(in)cultura urbana feminina

Adica Hotcity.ro. Un site pe care l-am descoperit inca de la primul meu contact cu blogosfera, insa pe care am ales sa nu il promovez (prin postarea unui banner) deoarece nu m-a convins cu mare lucru. Sunt articole bune, articole mediocre … si din ce in ce mai multe articole… indoielnice.

Sincer, nu prea inteleg ce vor cei de la HotCity sa promoveze. Inteleg de la ei ca sunt cam frustrata sexual, ca nu sunt o mama cool daca nu imi las copilul sa isi petreaca vacantele la bunici, ca eram o anormala deoarece nu m-am dat in laturi de la a-mi petrece timpul cu copii alotora sau ca sunt precum o vedeta porno! Cititi si va veti convinge sau, daca nu doriti sa va pierdeti timpul cu articolele lor, intrati si cititi postarea Bogdanei. Tare bine le zice!

Scriu acest post in semn de solidaritate cu blogosfera feminina, cea reala, nu cea promovata de HotCity – acest fals promotor al culturii urbane feminine care declara ca „urmareste sa lupte impotriva delasarii, nepasarii, marlaniei si lipsei de cultura”.  Acum este momentul sa aratam de ce suntem noi, specimenele urbane numite mamici, in stare! Incepem prin solidaritate, alaturandu-ne boicotului initiat de Bogdana!

Doamnelor, fiti solidare! Jos bannerele cu „sustin blogosfera feminina”! Acea „blogosfera feminina” nu mai merita sa fie promovata!

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. E doar un nume pompos si atat…….Nu stii ce persoana plictisita , sictirita se ascunde in spatele ecranului autoproclamandu-se reprezentantul unei anumite comunitati…….
    Eu nici nu le-as baga in seama 🙂

  2. Total de acord! am citit niste articole care m-au oripilat – cel putin cel din 1 iunie plus comentariile care vin la final (gen ”nu inteleg de ce trebuie sa imi nenorocesc viata dand ultimii bani pe scutece si rechizite…”) nu merita nici macar criticate…

  3. N-am intrat niciodata la ei pe site.pana azi. si mi-a parut rau.
    De felul meu refuz sa iau de bun tot ce se scrie, mai ales de catre cei care se autointituleaza reprezentati ai femeilor si refuz sa mi se dirijeze valorile si convingerile de catre mai sus numitii.Dar acum am dat de un loc unde s-au adunat mai multe frustrate la un loc si se bucura ca starnesc valuri si polemici. cum de se poate promova asa ceva?
    Vad ca n-am pierdut nimic prin faptul ca nu i-am citit pana acum. nu se potrivesc asteptarilor si dorintelor mele.

    1. @sakura, nu ai perdut nimic! … si ultimele comentarii aparute la acel articol imi intaresc aceasta convingere. 🙁 … se pare ca pe la HotCity nu e cunoscuta zicala aia care spune ca „daca taceai, intelept ramaneai”….

  4. Si antireclama, tot reclama este, parca asa se spune, nu? I-a crescut Lorenei traficul, ca urmare a boicotului blogosferic, intr-o zi, cat altora in trei… ma rog, emite si ea pareri, ca traim intr-o blogosfera libera, doar! Pe mine m-a amuzat faza cu ejacularea intr-o punga- da’ ce, dle, vorbim despre elefanti? Cred ca domnisoara ori are alte fantezii sexuale, ori nu e nici pe departe atat de experimentata pe cat se da, ori a vrut sa faca o gluma, dar, ma rog, inca mai cautam poanta! In rest, lasati-o, fetelor, mai are si ea dreptate pe ici pe colo, nu toate mamicile sunt sfinte! 🙂

    1. @Gabriela Cimpoca, n-om fi toate sfinte. Nimeni nu a sustinut asta, insa asemenea pareri jignitoare si universalizate nu cred ca au ce cauta pe un site autodeclarat promotor al culturii urbane feminine! Ma abtin de la a o „epitetiza” pe autoarea articolului… nici nu cred ca ar avea vre-un rost sa imi expun parerea la adresa ei, insa pot solidariza cu femeile reprezentative pentru blogosfera alaturandu-ma boicotului initiat de Bogdana. Este reprobabila atitudinea Hot City, mai exact lipsa ei!