Prima intalnire cu porumbeii

Porumbei avem si la noi in parc, insa nu sunt atat de multi ca in Piata Sfatului din Brasov.

Sambata, cand am mers la control am fost insotita de Maria si de tatal meu, deoarece, in urma unui consiliu de familie, au decretat ca nu e sigur sa ma lase sa plec singura la drum lung. πŸ™‚ … Nu imi era teama de drum, dar am acceptat bucuroasa oferta tatalui meu de a ma insoti, pentru ca asa o puteam avea pe Maria cu mine. πŸ™‚

Nu a fost o iesire de week-end – ne-am dus si ne-am intors in aceeasi zi, dar am avut grija sa programam totul astfel incat sa ii oferim Mariei cateva ore de dezmorteala prin Brasov, iar „piesa centrala” a dezmortelii pe care i-am oferit-o Mariei a fost o zbenguiala prin Piata Sfatului.

A fost destul de tematoare la intalnirea cu stolul de porumbei. Inca nu i-a alerat, ci a fugit de ei. πŸ™‚ …. Ei bine, nu a fugit, insa daca porumbeii inaintau spre ea, ea facea cativa pasi inapoi. πŸ™‚ Citisem, nu demult despre aventurile lui Mutunau cu porumbeii, si ma asteptam sa ii fugareasca si pitica mea, dar a fost sfioasa la prima intalnire.

Sunt sigura ca isi va lua revansa la urmatoarele intrevederi. πŸ˜‰

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Teodor vorbeste ca orice copil de 1 an si 4 luni… acum e perioada in care adora cuvintele cu P.

    Pei – pentru porumbei, papui – pentru papuci… pa – la revedere, papa – se subintelege πŸ™‚

    La ceai ii spune… ai… si mai brum-brum toata ziulica…

    1. @Postolachi Dumitru, πŸ™‚ am stat putin…. insa promit sa dau de stire data viitoare cand vom ajunge in formula completa in Brasov. πŸ™‚ … sper sa mai apucam sa facem o vizita in formula completa inainte de nastere ( in jur de 15 iulie e programata) … daca nu, sper macar sa reuseasca ai mei sa isi ia concediu in acea perioada ca i-as lua si pe ei la BV sa stea cu Maria cateva zile atunci cand eu voi fi la clinica – o cura de aer curat nu strica niciodata! πŸ˜‰
      … ce dulce e Teodor; vorbeste tare bine! πŸ™‚ Maria ne rasplateste doar cu zambete, deocamdata! πŸ™‚

    1. @cati, de cand a prins curaj sa mearga singura, nici nu vrea sa ne mai vada langa ea. πŸ˜€ E jale mare sa mearga tinuta de mana. … iar in carucior o pacalim sa stea doar daca este obosita.

    1. @Lacri, nu ma indoiesc ca i-a placut – dovada ca a protestat destul de vehement atunci cand am plecat.
      Ghita, e bine – am scris separat despre el ca sa nu se impunga fratii de pe acum. πŸ˜‰

  2. Ei, lasa, ca vor mai fi intalniri cu porumbei si se pastreaza pentru alergatul lor mai tarziu, ca o adevarata domnisoara ce este!:)))
    Sper ca Ghita este bine si tu la fel!