Da poezie pentru mancare!

 Pentru mancarea altora. EA, este Adela Onete si traieste ajutandu-i pe cei care au nevoie deajutorul nostru. EA, este un exemplu. Unul dintre putinii oameni care nu uita niciodata sa fie OM. Ca EA, cunosc putini oameni. Ii numar pe degete: Bogdana, Maria, Nicoleta, Ioana

Pe Adela am avut ocazia sa o cunosc si in offline – la una dintre actiunile organizate de ea. Am mers cu Maria, si am plecat plangand; plangand si multumindu-i lui Dumezeu ca am un copil sanatos. Am ramas marcata de acea experienta si vreau, in continuare, sa ajut. Cum pot si cat pot.

Acum, Adela ofera spre vanzare carea ei de poezii – Azi sunt pasare. Maine voi fi zbor. Da poezie, pentru mancare. Cel putin jumatete din banii astfel obtinuti, vor fi utilizati pentru a cumpara mancare pentru copii de la Centrul de plasament Pinochhio. Ar vrea, daca se strang mai multi bani, sa ajute si copii sau batranii din alte centre.

Pana ieri se stransesra 1100 de lei, pe care Adela ii va folosi integral pentru a cumpara alimente pentru micutii din centrul de plasament.

Cartea pe care Adela o ofera spre vanzare pentru aceasta cauza nobila costa numai 15 lei + taxele pentru expeditie.

Ce ziceti, va puteti lipsi de aceasta suma, imbogatindu-va astfel biblioteca cu o carte de poezie? …  sau poate o daruiti, ca tot se apropie luna cadourilor…. Asa veti putea ajuta copii din centrele de plasament. … si daca doriti, acestia vor fi mai mult decat bucurosi sa va primeasca atunci cand Adela le va duce alimentele. Intotdeauna sunt bucurosi de oaspeti.

Ieri, 17 Octombrie, a fost Ziua Mondiala pentru Eradicarea Saraciei…. Ce ziceti, va puteti lipsi de 15 lei + taxe de expeditie pentru a ajuta copii din Centrul de Plasament Pinocchio?

Eu, DA! Maine o voi contacta pe Adela pentru a face o comanda de carte. Sper sa o faceti si voi!

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Draga mea, îţi mulţumesc mult, mult pentru promovare şi pentru cuvintele frumoase, pe care, chiar nu le merit! De ajutat, ajutăm, întotdeauna, împreună. 🙂 Te îmbrăţişez.