La dublu

Imaginea de mai sus am surprins-o in timp ce asistam la ritualul imbaierii, ritual infaptuit de Sorin si de tata. Vederea aceasta a fost ca o infuzie instanta de fericire, iar Maria a tinut sa ma fericeasca si mai tare, oferindu-i lui Vladimir doua dintre jucariile ei; i le-a pus in cadita atunci cand a vazut ca el nu are nici macar una. 🙂

Ma simt impotenta atunci cand imi privesc copii plangand iar eu nu ii pot lua in brate sa ii alin, cazand iar eu nu pot face nimic sa impiedic caderea, murdari iar eu nu pot nici macar sa ii ridic la chiuveta sa ii spal… Sunt spectator la propria-mi viata. Nu fac nimic; fac altii pentru mine, iar asta e al naibii de greu. Inca nu m-am obisnuit cu aceasta noua stare…

Articole pe aceeasi tema

31 de comentarii

  1. pana vei fi 100% bine nu ai incotr. stiu ca e greu, te inteleg perfect, dar va veni si vremea cand te vei putea ocupa de ei

  2. Gabi, la aşa copii frumoşi şi la aşa o familie, chiar nu trebuie să fii atât de tristă. pe bune! Ia-ţi moralul ăla d epe jos şi nu-l mai lăsa să cadă! E un ordin!! E demenţială poza. Sunt convinsă că nu ai pierdut distracţia cea mare- ea va fi atunci când Vladimir va creşte suficient cât să vă bălăciţi cu el în cadă, prin rotaţie… Să vezi atunci tămbălău! Pup şi dă-l încolo de pesimism, că te bat!

    1. @Cristina + Alexia, cu moralul o rezolv eu dar cu balaceala impreuna nu prea… e mai distractiv sa lasam copii la balacit… noi suntem mari si nu vrem sa le ingradim spatiul si asa micut al cazii… daca e vorba de o piscina, ne sacrificam cu placere – eu, si din obligatie – Sorin 😀

  3. Superb! Sa vezi ce frumos va fi cand ii bagi in cada unul langa celalalt… pana atunci, vei putea sa ii iei in brate si sa faci tot ce vrei! Inca putina rabdare!

  4. Nu sunt prima care ti-o spun aici… viata e un spectactacol extraordinar. Bucura-te de el atat cat poti si pastreaza-ti fortele pentru mai incolo, caci sigur iti va veni si tie randul la „distractie” curand! Pupici si imbarbatari calde…

    Ah, uite inca ceva (postez acum si la noi pe blog): http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

    1. @Carla, stiu.. si sunt recunoscatoare ca am scapat. Stiu ca se putea mai rau, stiu ca sunt alte persoane care sunt mult mai rau decat mine… Traiesc si sunt intreaga si asta ar trebui sa ma multumesca pe deplin…. dar cu coada ochiului oftez dupa „normalitatea” pierduta, dar ma voi adapta curand la noua mea conditie.

      Te pup si eu.

  5. Gabi, sunt frumosi rau si Maria e o sora mai mare ideala :d.Lasa ca te vei revansa cand ii vei putea tine in brate.Noi plecam in vacanta zilele astea daaaaaaaaaar revenim in septembrie cand va convocam sa luam gelul de la voi si sa va vedem in parc :d.Sper din tot sufletul sa va gasim sanatosi si sa te simti bine :).Pupam cu drag si keep going ca va fi bine.

  6. Bucura-te ca esti in viata si ca poti fi macar spectator!! Te vei face bine curand si atunci ii vei lua in brate de 2 ori mai mult. Tine-ne la curent cum mai papa Vladimir laptic de mami. Bafta!

    1. @Adriana Ciobanu, stiu… ai mare dreptate, dar parca nu pot abtine sa nu tanjesc si la normalitate; ACUM .. desi stiu ca este imposibil…
      Incerc sa scriu maine pe larg despre aventurile noastre pe calea relactarii. 😉

  7. Ce draguti sunt fiecare in cadita lui! Chiar daca nu poti face mult fizic pentru ei, simpla ta prezenta iti spun eu din propria experienta ca inseamna mult mai mult decat crezi!

  8. O sa treaca Gabi si etapa asta mai grea si o sa poti sa faci atunci tot ce vrei.E greu sa te uiti si sa nu te poti implica mai mult, dar e doar temporar:)
    Ai doi copii minunati si un sot de exceptie, asa ca bucura-te de ei in fiecare clipa:)

  9. Sunt tare dragalasi !Stiu ca-ti este greu,dar trebuie sa fii multumita ca are cine te ajuta,ca sunt un ajutor de nadejde,copiii sunt sanatosi,o incantare pentru ochiul privitorului.Iar eu stiu,ca te vei face repejor bine si totul va fi asa cum iti doresti.Te imbratisez cu drag.

  10. Gabi, te imbratisez! Stiu ca tu esti una dintre cele mai puternice mamici ce le cunosc, asa ca vei trece cu bine prin asta. Oricum, ti-am mai zis, imi faci o pofta de bebe2… Maria e asa dulce ca surioara mai mare grijulie!

    1. @Raluca, multumesc tare mult pentru cuvintele calde. 🙂 Stiu ca va fi bine; cumva, candva, dar va fi bine!
      … ca t despre pofte eu zic ca nu e cazul sa le ignori. 😉 Spor la bb2!