Ultimul 1 Mai in 3. :)

Anul acesta nu am plecat nicaieri – din cauza mea; imi este din ce in ce mai greu sa ma ocup singura de Maria, iar Sorin e aproape epuizat… Am preferat sa ramanem aproape de familie, unde primim tot ajutorul din lume, iar in acest week-end am reusit si noi sa ne rasfatam.

Sorin, ne-a facut chiar sa simtim ca este zi de sarbatoare si ne-a facut un cadou minunat ย – pe el! … L-am avut dupa pofta inimii incepand de Sambata dupa amiaza pana Duminica seara… ceea ce e o mare raritate in ultima perioada, si nu se anunta vremuri mai senine. ๐Ÿ™ …

Of, daca mi-ar fi zis cineva acum doi ani ca voi ajunge o nevasta docila care va numara orele ramase pana la sosirea barbatului acasa, i-as fi ras ironic in nas. ย Stiu cum e cu muncitul prea mult, si il inteleg, dar nu ma vedeam pe mine adaptandu-ma atat de usor in postura aceasta ย de sotie, mama si femeie ce uraste orele suplimentare si mai ales deplasarile ย – de astea imi este cel mai urat… sper ca pana reincep eu munca, sa nu se mai faca atat de des sedinte/diverse evenimente in afara Bucurestiului…

Sambata seara ne-am facut de cap in doi. ๐Ÿ˜€ O berarie din centrul vechi al capitalei ne-a incantat sufletele. De mult nu mai iesisem seara, impreuna si mai ales intr-o berarie. ๐Ÿ™‚ Sorin s-a „sacrificat” si a salvat onoarea familiei … pierzand sirul halbelor; eu, mi-am facut de cap cu 2 pepsiuri si in rest apa. ๐Ÿ˜€ Ajunsi acasa, mult dupa miezul noptii, am gasit copilul spalat, mancat si dormind dus. ๐Ÿ˜€ Ce putem sa ne dorim mai mult? … poate sa nu se trezeasca in FIECARE dimineata la 6.30 – 7.00 … dar deja ne-am pregatit sufleteste pentru Ghita, asa ca nu-i prea mare baiul. ๐Ÿ˜‰

Duminica, Maria a fost preluata de cum s-a trezit de catre tatal meu si astfel am dormit porceste pana pe la 10… ๐Ÿ˜€ Ne-am „toaletat” repede, ba chiar am si mancat si la 11.00 deja pornisem cu pitica in parc. Si cum tot a fost zi de sarbatoare am zis sa mergem sa cascam si noi ochii prin Herastrau. La si un sfert deja eram in salupa, traversand lacul pe banii primariei – ca Duminica atat traversarile cat si plimbarile au fost gratuite.

Ne-am plimbat pe la Roata Mare, am testat si locul de joaca din apropierea ei, iar la 13.00 ne-am indreptat spre casa, ca asteptam musafiri.

A fost un week-end frumos, cu vreme foarte buna, in care ne-am odihnit, dar ne-am si facut de cap – si impreuna si separat. ๐Ÿ˜‰ Ziua de sarbatoare a continuat cu un gratar in curtea casei.

Asa ne-am petrecut ultimul 1 Mai in trei!

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Foarte frumos, ma bucur ca v-ati relaxat in mijlocul familiei! Un 1 Mai foarte frumos, dupa parerea mea!
    Stiu cum e cu trezitul, ca si al meu bebe e Up pe la 5.30-6.00 si mai reusesc sa-l „vrajesc” un pic cu suzeta pentru un somn in reprize pana la un maxim 6.30-7.00.:( Si nici nu sunt graviduta, cum esti tu! Dar eu il pasez cam in fiecare dimineata mamei care e matinala, in preiau abia pe la 8.30-9.00. Doar cand sunt in Bucuresti sunt de serviciu non-stop, cum s-ar spune.

    1. @Cristina, noi am renuntat la „vraja suzetei” … din punctul acesta de vedere, era buna. ๐Ÿ˜‰ Esti tare norocoasa ca esti ajutata de parinti – e mare lucru sa primesti ajutor de incredere; gravida sau nu. ๐Ÿ˜›

  2. cum o fi sa preia cineva copilul dimineata si sa poti sa mergi in oras fara stres. nu cred ca voi afla prea curand.

    1. @Cris, avem mare noroc ca avem familia aproape si ca ne ajuta! Sunt constienta de beneficii, insa exista si un revers al medaliei – copil adormit in patul mare, sau harnit cu „putina carnita” dupa biberonul cu lapte – seara… exemple nu tocmai pe placul meu sunt multe. Uneori imi vine sa nu ii mai las in preajma ei… dar de cele mai multe ori sunt recunoscatoare pentru tot sprijinul pe care il primesc. Eu iti doresc din toata inima sa ai parte cat mai curand macar de o zi de „rasfat”.

      1. @g.cojocaru, da sunt si dezavantaje, uneori si bona a fost ‘bineintentionata’ si a dat fetei prune la 7 luni, sa vada si ea cum sunt. nu era o problema, doar ca daca nu vorbeam intamplator nu mi-ar fi zis. e si sunt convinsa ca mai sunt si alte multe episoade de care eu nici macar nu stiu.
        ce e prost la mine, e ca din pacate nu am cu cine sa o las in week-end si sincer nici nu am incredere in nimeni, in afara de bona. soacra-mea nu este in stare sa se descurce cu ea, anca nici macar sa o ia in brate nu vrea la ea. iar mama mea e prea departe. poate cand va mai creste si va iesi mama la pensie, o sa mai avem si noi liniste.

    1. @Cenusareasa, incepem sa redescoperim fericirea din lucrurile marunte… ๐Ÿ™‚ Pana sa o avem pe Maria, un w/e reusit era fie unul cu iesiri multe si 2 nopti pierdute, fie o iesire scurta in afara tarii (mai rar pe la noi); abia acum avem timp cu adevart pentru noi.

  3. Frumos, cel mai frumos e in familie!Aaaa …si imi mentin parerea inca :arati foarte bine gravida, doamna, desi esti asa in juma’ de poza :).
    Va pup!

    1. @povesteadarieinicole, … am inceput sa pun serios pe mine ๐Ÿ™ dar ma consolez cu gandul ca nu am pus la fel de serios ca data trecuta si ca nu mai avem decat 10 saptamani pana vom fi oficial 4. Pupacim si noi.