Program

Sunt ca nauca… toata viata mea se desfasoara intre programari la medici; ba pentru Vladimir, ba pentru Maria, ba pentru mine… Ieri m-am surprins in drum spre medic; ma detasasem si priveam din afara. M-a busit rasul; un ras-plans.

Nu exagerez, insa zilnic macar unul dintre noi are o consultatie programata; sunt zile in care ajung la medic si de 2 ori pe zi – alt medic. Controale periodice, revenire pentru urmarirea tratamentului, urgente, vizite la specialisti sau la medicul de familie… cam toata gama. Iar eu merg la toate. La ale lor in calitate de supraveghetor … iar pe ale mele nu le pot rata, ori cat de mult imi doresc. 🙂

Ieri am primit verdictul: maine ma deschid iar. Sunt tare curioasa daca vor gasi ceva in neregula… ca altfel nu imi explic de ce operatia mea refuza sa se inchida.

Copiii raman acasa, iar adultii din jur trebuie sa se imparta intre mine si ei. E greu si pentru ei… dar si pentru mine. Poate sunt egoista, dar chiar imi doresc sa ma astepte cineva cand ies din sala de operatii… dar in acelasi timp imi doresc sa imi stiu copiii bine ingrijiti, iar bunica mea nu se descurca singura cu amandoi… oricat de mult ar incerca ea sa ma convinga ca nu am dreptate. Of!!

Sper ca aceasta mica interventie sa fie ultima si sa se vindece repede!

Articole pe aceeasi tema

40 de comentarii

  1. Este o perioada mai grea, eu te itneleg perfect. Cum zice sotul meu, incearca sa nu te gandesti la perioada asta, gandeste in viitor cand vor fi maricei si se vor juca impreuna. Eu asa fac si-mi revin. Daca nu, o iau razna.

  2. Toate gandurile bune pentru maine, sa scapi de toate problemele astea! Pupici!:)

  3. offf, sper sa termini cu toata nebunia asta si sa fiti veseli, fericita si sanatosi, fara spitale si dr.
    ne gandim la tine, te pupam!

  4. Gabi ma rog pentru tine sa treci cu bine si de incercarea asta! Sunt convinsa ca va fi bine.

    1. @Carla, curaj… mda, chiar am uitat sa precizez ca mi-e frica… de obicei sunt mai viteaza, dar cred ca toate aceste complicatii si-au pus amprenta pe vitejia mea. 😉 Lucrez la autosugestie… 🙂
      Multumesc pentru gandurile bune!

  5. Iubitasuntem aproape! Daca ai nevoie de ceva da un semn! Multa sanatate si sa scapati odata de doctori!

  6. Iti tin pumnii stransi, stransi, Gabi, sa fie totul bine! Si nu, nu esti deloc egoista.
    Te imbratisez cu mare drag, o sa fie bine, o sa vezi! Trebuie!

  7. Iti tin pumnii Gabi, sa fie totul ok si sa fie ultima vizita la spital. Te imbratisez si astept vesti bune:)

  8. Doamne ajuta!!! Iti tinem pumnii. Si soacramea e in spital zilele astea si eu , impreuna cu Tudor ne am pricopsit cu o enterocolita:(. Sanatate multa!!

    1. @Lumi, imi pare tare rau sa aud ca si voi treceti printr-o perioada nefasta. Va tin si eu pumnii ca va reveniti repede tustrei! Multa sanatate tuturor.
      Va pup.