Chirurgicale

– Eu mai mult nu mai pot sa bag pensa asa orbeste; mi-e frica sa nu apuc vre-un intestin.

– Da… Si ce facem, punem un fir?

– Nu stiu ce sa zic… sa nu fie vre-un granulom si atunci facem mai rau daca tot supureaza…

– Dar avem 6 saptamani de la interventie…

– 6 zici? … atunci incercam sa punem fir!

– Stati linistita, doamna. Nu veti simti decat putin; doua intepaturi. Mai bine simtiti cusatura decat intepaturile de anestezie.

… Preferam anestezia locala….Β  Dupa episodul de mai sus si introducerea unui tub de dren ce au avut loc pe viu, ma simt norocoasa ca am avut parte de anestezie la operatie. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Vineri merg la control, iar Vinerea viitoare la „descusut”. … Definitiv, sper!

Articole pe aceeasi tema

21 de comentarii

  1. πŸ™‚
    Ma ridicam de pe masa si ma duceam la altcineva. Sau pur si simplu il informam ca doresc anestezie.
    Nu mi se pare normal sa mi se impuna ceva nici macar in sistemul medical , mai ales ca platesc asigurare si in plus platesc (de obicei!!!) cand ma duc la medic. Nu ma deranjeaza spaga in sine, inteleg ca sistemul e disfunctional dar daca in pofida ei nu sunt tratata asa cum consider eu ca e normal……..
    Sa stii ca nu sunt o ” sensibila” sau o madarita…..dar daca eu ii respect pe altii atunci astept feed back….chiar pe patul de spital fiind.
    G (nu stiu cum sa ma adresez tie ca nu merge „cojocarii”) daca toti spunem ca „nu aveam ce face” atunci chiar asa va fi. Dar daca unii dintre noi iau atitudine atunci cand e momentul sa stii ca la urmatorul pacient se vor gandi de doua ori inainte sa „coase pe viu”…..

  2. Nu inteleg….nu te intreaba….? Cum adica sa cosi fara anestezie?
    Eu nu stiu daca toate pacientele lor sunt atat de cuminti precum esti tu…..

    1. @hapi2233, nu m-a intrebat… m-a anuntat doar ca o sa ma doara putin si a durut…mai mult. Din pacate, traim in Romania, tara unde pacientul nu prea are drepturi decat pe hartie… sau la privat.
      Indiferent cine ar fi fost in locul meu, nu cred ca ar fi reactionat mult mai rau… in fond era spre binele meu, iar baba nu sufera numai pentru frumusete ci si pentru sanatate. πŸ™‚

    1. @Camelia, sunt.. dar fara o doza de cinism nici nu ar rezista. e drept ca doza minim necesara este ceva mai mare decat cea de care dau dovada marea majoritate.
      Merci mult pentru urari.

  3. Si sotul a asistat la o discutie intre medici pe masa de operatie, numai ca subiectul nu era el πŸ™‚ ci masinile lor! Sanatate si sa treaca mai repede!

    1. @Madalina, daca eram pe masa de operatie zau de mi s-ar fi parut infricosatoare aceasta discutie. Dar eu eram neanesteziata pe un pat de consultatii si toate celea se intamplau in jurul meu. Cred ca asta a fost maximul dozei de orori spitalicesti pentru mine. sau cel putin asa sper. πŸ™‚

  4. Draga mea,vindecare rapida !Tin pumnii sa scapi definitiv de chinul asta vinerea viitoare!Se uita orice durere cand te uiti la aricelul mic si scump,nu-i asa?

  5. in locul tau fugeam mancand pamantul (cu taxiul, bineinteles, ca altfel nu-ti permite conditia fizica). e oribil sa asisti la o astfel de conversatie despre corpul tau!

  6. Pe viu? Of! Uitasem cum e la medic! Eu cred ca le face placere sa provoace durere!

    1. @sofia, avem noi medici buni, dar nu prea au resurse si s-au invatat sa lucreze in stil barbar… un fel de chirurgie de campanie. Nu cred ca le face placere dar nici nu empatizeaza cu pacientul; deloc. … Macar isi fac bine treaba!

  7. Auch, mi se ridica parul numai cand incerc sa-mi imaginez prin ce ai trecut! Multa sanatate in continuare πŸ™‚

    1. @Diana, multumesc frumos pentru urari. Ma plang si eu… nu-i un capat de tara, doar am supravietuit, nu… si sunt altii care trec prin situatii mai grele…

  8. Usch, vindecare rapida si iti doresc sa nu mai calci pe acolo niciodata cu astfel de probleme! Tin pumnii sa fie bine. Pupici.