Oracolul Google

A trecut ceva timp de cand nu am mai facut publice cautarile google care aterizeaza la noi pe blog, dar ma prezint cu o noua selectie:

  • cat merge spaga la doctor – da’ halatu’ cat e??
  • cum se scrie cel mai dulce pupic – eu stiu sa-l dau sau sa-l primesc… de scris inca nu am invatat.
  • ce trebuie sa fac sa fiu o sotie buna – nu mai bine discuti cu sotul tau pe aceasta tema? Nu cred ca Goolge le stie chiar pe toate. 😛
  • cati copii au polipi – conteaza?
  • mesterul manole era lacom? – asta se invata mai nou la scoala????
  • l-am luat in brate cand i-au iesit dintii – da, nu, poate; acestea sunt variantele posibile. Votam?
  • cat tine un dinte pana sparge, ca bebe are febra mare – intreaba medicul nu cauta pe Google!!!
  • oanamada crema de galbenele – 🙂 Oana… si mie mi-ai promis demult-demult niste informatii pe mail despre acest subiect. Ce zici, le mai trimiti ‘au ba?
  • maria coman a nascut – Maria, iar esti cautata! 😀 F….desi a trecut atata timp, tot nu te crede lumea. 😛
  • cat timp dureaza pana ce ai da dintii – toti sau fiecare in parte? cat e perioada dintre eruptii, de ce nu mere totul „ceas”??
  • oana dorus – bine ai venit in topul cautarilor, Oana! 🙂
  • inchiriere clinica eva – ai atatia bani, de vrei sa inchiriezi o clinica privata?? 🙂
  • telefon mobil doctor dumitrescu sorina – e doctorita noastra, dar nu divulgam informatii confidentiale.
  • cum se numeste chestia aia cu care tragi mucii la bebe – simplu: chestia!
  • critico mamica dm – si pe ea o stim. 🙂 … dar eu stiam ca promoveaza cu indarjire produsele romanesti, nu pe cele nemtesti.
  • clinica eva 2010 – gasesti la noi destule posturi in care scriu despre clinica si sunt din 2010. Acum dau startul la cele din 2011. 🙂
  • cojocaru sorin bmw – da! e al meu! (cat de posesiva sunt! 😛 ) Daca tine de BMW il gasesti numai la job. 😛 …. sau la cojocarii.blog@gmail.com. Promit sa forwardez mesajul.

Ma distreaza la maxim intrebarile existentiale adresate a-tot-puternicului Google! 🙂

As face publice mai multe cautari, dar recunosc ca imi este  greu sa fac selectia deoarece google imi trimite zilnic cate 30-50 de cautatori…

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Hai ca am ras cu lacrimi….:D e pe bune chestia cu galbenelele? Doamne, incep sa ma sperii… :D, mai bine am grija ce spun ca cine stie! Eu mi-amintesc ca ams scris la un moment dat pe blog despre subect sau am vrut sa scriu?:D O sa detaliez, promit!
    Cat despre treaba cu „chestia” pentru muci noi o numaim aparat de scos muci!:D
    Oricum, conu’ gogu (google) este smecher …gaseste si in gaura de sarpe ceea ce cauti!
    Pup

    1. @oanamada, da e pe bune! vrei print sreen sau ma crezi pe cuvant? iar mie mi-ai promis-o de pe la inceputul verii trecute. 😛 Subiect pe blog nu am gasit, dar tot sunt curioasa sa citesc informatiile pe care le detii. 🙂

      pupam si noi. 😉

  2. Cât de tari!!! Aia cu Meşterul Manole m-a dat pe spate. Şi mai tari comentariile tale… Şi da, Matria Coman a născut, încă nu ştie lumea? Cred că era vreun ziarist care voia să se documenteze :)) Unul dintre fff puţinii care se mai documentează hi-hi-hi Iar aia cu cât ţine un dinte… e de tot hazul! Cum Dumnezeu să cauţi aşa ceva, ami bine zis, cum să dai fraza asta să caute??? Iar chestia cu care tragi mucii se numeşte, nu chestie, da-mi voie să te corectez, ci se numeşte ştiinţă, sau artă, pt că e o adevărată asrtă să tragi mucii lui bebe :))))))))
    Adevărul e că şi eu am găsit câteva cuvinte cheie după care unii au căutat şi au ajun la mine pe blog de nu mi-a venit să cred. Dar nu am atât de multe ca tine… deci la tine râd mai mult, la mine.. zâmbesc. Da’ şi când o să mă fac eu mai mare…
    pupici, mi-ai înseninat ziua.
    PS Cum e burtica? să ne dai poze cu ea!

    1. @Cristina Ologeanu, la capitolul comentarii sunt altii mult mai „meseriasi” decat subsemnata. 😛 … cat despre Maria… sa tot fie 6-8 luni de cand aterizeaza cautarile cu aceste intrebari la noi pe blog… 😀 😀 in felul acesta am aflat si eu cu cine stau de „vorba” caci spre rusinea mea nu sunt deloc la curent cu mondenitatile, si chiar daca ii urmaream blogul de ceva vreme, nu stiam cine este.. sa-mi fie rusine, stiu!
      Usor-usor o sa aterizeze si la tine cautari din ce in ce mai bizare si starnitoare de rasete. Abia astept sa le impartasesti, nu de alta, dar mie chiar imi place sa ma minunez de cat de mare e gradina. 😀
      burtica inca nu da semne ca ar gazdui ceva… poate si din cauza ca acum am plecat de la 75 de kg nu de la 60 ca data trecuta. tot ceea ce imi doresc este sa nu mai ajung inca o data la 100…. stiu, din nou, sa-mi fie rusine!