Castiga o sedinta foto outdoor pentru familia ta!!

Cum? Simplu: Intra pe pagina de Facebook a punctfoto.ro si cauta postarea prin care se anunta acest concurs si lasa un comentariu prin care sa spui de ce consideri ca tu trebuie sa castigi o sedinta foto outdoor pentru tine si pentru familia ta.

Dupa ce ai lasat un comentariu, ai mai multe variante pentru a castiga:

– iti rogi prietenii sa voteze (cu un like) comentariul tau

sau

– astepti sa vezi daca random.org te va declara castigator

sau

– astepti sa vezi daca comentariul tau s-a lipit de suflet fotografului suficient cat sa iti acorde un premiu special.

Hai ca e simplu, iar variantele de castig sunt multe – in total se ofera trei (3) sedinte foto outdoor: un premiu de popularitate (comentariul cu cele mai multe like-uri), un premiu prin tragere la sorti cu ajutorul Random.org si un premiu special din partea fotografului.

In plus fata de cele trei sedinte foto, Punctfoto.ro ofera tuturor participantilor un discount de 30% pentru sedintele foto de familie (vezi lista de preturi).

Ce ar mai fi de adaugat? Mici detalii cum ar fi faptul ca sedintele foto se desfasoara numai in Bucuresti, ca fotograful apreciaza daca familiile castigatoare isi vor da acordul ca fotografiile sa fie expuse in portofoliu… si cam atat.

Concursul incepe acum ( la momentul postarii acestui articol) si ia sfarsit pe 5.08.2011, ora 23:59.  Castigatorii vor fi anuntati in max. 2 zile de la incheierea concursului.

Bafta tuturor participantilor!

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

    1. @Bucan Elena Adina, te-am dezabonat eu… insa nu cred ca o reabonare ar rezolva ceva… Ar trebui sa incerc sa reinstalez eu plug-inul insa nu am semnal foarte bun aici si nu pot face aceasta operatiune pana nu ajung acasa….

  1. Ma dezabonez si ma inscriu iar si vedem daca apare aceiasi problema

  2. Acum primesc acelasi mesaj de 2 ori de la Cojocarii prin e-mail

    1. @Bucan Elena Adina, chiar nu stiu ce sa zic… inca nu au reusit sa isi dea seama ce se intampla… sper sa se rezolve, dar daca inconvenientele sunt prea mari, te poti dezabona (gasesti instructiuni in newsletter).
      Scuze…

  3. m-am inscris la Cojocarii prin e-mail si primesc acelasi mesaj de 4 ori,cum fac sa il primesc doar odata?

    1. @Elena Adina, scuze, a fost o eroare … de obicei nu se intampla asa. Am semnalat-o deja celor de la suport tehnic si au spus ca vor investiga sa vada cauzele erorii si sa incerce remedierea ei…. scuze! 🙂

  4. abia astept extragerea sa vad cine va castiga,de mult mi-am dorit sa am amintirii cu toata familia mea si mai ales cu Irina martisorul nostru zambaret.

  5. as dori sa scot in evidenta rasul superb al fetitei mele care la 2 ani si 4 luni rade cu o pofta de se tine si de burtica.

  6. Chiar imi doream o astfel de sedinta foto, asadar concursul a venit la fix :). Multumim pentru oportunitate. Te pup cu drag.

    1. @BB la Bord, recomand cu inima deschisa!! Va tin pumnii tuturor! … si sper ca daca sansele nu vor fi de partea voastra sa folositi reducerea. Preturile imi pare super acceptabile, si, cu reducerea aplicata, ar fi 105 roni cheltuiti cu folos!

    1. @Alexandra, da… si va mai beneficia si Vladimir. Sedintele foto in familie imi par niste amintiri minunate. Noi am facut bunicilor cate un album -carte si au fost tare incantati! … in gneral greu mai aparem si noi toti intr-o poza – de obicei, unul dintre noi e pozac. 🙂 Cred ca asa se intampla pe la toti…