Rodul muncii noastre

Cam asa arata rezultatul muncii noastre! πŸ™‚ Si ne mandrim tare mult cu patutul ce a luat viata numai din cateva scanduri, coltare, holsuruburi si suruburi.

Este minunat sentimentul ca ceva prinde viata din mainile tale, dar este si mai minunat atunci cand iti privesti copilul dormind ca un ingeras in acel „ceva” caruia i-ai dat viata. πŸ˜‰

L-am terminat Vineri, insa abia Sambata am astezat toate mobila pe pozitii, pe motive de vopsea neuscata, iar seara trecuta Maria i-a si facut inaugurarea.

Sorin rezista cu stoicism oboselii, eu inca nu mi-am revenit dupa nunta precedata de „partida” de amenajari interioare… Β El se taraste, eu – abia ma tarasc, iar Maria ne-a pus capac cu energia ei. Luptam sa ajungem pana la week-end, in speranta ca vom reusi sa ne odihnim atunci.

Articole pe aceeasi tema

43 de comentarii

  1. Oricum e un risc la varsta aceasta, mai ales daca e singura in camera… pana sa o auziti cand s-a trezit dimineata o si vedeti pe jos.

    La noi Teodor cand se trezeste incearca sa escaladeze patutul, – cel clasic, si maine poimane il vedem facand tumbe.

    1. @Postolachi Dumitru, multumim! πŸ™‚ Pana acum nu a cazut niciodata, ba chiar a invatat din prima si fara sa ii aratam care e „calea” spre coborarea din pat. Pentru singuranta, am „capitonat” parchetul din jurul patului cu perne, jucarii din plus si o saltea – sa atenuam eventualele cazaturi.

  2. da, ce bine ca ati scapat usor..la noi e o stare generala cam proasta, ii ies dinti, masele, e mai mult nervoasa si tot asa si mi se pare ca are nevoie de ea, nu as vrea sa o scot acum, daca e singura care o linisteste..

    1. @Oana, πŸ™ imi pare rau… eu ma gandesc ca am avut noroc si am ales bine momentul in care sa eliminam suzeta – o raceala cumplita cu fornaieli ingrozitoare… abia putea manca in acele zile, si numai daca o desfundam inainte de masa. Zilele acelea dinainte de eliminarea suzetei, a dormit cu ea in mana, nu in gura … In plus, la varsta aceea nu invatase inca sa isi exprime dorintele sau sa isi manifeste frustrarile, asa ca, daca acestea au fost, au fost tacite. πŸ˜€ Daca nu reusiti sa scapati de suzi, incercati sa panditi momentul la urmatoarea raceala…. zic si eu….

  3. sa o stapaneasca sanatoasa si sa doarma bine in pat…mie mi-e frica sa o mut pe ilinca inca, ca o si vad pe jos..:)

    1. @Oana, si noi aveam o oarece teama, insa pana acum s-a dovedit la fel de simplu ca si renuntarea la suzeta. πŸ™‚ La cum au evoluat lucrurile pana acum, ne-am facut griji degeaba. πŸ™‚
      Multumim frumos pentru urari!

  4. Eu credeam ca sub minnie va fi un patut de fetita iar sub mickey unul de baietel :). Dar e foarte, foarte frumos si asa. Asa si trebuie sa arate o camera de copii: vesela si luminoasa.

    1. @madimih, ai intuit perfect!… insa poza a fost facuta inainte de a aseza patul pe pozitie, deoarece patul fetitei e putin mascat de o latura a sifonierului. …. cum patul lui Vladimir nici nu a intrat inca in lucru ( ca doar il folosim pe cel bebelusesc la inceput) am pozat patul astefel incat sa se vada mai bine. πŸ™‚
      Promit ca revin cu poze care sa prezinte si aranjamentul actual. πŸ™‚

    1. @Camelia, multumim!! πŸ™‚ Aveam ceva temeri privind dormitul singura, insa sa speram ca nu isi va schimba sentimentele in aceasta priviinta. πŸ˜‰

  5. O sa avansam si noi in curand:d. Dar trebuie sa cumpar o protectie de lemn care se fixeaza cica pe pat sa nu cada bolovan….
    Oricum faina camera:)
    Tu mai ai un pic nu?

  6. Felicitari:)
    Sa-l stapaneasca sanatoasa si sa viseze frumos
    Inteleg ca MAria avanseaza la patut fara gratii:d. Noi inca o tinem dupa gratii pe Andreea, ca mi-e teama sa nu misune dupa noi dimineata

    1. @roxana, multumim!! πŸ˜€
      pai, gata! a avanat deja la patutul fara gratii – are deja 2 nopti dormite in el. Deocamdata fara incidente, ceea ce ne dorim si pentru viitor. E adevarat ca noaptea punem pe jos langa latura mare o saltea ( identica cu cea de pe patul ei, dar pe care am cumparat-o pentru patutul lui Vladimir); langa latura mica a patului punem de garda un urs imens de plus. … macar daca o fi sa cada, sa cada pe moale. πŸ˜€
      Dimineata o preia in general Sorin, ca el e treaz la 7 cand se trezeste ea, si vin impreuna sa ma trezasca si pe mine, dar ca masura de precautie, avem grija sa inchidem toate usile inainte de a ne baga la somn si ii lasam o singura cale libera – cea pana in camera noastra. Plasma este singura care are nevoie de un sistem suplimentar de prindere, ca, in rest, am eliminat toate pericolele din calea ei… au mai ramas niste usi de sifonier pe care le poate deschide, dar nu poate face mai mult decat sa imprastie niste haine.

      1. @g.cojocaru, Ei, aici te inseli amarnic! πŸ™‚ Chiar e impresionant din exterior, tocmai pentru ca e rodul muncii si creativitatii voastre!!!

        Daca mai adaugam si faptul ca tu esti cu burtica la gura, iar Sorin a facut ore suplimentare zi-lumina ca sa faca toate aceste lucruri, devine cu atat mai impresionant!

        Inca o data felicitari!

  7. E tare fain! Ne place. Chiar ma intrebam ce mai faceti!Cum a fost la nunta?Asteptam povesti si poze!Va pupam

    1. @Ioana, multumim! πŸ™‚
      Nunta? .. a fost cea mai frumoasa nunta la care am fost! … desi am alergat nauci de colo pana colo… Revin cu povestile si pozele de la nunta!!

  8. Va doresc sa ajungeti cu bine in weekend si sa va odihniti! Cat despre patut , mi-e imi place extrem de mult.Felicitari meseriasului!
    Poze cu intreaga camera nu pui?
    Sa ai o zi cat mai usoara! πŸ™‚

    1. @Ana-Maria, de ce ii atribui lui toate creditele??? πŸ™ eu am conceput schita, si am ajutat la elaborarea calculelor… adica le-am ajustat pe ale meseriasului caruia i-a iesit un picior mai scurt, si barele laterale mai lungi. Plus ca el taia iar eu slefuiam ( ceea ce nu e deloc usor, si a lasat in urma o febra musculara de toata frumusetea), asamblarea am facut-o impreuna… ca doar cineva trebuia sa tina piesele pe pozitie in timp ce el dadea gauri, iar de vopsit, am vopsit „parte in parte”. Jur ca a fostr un proiect comun, dar pe care nici unul dintre noi nu il putea realiza singur. πŸ˜› … eu nu ma descurt ca manuiesc flexul (pentru polizarea suruburilor) si nici bormasina, iar el nu avea cum sa dea gauri sau sa asambleze fara ca altcineva sa ii tina piesele pe pozitie.
      ……. mamaaa, ce am sarit!! :))))
      O sa pun si poze cu toata camera, insa tre’ mai intai sa ma mobilizez sa le fac. πŸ™‚

  9. si maria doarme singurica acolo in patut? oau! anca e f agitata in somn, cred ca s-ar da cu capul, plus ca sigur ar gasi portita sa se dea jos. in alta ordine de idei, arata f bine patutul.

    1. @Cris, da – doarme singura. Si nici ea nu e prea calma la somn, insa patutul nu e chiar patut are 190 cm pe 80 cm latime, iar spatiul pentru coborare are 50 de cm. Ii raman de „explorat” 140 cm ingraditi…
      Loviturile le-am mai temperat, prin training – in ultima luna a dormit in patutul ei bebelusesc fara protectiile laterale: in prima saptamana a fost crunt, in cea de a doua s-au mai temperat, iar in cea de a treia aproape ca au incetat….
      Multumim frumos pentru aprecieri. πŸ™‚

  10. Bravo voua. A iesit superb. A meritat din plin efortul si sper sa apucati sa va odihniti.
    Sorin nu are cum sa se invoiasca sau sa isi ia o zi doua de concediu sa se odihneasca? Epuizarea asta e f periculoasa, aveti grija de voi. Va pup pe toti 4 de departe

    Casa de piatra surorii tale, zile senine, fericite, prospere, intelegere si iubire.

    1. @Ana, multumim frumos!! πŸ™‚ Suntem fericiti si epuizati, dar toate eforturile noastre au meritat din plin. Normal ca mai sunt mici „chestii” de facut… insa foarte putine in comparatie cu tot ce am facut pana acum. πŸ™‚
      … din pacate Sorin nu prea poate sa „exagereze” cu zilele libere acum… ca doar o sa isi ia si dupa ce nasc – speram.
      Multumesc din suflet pentru urarile adresate surorii mele! πŸ˜‰

  11. Mie imi plac Mickey Mousii cum incadreaza ei patutul πŸ™‚ Foarte frumos, felicitari pentru indemanare! Spor la odihna.

    1. @Deea, de fapt personajele nu incadreaza patutul ci au fost gandite sa „uneasca” cele doua patuturi ale copiilor. Pana la sfarsitul anului, ne-am propus sa terminam si patutul lui Vladimir… deocamdata in spatiul destinat acestuia se afla patutul bebelusesc al Mariei… ce isi asteapta cuminte noul locatar. πŸ˜‰

  12. Arata ff bine patutul, zici ca e luat din magazin πŸ˜€ Cred ca Maria va dormi fff bine in patutul facut de mami si de tati. Cat despre voi, cred ca ar trebui sa o „exilati” macar cateva ore sa mai furati putin somn. Trebie sa aveti grija si de voi, ca, sincer, mult mai bine s-ar juca Maria cu niste parinti (ceva mai) odihniti decat cu unii obositi si (automat) irascibili.

    1. @Cristina + Alexia, sunt ceva mici imperfectiuni, insa pentru o prima incercare noi suntem multumiti de rezultat. πŸ˜‰
      … cat despre irascibilitate, Maria nu suporta asa ceva din partea noastra… suntem prea obositi sa fim irascibili, πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ Pe cuvant!

  13. Foarte-foarte frumos, luminos si vesel!
    Felicitari, le meritati din plin!

    Multa putere si sa va bucurati din plin de odihna n week-end!

    1. @Cristina, multumim frumos. πŸ™‚ Suntem tare mandri de rezultat, dar mai ales de aplauzele pe care ni le-a oferit Maria in primele zile, ori de cate ori intra in camera… iar patutul a fost tare mangaiat. πŸ˜€