Nunta de bumbac

Astazi aniversam doi ani de cand ne-am casatorit…  doi ani de cand exista Cojocarii. 🙂

Ma uit in urma si nu imi vine sa cred cate am realizat in acesti doi ani… Fix acum doi ani habar nu aveam ca sunt insarcinata cu primul copil, iar acum deja avem o Marie de 16 luni si un Vladimir de 13 zile 🙂 Acesti doi ani parca sunt o viata … asa simt. Pe Sorin il simt langa mine de cand lumea si pamantul, si nu imi pot imagina viata fara el, iar ghindocii nostri …. sunt incununarea sentimentelor noastre. 🙂

Doi ani cat o viata…. O poveste frumoasa, care continua.

La multi ani, iubitul meu sot!

Articole pe aceeasi tema

53 de comentarii

  1. Felicitari!!!

    La multi, multi ani fericiti impreuna!
    Sa va traiasca Maria si Vladimir si sa fiti sanatosi si veseli!

  2. La multi ani! Asa da realizari intr un timp atat de scurt! Eu am de 2,5 ori mai mult si poate la jumate sau mai putine realizari :-). Sa aveti mule multe realizari si in continuare si multa sanatate sa fiti o familie completa si reusita in continuare!

  3. La mulţi mulţi ani frumoşi!! La nunta de aur sunt convinsă că tot la fel de îndrăgostiţi veţi fi! Aveţi o familie tare frumoasă, vă iubesc mult (adică îmi sunteţi tare dragi)!!

  4. Sanatate multa si sper sa-ti citesc blogul si la nunta de aur, pana atunci poate ne si cunoastem:D!

  5. La multi aniiiiiiiiiiiiiiii!!!!!Sa va dea Dumnezeu dragostea de astazi x 100,fericirea de a va iubi,de a fi impreuna si sa va cresteti frumos minunile.Sa vedem pozele de la aniversarea cu numarul 50 inconjurati de copii si nepoti!

  6. La multi, multi, multi ani impreuna (toti patru, poate chiar si mai multi :P)!
    Intr-adevar capitolul de dinainte de copii parca e din alta viata….

  7. La multi-multi ani fericiti impreuna! Sa va iubiti la fel de mult, sa fiti la fel de uniti, sa fiti alaturi la bine si la greu cum sunteti acum!

    1. @Mama lu’ Ana, tineri ca si familie… deah, ne-am gasit noi mai greu, dar si cand ne-am gasit, nu am mai pierdut nici o secunda si am valorificat timpul la maxim! 🙂 Multumim pentru urari.

  8. Cum ţi-am scris şi pe fb, vă doresc cât mai multe nunţi şi aştept invitaţia pentru nunta de aur, de platină, etc.! Să fiţi fericiţi, dragilor, cu tot ce înseamnă asta pentru voi!

    1. La multi ani fericiti impreuna! Peste 48 de ani sa citim ca ne invitati la nunta de aur!