Loteria dreptului la viata

Daca esti roman de rand, si ai nesansa de a fi bolnav, viata ta intra in loteria dreptului la viata. Asta daca nu ai sansa de a cunoaste oameni influenti, care pot interveni ajutandu-te. Ajutandu-te sa strangi banii necesari tratamentului…. caci viata are pretul ei.

In ultimii ani, citesc despre diverse cazuri ce au nevoie de ajutorul nostru financiar pentru a isi castiga dreptul la viata. Nu cu mult timp in urma, am fost si eu in aceasta situatie. Dar am avut NOROC. Norocul ca OAMENI din anturajul surorii mele sa ma  poata ajuta. Atat prin infuenta, cat si financiar. Saptamana trecuta citeam despre un alt caz, cu acelasi diagnostic, care nu a avut un final fericit precum al meu. Mama, avand acelasi diagnostic ca si al meu, a decedat, la patru zile de la nastere. Acum, un tata isi plange sotia si este nevoit sa isi creasca singur copila. …. Acel tata putea fi sotul meu…. daca nu aveam NOROC.

Oricare dintre noi putem ajunge intr-o clipita in situatia de a avea nevoie de ajutor. Au fost cazuri, dintre cele despre care am citit in online, care au avut un final fericit. Cu ajutorul oamenilor care au luptat pentru ei. Ma bucur nespus pentru Eva Maria si pentru Andreea si pentru toti cei, care au reusit sa castige la loteria dreptului la viata… insa sunt multi cei care inca mai au nevoie de ajutorul nostru pentru a castiga la aceasta loterie.

Acum, se face un efort mediatic pentru dr. Catalin Sandu. Am donat si noi…. dar suma este infima pentru cat are el nevoie.  Sper, totusi, ca eforturile celor care lupta pentru cauza lui sa dea roade si sa se stranga suma de bani necesara pentru a-l ajuta pe Catalin sa isi castige dreptul la viata.

Am scris aceasta postare, pentru a readuce in atentia voastra cazul lui Bibi, micutul in varsta de un an si patru luni care sufera de Sindromul Blackfan-Diamond – un tip de anemie aplastica ale carei cauze nu sunt identificate. O boala rara (momentan in lume sunt in evidenta aprox. 600 de cazuri) care se manifesta prin incapacitatea maduvei osoase de a produce hemoglobina(celulele rosii din sange). Pentru a castiga la loteria dreptului la viata, micutul Bibi are nevoie de un transplant de maduva… dar pentru asta este nevoie de o suma colosala. O parte din bani s-au strans deja, insa mai are nevoie de 135.000 euro.  Acesta este pretul vietii lui Bibi.

Pana acum, Bibi a avut noroc de oameni inimosi, care au luptat pentru el: Bogdana (care a strans prin lictitatiile initiate, o suma considerabila), Maria, Clubul Rotary din Mangalia si Teatrul Agon Constanta, Cabral,  La Nedeia, Luthelo, Critico-Mamica, Magia Decupajului, BioBunatati, BioMania, Laura, Ada,  Diana, Papusha, Roxana, Lilutesa si cu siguranta multi altii, despre care nu am cunostinte… Totusi, eforturile acestor oameni inimosi, nu au fost de ajuns pentru a-l ajuta pe Bibi.

Daca vrei sa ajuti, ajuta ACUM! (cum bine zicea Cabral intr-o postare de-a sa mai veche) Trebuie sa ne mobilizam sa il ajutam pe Bibi. „Ingerii lui pazitori” au descurajat putin. E nevoie de forte proaspete in echipa de ingeri ai lui Bibi! ACUM!

… Are numai un an si patru luni si o viata intreaga inainte, DAR are nevoie de ajutor pentru a castiga loteria dreptului la viata.

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Am sa transmit povestea micutului tuturor colegilor si prietenilor mei. Va rog un numar de cont si numele titularului.
    Multumesc!

    1. @Nicol, sa-mi fie cu iertare, pe tine te-am scapat din vedere, dar am remediat. Sper din suflet sa se gaseasca cumparatori si pentru pachetele pregatite de tine pentru Bibi.