17 saptamani in balon … si pe langa

Maria savurand o chifla by VIVA, la OMV-ul din Campina

… si deja Ghita bate cuba cu piciorul Mariei. 😛 Ei ii mai scapa cate un picior in burta mea, iar el riposteaza instant de pe partea cealalta…

Am fost si la vizionare; toti trei. L-am vazut pe Ghita si ne-am bucurat sa auzim ca este bine si ca sarcina decurge normal. E tare vioi si nu prea sta locului nici o clipa – cu greu a reusit dna. doctor sa il masoare. 🙂  Analizele sunt toate bune si nu avem de ce sa ne facem griji… in afara de o usoara anemie a mea… dar imi pare un lucru atat de putin important… Am programat deja morfologia de trim. II, pentru 12 Martie, dar si nasterea, pentru 15 Iulie… in speranta ca o sa reusesc sa ajung pana acolo. Daca nasc mai devreme, nu-i bai… e valabila programarea +/- 2 saptamani, doar ca fara programare nu poti sa nasti la Eva. Pana data viitoare trebuie sa imi refac biochimia si heograma, sa vedem cum mai stau.

„Dinastia” lui Ghita se apropie de final – am inceput deja sa facem o listuta cu numele care ne plac, si speram sa luam cat de curand o decizie in privinta numelui pe care il va purta cel mai nou membru al familiei Cojocaru.

Imaginatia noastra a luat-o razna intr-un ritm galopant si ne ocupam mintile facand si refacand listute de cumparaturi sau planuri de amenajare a camerei joaca pentru pitici. Avem cu ce ne umple timpul. 😛

Pe langa balon, Maria se confrunta cu o raceala, ceea ce inseamna ca am readus in „rutina” zilnica batista bebelusului. E jale. Raceala combinata cu eruptia celui de-al opt-ulea dintisor nu sunt o combinatie foarte fericita, si noptile noastre sunt scurte si chinuite… Sorin aproape ca nu mai rezista, mai ales ca acum sta din e in ce mai mult cu Maria, pentru a imi permite mie sa ma odihnesc mai bine sau pentru a ma menaja sa nu o mai iau foarte mult in brate.

… cam atat cu noutatile Cojocarilor; deocamdata.

Articole pe aceeasi tema

19 comentarii

  1. Ma bucur ca toate merg bine cu sarcina. M-ai facut nostalgica, mi-am amintit si eu de anul trecut cu burtica, de ecografii si tot restul. Cred ca e un pic cam greu acum cu Maria si bebe mic in burtica, eu stiu ca eram cam epuizata cand eram insarcinata. Important e sa ai grija cat mai mult de tine, sa nu ratezi nici o ocazie de a te odihni.
    Pupici pentru Maria, sper sa treaca repede raceala.

    1. @Gabi, e un pic mai greu decat ne asteptam noi… 😛 Dar sunt sigura ca va trece repede greul asta. Trebuie. 😉 La capitolul odihna stau mai prost, dar sa speram ca ne revenim si la capitolul acesta.
      Multumim pentru urari!
      pupam

  2. Pufoşică, pufoşică, pufoşică! La Maria mă refer, normal! Cât de tare cum se bat ei de p-acuma :)) Ca fraţii! Lăsând gluma, mare grijă mare! Şi la lovituri şi la luat în braţe şi la răceală. Dormi cât poţi de mult, lasă-l pe Sorin să se ocupe mai mult de Măriucă, poate, spre amuzamentul vostru, o să-i spună şi mama :)) Aşa a făcut băiatul unei prietene: ta-su a stat mai mult cu el, iar piciul îl striga mama, iar când venea mama acasă, piciul nu-l mai cunoştea pe ta-su, era lipit de mama. hai ai grijă de voi. pupicesc fetele+ghiţă bonus

    1. @Cristina Ologeanu, abia ce ma bagasem in pat si s-a si trezit pitica. 🙁 Acum sper sa doarma pana dimineata! Mi-e mila tare de Sorin, e treaz de la 6 jumatate si ajunge acasa, cel mai devreme la 18.30… cand are mai mult de lucru ajunge si la 20.00 – 22.00. Face sarcul… Seara cand ajunge acasa o ia pe Maria si ma lasa pe mine sa lenevesc in voie, dar noaptea nu am inima sa nu-l las sa doarma… e adevarat ca mai sunt si nopti in care il trezesc pe el sa stea cu ea, ca eu nu mai rezist de oboseala, dar incerc pe cat posibil sa pastrez un echilibru si in viata lui…. nu pot sa las tot greul pe el.
      Nu cred ca o sa ii spuna mama – deja ne stie bine pe amandoi, dar sa stii ca am mai citit despre astfel de cazuri… 😀

      1. @g.cojocaru, E, într-adevăr, greu. Dar gândiţi-vă aşa: cui o să-i zică Sorin, peste puţin timp „băiatu’ lu’ tata!”? Cine o să stea cu el, peste ani, toată ziua la atelier să meşterească? Şi, în plus, o fată are tata, trebuie să îi facă poftele, nu? Cât despre fata a mare (aia eşti tu!), tre’ să aibă grijă şi de ea, nu de alta, dar i-a făcut două cadouri fără de preţ, mă rog, unul e pe drum, are vreo 17 săptămâni… Başca acum are de la mami cărţi de vizită ca nimeni altcineva, nu?
        pupici la fete şi lui Ghiţă!

  3. felicitari! felicitari! de cand nu v-am mai citit am ratat vestea ca mai vine un bebe mic pe lume…. sa va fie de bine si sa fiti sanatosi amandoi 🙂

  4. Ce frumos ca interactioneaza bebe din butica cu Maria:) Spor la ales nume!
    Ma bucur de vestile bune legate de sarcina si imi pare rau sa aud de raceala, eu am fost traumatizata de racelile puiului meu, asa ca simpatizez cu orice mamica si bebe care se confrunta cu asa ceva…multa sanatate!

    1. @Cristina, daca isi va mai aduce aminte ceva din toata etapa asta din viata ei, cred ca va ramane marcata pe viata de amintirea batistei bebelusului. 🙁
      Daca la prima sarcina eram vrajiti de fiecare miscare a bebelusului, acum vraja sta in interactiunile dintre bebe din burta si bebe de afara. 😛
      Multumim pentru urari! Toate cele bune si voua!

  5. Ia uite domle ce gogosi infofolite se gasesc pe tejgheaua de la OMV. Daca stiam…. 🙂 Felicitari pentru Ghita sanatos voinic si bafta taticului care vede cum e sa fii in pielea mamei 😉 :)) , noi aveam un nume de baiat la care tineam inainte sa aflam ca e fata (yupppy) :)) si anume: Matei. Mie imi place mult. Va pupic

  6. E ingrozitoare combinatia iesit dinti/raceala, stim si noi… Tocmai am trecut prin asta. Stiu si cum e sa ai burta si o fetita care vrea in brate 🙂 Si Georgia imi dadea picioare in burta, mai ales cand o schimbam, iar cea mica dadea inapoi, dadea si cand o simtea la mine in brate :)) Din fericire, n-am avut niciun fel de probleme din cauza asta, ceea ce iti doresc si tie. Sanatate si pupici!

    1. @Mădălina, multumim pentru urari. Le intoarcem cu mare drag. 🙂 Sper sa treaca repede raceala asa, ca dintisorii sigur ne mai dau ceva de furca. 🙁 Combinatia este cu atat mai nefericita, cu cat ne chinuim cu o eruptie dubla din cate reusim sa ne dam seama… Sincer, ma distreaza micile lor „impunsaturi” … deja relationeaza! 😀

      pupam si noi. 🙂

  7. Ce frumoasă și mare a crescut Maria. Acum îmi dau seama în comparație cu tejgheaua-masă de la OMV. Intr-adevăr, să ai mare grijă de tine. Multă sănătate tuturor. Vă pup!

  8. Ai mare grija cu luatul in brate. Eu am comtractii din cauza asta si trebuie sa stau la pat o perioada plus tratament. Grija mare!

    1. @lili, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. 🙁 Sper sa te faci bine repede. …. stiu (de data trecuta) ca nu e foarte placut sa stai la pat, asa ca inteleg un pic ceea ce simti. Sper sa treaca repede! Multa sanatate.