Vesti

… nu sunt vestile la care speram, insa nici proaste nu sunt.

Nu imi scot inca sonda pezzer, insa mi-o vor taia si voi sta cateva zile cu ea asa. 🙂 … asa adica imi vor lipi de abdomen o punga pe care o voi schimba ori de cate ori va fi nevoie. Scap partial de furtun. Poate pana la sfarsitul saptamanii scap de tot de el.  🙂 … Poate…

Maine la 8.45 trebuie sa ma prezint la chirurgie pentru a mi se efectua aceasta operatiune. 🙂 Eu ma asteptam sa scap de tot de sonda… dar nici varianta asta intermediara nu este rea…

… Ma gandesc ca, poate, atunci cand voi avea punga, imi vor da voie sa il vad pe Vladimir….

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. Asteptarea e cea mai grea,stiu,dar cu gandul ca veti fi impreuna ,o sa treaca un picut mai repede timpul.Stiu ca e usor de zis,dar macar de incurajare.Pupici si sanatate.

  2. revenit-am si eu. totciteam despre cate probleme ai avut. Imi pare rau ca s-a intamplat asa, sper sa te simti mai bine repejor, si sa te bucuri de Vladimir si Maria!

    cu drag,
    Nedeia

  3. acuma am intrat pe blog si nu pricep nimic, ce ai patit? am citit de operatii samd, dar nu am inteles ce ai patit. adica ce diagnostic ai! Sanatate, spitalul e nasol, bine ca ai laptop, sper sa ajungi repede de tot acasa! Si muuulte felicitari pt Vladimir!

    1. @degetica, multumesc pentru felicitari.
      De patit nu prea stiu nici eu ce am patit. diagnosticul este „posibila” ocluzie intestinala paralitica asupra careia s-a intervenit prin cecostomie. Se pare ca intestinele mele nu si-au mai revenit dupa anestezia de la cezariana si asa m-am pricopsit cu ocluzia… am inteles ca au ajutat si niste bride de la niste aderente pe care le aveam…

      1. @g.cojocaru,

        ai ai ai, am mai auzit de persitaltism dupa cezariana, dar chiar asta e un ghinion teribil, ce rau imi pare, vaai.

        Refacere ultra rapida iti doresc! si fara consecinte. abia astept sa vad poze cu cei mici.

  4. mult nu mai e. Aşa cum ţi-am zis, te refaci fff repede. Ştiu că vrei peste noapte să fii brici. Oricum eşti ff aproape de „brici”. Iar faptul că te poti plimba,ridica şi râde după 3 operaţii, arată cât de tare eşti. Deja ai trecut de jumătatea drumului… mai e puţin… până o să mă alergi prin cameră să nu mai desenez pe pereţii copiilor tăi 😉 Pup dulce!

  5. Imi doresc sa te faci bine cat mai repede, caci Vladimir si Maria au nevoie de tine. Si Sorin.
    Off Topic: daca voi avea um baietel tot Vladimir l-as numi. Imi place enorm.

  6. Gabi, te inteleg cat de greu iti e. De fapt, nu, cred ca nici nu-mi imaginez cat de greu iti e. Dar uite, incet, incet, lucrurile revin la normal. Iti tin pumnii sa fii puternica, sa te vindeci repede si sa ai rabdare in continuare.

    1. @Gabi, normal era sa mi-l scoata de tot… dar si varianta propusa de medici e ok… e un pas inainte fata de starea actuala… 🙂
      Multumesc pentru incurajari.

  7. probabil trebuie sa ai rabdare cu organismul tau sa se refaca in ritmul lui. e greu si dupa o nastere „normala”, dar mai dupa interventii chirurgicale… multa sanatate si refacere rapida si sa il poti vedea pe Vladimir cit mai repede!!!