Nunta in familie

sursa foto: clker.com
sursa foto: clker.com

In sfarsit, oaia alba a familiei s-a hotarat sa faca „ce trebuie”; adica sa se cunune religios. πŸ™‚

Cununia civila a avut loc anul trecut, insa din motive de lipsa de timp au tot amanat organizarea marelui eveniment. Nu degeaba este sor-mea oaia alba a familiei, copilul perfect care le face pe toate bine si caruia nu ai ce sa ii reprosezi. Β  πŸ˜€ Ea va fi si cea care va satisface orgoliul parintilor de a-si vedea odrasla mireasa ca la carte, nu in rochie din panza maritata in varf de munte, ca mine. πŸ˜›

Nu cred ca mai are rost sa mentionez ca acest eveniment este ultra asteptat de intreaga familie, drept pentru care, cu mic cu mare, punem toti umarul sa ajutam. … Mai ales ca lunatica de sor-mea vrea sa se marite la sfarsitul lui mai/inceputul lui iunie. πŸ™‚

Rolul meu – sa ajut la organizare, tinand mireasa cu talpile pe pamant evidentiindu-i toate costurile ascunse, sau detaliile pe care le-a omis.

In prima faza cautam locatii si cum sor-mea pleaca din tara, as vrea tare mult sa o astept cu o surpriza frumoasa si sa ii ofer cateva recomandari. Aici e randul meu sa va cer ajutorul .. caci anul trecut nu am bifat decat o nunta si restaurantul nu este pe gustul ei, iar celelalte locatii pe care le stiam nu sunt disponibile ( ceea ce nu e de mirare).

Ei i-a placut mult Regal Ballroom, insa mi s-a parut cam scumpicica. In ciuda ofertelor pe care ti le flutua sub nas pe prima pagina a site-ului, ajungi cam la 68 euro/pers/ aproape all inclusive, adica fara muzica si fara decorarea prezidiului si fara flori pe mese.

Din experientele pe care le-ati avut, cu nuntile voastre sau ale altora, ce locatii v-au impresionat? … dar nu v-au lasat lefteri. πŸ˜‰

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. Ooo…ce de evenimente frumoase si de suflet va asteapta anul asta!Cu sfaturi nu putem ajuta , mai ales legate de locatii πŸ™‚ , insa ne bucuram pt voi si transmitem si noi sa fie intr un ceas bun si sa gasiti locatia potrivita pretentioasei ;)!Pup!

    1. @povesteadarieinicole, multumim pentru urari! πŸ™‚ … eu sunt tare emotionata – dupa mireasa, cel mai important rol in la avea Maria: flower girl. πŸ˜€ Trebuie sa exersam cu ea aruncatul petalelor si purtatul cosuletului fara sa il rastoarne. πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚
      Pupacim si noi.

  2. Hehe stiam eu de ce imi esti simpatica :).Si noi planuiam o nunta in varf de munte daaaaaaaaaar Edi a venit mai repede decat ne-am gandit noi asa ca la nunta eram deja in 5 luni jumate si ne-am multumit cu Casa universitarilor.Locatia e super si e o doamna acolo, dna Nuti sefa de sala care pe noi ne-a ajutat foarte mult.Mancarea a fost super buna este si loc de dans fain.Noi am fost 84 de persoane. Asta ca sa ai idee de marime.Daca eram mai multi in salonul de la demisol unde am facut noi nunta nu ar mai fi fost loc.Decoratiunile le-am adus noi (pot sa iti recomand firma ce a lucrat pentru noi caci am avut niste aranjamente frumoase rau πŸ˜€ cu lalele (ca imi plac mie)). Personalul a fost prompt si politicos, servirea ireprosabila si mancarea excelenta si tortullllllll belea.Preturile ultra rezonabile.Pupam cu drag si felicitari sa fie intr-un ceas bun!

    1. @Ioana, πŸ˜€ … culmea e ca si eu eram gravida la nunta.. dar in 3 luni. Dar planurile erau deja stabilite inca dinainte de a afla de sarcina, asa ca am mers mai departe cu ele. Ne-am casatorit in bucuresti pe 25 iulie si cununia religioasa am facut-o la munte pe 12 sept… de ziua mea. De sarcina nu stiam nici macar la cununia civila.
      … din cauza de locatie, nu am avut decat 35 de invitati – dor cei mai apropiati; dar asta a fost pe inima noastra. Bauturile le-am racit in rau, la tort deja eram cu polare pe noi. πŸ˜€ si locatia petrecerii am imprejmuit-o cu faclii.
      DAAA, vrem o firma de decoratiuni buna, mai ales ca sor-mea are gusturi tare rafinate in ceea ce prijeste aranjamentele. πŸ™‚
      Daca nu vrei sa spui aici, te rog da-mi detaliile pe mail. Multumesc mult de tot. πŸ™‚

      1. @g.cojocaru,
        Firma se numeste Happy flower, au site http://www.happyflower.ro/ pe ei ii cheama Roxana si Vlad si poti sa le spui ca eu te-am trimis la ei.Au pe site datele de contact.Raspund repede si la mail si la telefon. De indata ce gasesc poza iti trimit pe mail sa vezi ce faina era sala la mine :D.
        Va pupam

  3. Casa de piatra surorii tale!
    Despre locatii, draguta cea care i-a placut ei, dar depinde la ce numar de invitati va ganditi. Eu am fost multumita de locatia unde am facut botezul – Grand Hotel Continental- insa e o locatie cam de 60 de persoane. Fiind insa inceput de vara, poate ar fi frumos undeva intro locatie cu gradina, sunt unele in afara Bucurestiului, am vazut eu pe la wedding planner-i prin cataloage cand cautam locatie pentru mine, dar nu stiu sa-ti spun cum se numeau…poate te ajuta Google.

    1. @Cristina, multumim! πŸ™‚ Cred ca o sa fie putin peste 100… Am incercat si noi la cele cu gradini de pe lana Bucuresti, dar sunt ocupate. πŸ™‚ Am aflat ca mai sunt cateva ballroomuri care isi deschid sali noi anul acesta si la acelea mai sunt ceva sanse sa gaseasca liber cand vrea ea.
      Google este aliatul de baza in toata organizarea, insa speram sa primim ceva recomandari testate. πŸ˜‰ … cea cu locatia pt botez este de retinut… ca doar tre’ sa-l botezam si pe Ghita. πŸ˜‰

  4. Sa fie intr-un ceas bun. Cu sau fara rochie de mireasa, „nunta” se numeste acea zi speciala din viata fiecaruia dintre noi si noi suntem cei care o facem speciala, indiferent de locatia unde se desfasoara evenimentul (in varful muntelui sau la un restaurant super-elegant).

    1. @oanamada, multumim. Ai dreptate… eu am simtit-o ca pe o nunta, dar ei nu. πŸ˜€ Oricum au fost putin contrariati la aflarea vestii. πŸ˜€ πŸ˜€ Noroc ca e sor-mea copil-model care reuseste sa le unga sufletele si la +30 de ani. πŸ˜‰