as putea sa-ti scriu. Am impresia ca sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta si as vrea sa-ti mai cer cate un sfat din cand in cand.

  2. Wow, ce veste am aflat si eu acum, ultima! Am vazut pe Fb ca scriai ceva de o sarcina si nascut in timpul lui Bon Jovi, dar am zis ca te confund, ca poate este altcineva. Felicitari, sa fie sanatos, mancacios, somnoros si sa se foloseasca de scutecele textile! Pupam burtica insarcinata!

  3. Pe baietii mei, inca neneascuti o sa-i cheme Mihai si Tudor si atat, daca e fata nu avem nume, bine nici ca suntem insarcianti, dar ne dorim:D Felicitari pentru bebe din burtica!

  4. Heeeee, felicitari, felicitari, felicitari! Ce veste mare la voi pe blog, wow! Sper sa ai parte de o sarcina usoara si astept sa citesc detalii despre bebe 🙂 .

    1. @Zu, 😀 multumim frumos pentru urari. Cu siguranta vom scrie despre bebe, ca sa nu se simta nedreptatit fata de Maria… timp sa ai, sa ne citesti! 😉

  5. Felicitări din tot sufletul! Mă bucur mult pentru voi! Referitor la nume, eu mă tot gândesc la Ana, respectiv Luca… însă cum spui tu… până va veni momentul ne vom răzgandi de 100 de ori! Multă sănătate și să vă bucurați de noua experiență.

  6. Bravo!!! Va Felicitam!!! Atat pot sa spun ca si noi asa ne-am gandit referitor la copii: doi: unul dupa altul…binenteles ca ne-am dorit in primul rand sa fie sanatosi si pereche daca se poate … multumita lui Dumnezeu n-i sa indeplinit visul!!!!….Asta va dorim si voua….inplinirea visurilor !!!!

    1. @Andreea, multumesc frumos pentru urari! … dar „la termen” nu visez sa ajung… e destul de riscant pentru vietile noastre ( a mea si a bebelusului) intre prima nastere si cea de a doua sarcina sunt numai 7 luni si un pic… nu vreau sa risc. Prefer sa merg pe mana doctoritei care va decide cand e cazul sa facem cunostinta cu bb. 🙂

  7. Wow … felicitari! Sa ai sarcina usoara, bebe sa creasca sanatos si cuminte! In curand veti fi 4 … mi se pare foarte frumos :). Bravo voua ca ati avut curajul sa mai faceti un bb asa de repede. Vor creste foarte uniti :).

    1. @Ella, multumim frumos pentru urari. Speram sa creasca uniti si sa fie sanataosi. Noi ne asteptam sa nu fie prea usor, dar suntem increzatori ca vom reusi impreuna. 🙂

  8. Olala…chiat ca a trecut Craciunul , imi permit sa excalm „O , ce veste minunata!”.
    Ma bucur pentru voi si sa ai sarcina usoara , Gabi! 🙂

    1. @zoozie, multumim frumos! 🙂 … o sa ne revedem curand … daca mai veniti la LLL. Suntem pusi pe treaba bine si am zis ca trebuie sa incercam sa invatam din toate sursele. 🙂

  9. Felicitari! Sa dea D-zeu sa fie sanatos, indiferent ce va fi! Ca mie ba imi spun ca fac fata, ba baiat! Ma bucur mult ptr voi!

    1. @lili, in primul rand, multumesc frumos pentru urari, iar in al doilea, te rog explica-mi cum de se schimba la voi sexul?? … bebe e destul de mare si deja nu ar mai fi loc de indoieli… ce doctori aveti voi acolo?? zau, ca m-ai lasat masca in repetate randuri cu exemplele profesionalismului medicilor sibieni, care interneaza o gravida si o baga in carantina cu un copil cu rotavirus sau care au probleme la intrepretarea unei eco! Chiar sunt indignata de toate cate ti se intampla.

      1. @g.cojocaru, Draga mea, doctori si doctori. Referitor la problemele pe care le-ai ridicat, ar fi multe de spus. Eu m-am internat cu fiica mea cu viroza, insa doctorii stiau ca au epidemie de rotavirus, dar cica eram pe sectia izolare. Am itnrebat pediatra daca au in sectie boli care ar putea afecta o sarcina de 6 luni pe atunci. Au spus ca orice e periculos, dar ca nu este cazul, ca nu sunt in primul trimestru. Multumesc lui D-zeu ca eu n-am luat rotavirus, doar o raceala usoara. Stii cum e, te internezi pe riscul tau. Nu vreau sa sune aiurea, si sper sa nu fie cazul, dar o sa vezi ca va fi dificil in noua sarcina sa te feresti de luatul in brate al Mariei, de a dormi cu ea cand e racita sau altele. Mama tot mama ramane. Iar partea cu echograful, nu stiu ce sa zic. La 23 de saptamani aveam baiat, iar la 27 fetita. Oricum noi nu vroiam sa aflam sexul, dar doctorii erau nerabdatori sa-si spuna parerea, mai degraba sa-si dea cu parerea. O sarcina usoara iti doresc!

  10. bravo, sa fie intr-un ceas bun. eu am zis ca pana nu prind o luna juma de nopti dormite cum trebuie nu ma bag. tu macar ai bone in house :))

    1. @maria coman, multumim frumos. 🙂 Bonele in house nu ajuta prea tare la somnul de noapte… casa e totusi mare si fiecare are bucatica lui 😉 Mama lucreaza (in ture) si ma poate ajuta numai in putinul timp pe care il petrece acasa. Bunica e baza…. cel putin pe timp de zi, cand o mai duc la ea… a dormit in deplasare la bunica numai cateva nopti cand eram noi picai rau, insa si atunci am avut statia cu mine si am dat fuga la ea la fiecare trezire… macar s-a odihnit Sorin 🙂 Nu imi permit sa cer prea multe de la bunica – are 78 de ani si abia se misca (are un muschi sectionat la picior – inoperabil) si greu o poate lua in brate; nu vede nici bine si masurile de lapte sau cereale ii sunt straine. Dar chiar si asa, ajutorul pe care il primim este pretios! 🙂
      Nu ma astept sa fie prea usor in 4, dar ma agat de speranta ca greul va trece repede. 😉

  11. 🙂 in sfarsit o facusi publica. ma manca limba si ti-am zis ca era sa ma scap de vreo doua ori :)..

    ps: 25 iulie e o zi perfecta. doar e ziua mea 🙂

    1. @Bogdana, 🙂
      … dar si orice alta zi de inceput de iulie este la fel de perfecta, nu? 😛 … nici nu visez sa prind 25-ul… chiar daca ar fi o coincidenta frumoasa.

      1. Auzi, poate nasti pe 3 iulie, dc tot vorbesti de inceput de luna :))).Daria mea era programata pe 24 iulie , in aceeasi zi cu Alin , numai ca s a intamplat ce s a intamplat si a iesit pe 3 :)).Eu iti doresc sa fie cat mai aproape de termen , pe bune acuma ;).Pupam.

  12. Felicitari! Asta chiar este o veste buna cu care sa ne incepem week-end-ul frumos :). Multa sanatate iti doresc si o sarcina cat mai usoara. Te pup cu drag.

  13. Ei, asta da veste! Sa fie intr-un ceas bun si astept sa aflu cum il va chema pe bro-ul Mariei.

    1. @ceska777, multumim! Sa fie! Si noi oscilam tot din cauza supra-utilizarii numelui…. Cand vom avea timp si mintile limpezi ne vom aseza la masa negocierilor… pentru inceput, macar sa intocmim lista cu optiuni. Totusi nu ne grabim… la urmatoarea eco se poate schimba situatia. 😛 😛 😛

  14. Este extraordinar!!! Felicitari din toata inima, sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat, ca si Maria. Ce frumos!! Te pup

  15. Felicitari! Multa sanatate si o sarcina usoara! Si noi ne-am apucat de lucru dar din pacate luna trecuta am pierdut si eu o sarcina la 5 saptamani si nu stiu de ce pt ca analizele sunt toate ok. Oricum nu avem nicio restrictie de la doctor pt ca am uterul curat si dam inainte. Va prindem din urma.

    1. @Catalina, imi pare tare rau sa aud asta. 🙁 Sper sa depasesti cat mai usor momentul si sa ne prindeti repede din urma. Ah, si cand „lucrati” la proiect sa luati in calcul ca de data asta trebuie sa iasa vegetarian(a) …. ca mananca Ioana carne cat pentru doi. 😀 😀 😀
      Am avut si eu ceva norisori cu emotii pe cer, dar s-au risipit repede. 😉 … am zis ca nu e cazul sa ajung de pe acum la BV si am mers la un medic in Bucuresti; doagostic: varsta embrionului mai mica decat varsta destationala si placenta previa! Fatul e bine, ba chiar putin mai mare decat varsta gestationala (cateva zile, in fct de masuratori) si placenta previa se diagnosticheaza la sfarsitul trimestrului II….

      Multumim frumos pentru urari.
      Pupam.

  16. Felicitari!!!!!!!!!!!!!! Si o sarcina cat mai usoara si fara probleme! Imi place sa aud de mamici curajoase, si eu imi doresc un bebe2, nu stiu daca va mai fi posibil, dar imi place sa visez frumos si sa ma bucur de astfel de vesti din partea altor mamici.

      1. @g.cojocaru, Ehe, ar fi frumos sa fie atat de simplu, din pacate la mine sunt ceva probleme medicale si nu stiu daca voi mai avea voie sa incerc, ramane de vazut. Asa ca ramane sa ma bucur pentru altii:)

  17. Uaua.Felicitari, sa fie intr-un ceas bun.Doamne ajuta.Atunci poti sa iei si scutece traditionale 🙂 ca o sa le folosesti.Va pupam si va dorim sannatate si sarcina usoara!

    1. @Ioana, luam – luam ca mai pica si fix in miezul verii si se usuca repede. 😉 … dar cred ca pe astea le fac – am impresia ca o sa ies mai ieftin asa; inca studiez problema.
      Multumim frumos pentru urari iar pupicii ii intoarcem inzecit.

  18. Hihi…ai burtica!!!! 😀 sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bebe sanatos si voios, la fel de frumos ca primul! Sa ai sarcina usoara si placuta! Pupici

  19. UAU!!! Ce veste minunata! Si poza superba a Mariei cu fratiorul! Ce fain ne-ai dat vestea!!! Superrrr!

    Si eu iti observasem lipsa. Pai asa da, inteleg, si le doresc „bonelor” multa sanatate, ca tu ai nevoie de multa odihna :D.

    Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Uau! Asta da veste!!! Ce fain!!!

  20. Fata draga, ma bucur in mai multe cuvinte decat pot sa scriu si in atatea stari super pozitive decat pot sa arat. Va tin pumnii! Pentru ca, tre’ sa recunosti: va fi de doua ori mai greu…insa si satisfactiile direct proportionale. Muahh.

    1. @alexdana, 🙂 multumim! parca – parca am inceput deja sa simtim cum e cu greul… asteptam satisfactiile! 😀
      Pupam si noi.
      (… off topic, nu am reusit sa fac pachetul, dar cel tarziu maine e gata. )

  21. Felicitari! Din punctul meu de vedere e foarte frumos ca ai al doilea copil asa repede, eu pana m am gandit…mi am reluat cariera…si mi pare rau! Sa fie intr un ceas bun!

    1. @cati, multumim frumos! Jobul a fost si pentru noi un argument decisiv – e greu si acasa dar parca e si mai greu sa reincepi si sa faci iar pauza… cel putin in teorie; nu am mai astepta sa vedem cum e cu practica. 😉

  22. Felicitari! Sa ai parte de o sarcina si de o nastere frumoasa, asa cum ti-o doresti. Sanatate multa tie si lui bebe!

  23. Vin si eu la spartul targului sa-ti urez sarcina usoara,fara neplaceri si muuuuuuuuuuulta sanatate de la cel mai mititel si mititel,mititel ,pana la bonele faultate.Si doamne ajuta sa auzim cu bine si de cel de-al treilea membru.Cred ca vei deveni mamica veterana in blogosfera cand noi ceilalti, poate ne-am lasat de acest sport.Felicitari multe,alaturi de pupici.

  24. Felicitari! M-ai lasat masca:).Trebuie sa recunosc ca esti mai curajoasa decat mine. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara
    Pupici

    1. @Roxana, recunosc ca am luat aceasta decizie pe vremea cand Maria dormea noptile… 😀 😀 Dar nu regretam. M-am bazat si pe ajutorul familiei, recunosc, dar si pe dorinta mea de a nu mai face alta pauza de munca. E mai greu acasa…. uneori simt ca tampesc si ma rog de Sorin sa imi mai trimita ceva sa fac in locul lui – o situatie cat de mica. Nu cred ca as fi rezistat prea bine la o alta intrerupere. Mai bine acum… si nici nu prelungesc prea mult concediul.

  25. Hai ca am ramas masca! Parca citeam un articol intr-un ziar. Dar de fapt erai tu!!! Felicitari si sarcina usoara, un bb sanatos, sa fie ce vreti voi!!!

  26. ei, asta da veste:) felicitari!!!! sa fiti fericiti si sanatosi si cat mai multi daca asta va doriti:)
    bravo bravo bravo mami:)
    ah, si sarcina usoara usoara si frumoasa!

    1. @Cristina Ologeanu, 😛 si asta, dar am avut si „bonele faultate” – mama operata la un tendon la deget si bunica se trateaza ambulator pt o infectie la ureche (dar tot merge zilnic la spital). Astea, combinate cu nesomnul Mariei, cu plansetele nocturne si cu starile mele de somnolenta m-au cam tinut departe de blog… Speram sa ne revenim, toate, cat mai repede. 🙂

  27. FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI! FELICITĂRI!
    sunteţi tari! Sarcină ffff uşoară şi lipsită de neplăceri! Cred că Maria ha fi mega happy că va avea pe cine să dea vina cd va face boacăne!!!! Abia aştept să văd poze cu bebe2!

    1. @Cristina Ologeanu, multumim, multumim, multumim! 🙂 Speram si noi sa fie fericita.. chiar am mari dileme la pregatirea unui copil care nu pare sa constientizeze prea multe, dar constientizeaza totusi esentialul, pentru sosirea unui fratior/unei surioare….

  28. woooooow!!
    Felicitarii!!!
    te citesc de cateva saptamani…insa nu am stiut ca ai nascut la eva..acum o sa te citesc din scoarta in scoarta:))
    Si eu sunt insarcinata si termenul meu este de 29 iulie..cel..calculat momentan..si vreau sa nasc tot la Eva.
    Inca nu am mers acolo…am prgramare pe 14 febr. la dr. Bisoc.
    Mi-ar placea mult sa vb si sa=mi imaprtasesti din experienta ta cu clinica…mai ales ca am nevoie..( e o armata intreaga de oameni impotriva nascutului..atat de departe..eu sunt din Ploiesti)
    daca e ok putem vb pe mail..sau messenger.

    Inca o data felicicitari!

    1. @Alina, si pe mail si pe mess (ti-am dat add) , dar si la Eva. 🙂 Eu am programare tot pe 14 februarie, in jurul pranzului dar la dr. Tudorache. 🙂 Mie nu mi s-a parut deloc departe Brasovul, si stau in bucuresti, ba chiar a fost o incantare sa iesim periodic din oras. Faceam programarea Sambata si ne legam sa ramanem tot w/e la munte…. uneori. Alteori ne intorceam acasa in aceeasi zi. Dupa ce am nascut mi-am dat seama cat de bine ne-au prins drumurile la BV si ca ne-au facut tare bine si la psihic… mai ales mie. 😛
      Multumesc frumos pentru urari! Iti doresc asemenea, si in plus o sarcina usoara si fara probleme!