24 in 44

A demonstrat ca se poate! Si fara cazaturi! De cand si-a descoperit pasiunea pentru mersul in galosii bunicului, face mereu ture prin casa incaltata asa. Mai cade, se ridica si isi continua drumul.

Oare ce i-o placea atat??

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. sigur ca se poate, pentru ei totul e posibil. si totul are sens, spre deosebire de lumea adultilor.
    hunii au incercat pantofii mei cu toc:).

    pupam.

  2. :))))))))))))))))) Și eu tocmai încărcasem azi dimieneață pe youtube un film cu fii-mea mergând în papucii mei în ideea de a-l pune pe blog :))))) Oricum,Măriorul e de milioane, draga de ea.

  3. Felicitari! cunastem, practicam, mai mult pe tocuri(desi suntem baietel de 2 ani), dar si barcile lui tati/bunicului ne plac.

    1. @catalina, cu tocurile e in stadiul in care le experimenteaza pe rand – un picior incaltat, celalalt, nu…. choar sunt curioasa daca se va certa cu fra-su pe incaltari cu toc. 😀

  4. daaa, si Ilinca merge cu pantofii cei mai mari din casa:)
    dar pe mine altceva m-a intrigat..maria poarta 24??

    1. @Cris, 🙂 ce dulce e Ancuta!!! 🙂 Si Maria atenteaza la tocuri, dar la ale maica-mi ca poarte 35…. nu 39 ca mine. 😛 Pana acum a reusit sa ii rupa bretelele la 2 perechi de sandale (de la alunecatul picioru;ui in laterala). Acum m-a socat determinarea ei de a merge cu sosoni nr. 44. … la ce experienta prinde, la iarna o pun direct pe skiuri. 😀

        1. @Cris, sa stii ca si anca mai ia pantofii lui taica-su tot marimea 44. pana acum nu a cazut. mi-am cumparat eu saptamana asta niste cizme lungi pana la genunchi si a facut crize ca nu se poate incalta cu ele.
          sincer credeam ca doar ea are o problema cu incaltamintea, dar vazand-o pe maria m-am linistit.