Inainte de week-end

Pe scurt. Foarte pe scurt.

A fost o saptamana in ritm alert. Am facut multe; foarte multe. Si nici nu am avut-o pe mama acasa. Ai mei fura plecati in concediu.

Vestea buna este ca am inceput sa imi iau copii in brate; de nevoie, dar ma bucura faptul ca pana acum nu am patit nimic rau. Asta imi da curaj sa incerc mai multe.. poate chiar sa il port pe Vladimir Duminica, cand intentionam sa mergem intr-o excursie de-o zi la munte. Btw, are cineva o Manduca sau un alt ssc de imprumut pentru Duminica? Β Vrem sa mergem sa vedem finalul Etapei a XVI-a – Rasnov a campionatului de viteza in coasta si daca ne ramane timp, intentionam sa ajungem si pana la Plaiul Foii. Poate ma intorc si eu cu operatia complet inchisa. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Incerc sa ma adun si sa termin de scris cele doua drafturi pe care le am in lucru: unul despre experienta noastra la Salinele Domenii si un altul despre intalnirea organizata de Nicol, mama lu’ Lilutesa, Β dar nu cred sa am sanse sa le finalizez in acest week-end. Incerc.

Intre timp, va spun doar atat: parinti, vi se pregateste ceva! … si din cate am inteles, Luni , 3 Octombrie 2011, va avea loc deschiderea. Va fi unul dintre cele mai placute locuri de iesit impreuna copii. O cafenea unde fumatul va fi interzis, unde copii vor avea amenajat un spatiu numai si numai al lor si unde se vor organiza ateliere de creatie. Unde mai pui si ca tot ce se va servi va fi ca de la mama pentru puiul ei!?? E normal… doar e un loc creat de doua mame, care pun mare pret pe sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Β …. si, din cate „mi-a soptit o pasarica”, va fi singura cafenea cu dotari pentru schimbatul scutecelor celor mici.

Ce zicei, bem o cafea la ibric sau un ceai in timp ce prichindeii se joca intr-un spatiu amenajat corespunzator? πŸ˜‰ … nu-mi ziceti ca nu, ca nu cred pe nimeni ca nu ii este dor sa savureze o ceasca de .. orice, fara sa alerge printre scaune si mese… sau fara sa sufle in permanenta pentru a alunga fumul ce vine dinspre masa vecina. πŸ™‚

In prag de toamna, e bine de stiut ca mai exista inca un loc foarte prietenos cu copii in care putem sa ne petrecem cateva ore in compania prietenilor.

Abia astept sa ajung acolo… dupa care revin cu poze si impresii.

 

Week-end placut tuturor!

Articole pe aceeasi tema

13 comentarii

  1. Ma bucur ca ati programat o iesire a intregii familii. O sa te cam zdruncine, probabil, dar ai sa petreci timp cu ai tai. Ce poate fi mai frumos? O saptamana si mai buna sa urmeze pentru voi, copii.
    PS Gabi, ce e aceea ”Manduca”? Asa, de curiozitate… πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

    1. @Gabriela Cimpoca, multumim. πŸ™‚ Ai avut dreptate. A fost obositor si greut, dar a fost tare frumos. πŸ˜€

      Manduca este un SSC – soft structured carrier, adica un dispozitiv ergonomic de carat copilul. Am pus in postarea in care vorbeam despre kilogramele mele o poza de la munte in care il tin pe pitic in asa ceva.

  2. Ma bucur sa aud vesti bune de la tine si imi place mult ca ai un tonus super bun. M-ai facut extrem de curioasa despre locul „magic” pentru bebici si mamici de care povesteai, mai ales ca vine anotimpul rece si ne trebuie o alternativa pentru parc. Week-end minunat iti doresc si te pup cu mult drag!

  3. Hiiihihi. ce fain. Eu astept sa deschida cineva asa ceva si in Timisoara, ca eu nu-s pregatita/potrivita de afaceri.
    Vezi nu fi prea viteaza cu luatul copiiilor in brate

  4. Ti-am trimis nr. meu pe mail, ca sa vorbim despre Manduca pentru duminica. Eu tot o sa fiu pe drumuri cu cel mic (parc, doctor), dar vedem cum gasim o varianta…

    1. @Cristina, saru’mana mult de tot pentru Manduca! πŸ™‚ Sigur va descurcati fara? … tocmai ca o sa fii pe drumuri… te sun! πŸ™‚
      Cafeneau am inteles ca va fi pe langa Cismigiu. Trag eu „pasarica” de limba in w/e asta si aflu. πŸ˜‰