Targul National al Mierii

Miere de mana de padure, miere de zmeura, miere de cimbrisor, miere de coriandru…si alte specialitati din diferite zone ale tarii, sau miere de portocal, miere de rozmarin, miere de eucalipt, castan, lavanda sau lamai… cum va suna? Dar „frisca de miere”? Eu recunosc cinstit ca imi sunt straine toate aceste produse… dar nu m-as da in laturi de la a le incerca. 😉

Daca sunteti macar un pic curiosi sa aflati mai multe despre aceste tipuri de miere, inca mai aveti timp maine sa vizitati Targul National al Mierii. Noi o s-o facem!

Singura informatie pe care nu am gasit-o niciunde pe internet este programul, asa ca vom merge mai dimineata… ca ma gandesc ca, fiind ultima zi, vor avea program scurt.

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Nu am gasit loc de comentarii la ”Ghidul eco” asa ca ma bag in seama aici – sunt fan declarat al acestui ghid! Multumesc pentru ca l-ati impartasit cu noi! Am gasit multe informatii valoroase si utile! Mai trec cu drag pe la voi!

    1. @felicitass, multumesc tare mult. … Am vrut doar sa centralizez informatia pe care am gasit-o folositoare la un moment dat. … si campul de comentarii apare actvat in setari, dar nu aparepe pagina – mai verific sa vad ce s-a intamplat…
      Te astept cu drag, oricand vei dori sa revii!

  2. Ce informatie interesanta, pacat ca nu am stiut si eu de targul asta…le-as fi zis alor mei sa dea o fuga pe acolo, ei care sunt apicultori infocati 🙂

  3. Dar miere de albine nu au? :)))
    Oricum am ratat deci imi iau salcamul, teiul sau poliflora de unde vad cu ochii. Preturile erau mari, evident. Ca la toate targurile.
    In rest, cum mai sunteti?

  4. G.,
    multumesc pentru info – datorita anuntului tau, mi-am adus aminte ca voiam sa ma duc!
    Cica apicultorii sunt prezenti si la inceput de octombrie (daca am tinut eu bine minte…), tot pe Ficusului, doar ca, de data asta, o curte mai incolo, la Apimondia.
    Desigur, nici acum nu stim programul. Ca idee, azi ajunsesem pe la 16.30 acolo, si jumatate dintre tarabe erau deja stranse – cred ca plecau toti la 17.00 – 17.30.
    Si cica mai e cel putin un cetatean care vine (poate chiar cu tot cu albine…) la sfarsit de saptamana pe Lipscani, pe langa BNR.
    A, si la sfarsit de saptamana, in parcarea de la Universitate (pe Edgar Quinet) e un mic targ de unde poti cumpara afine, catina, coarne si altele dar si dulceturi, siropuri, zacusca – facute in casa.

    1. @Mamiţuni, multumesc pentru informatii! Sper sa reusesc sa ajung si eu la cel de la Universitate si mai sper si sa gasesc mai multe info despre targul din Octombrie. Chiar vreau sa ajung la el, ca nici eu nu am mai prins mare lucru la cel care abia s-a incheiat. 🙁