De domeniul fantasticului?

Sincer, sper sa nu fie de domeniul fantasticului.

Am inceput greu, am stagnat, am renuntat, am reinceput si acum parca e bine…. parca se duc. Kilogramele mele.

Sunt optimista.

In functie de evolutia mea, iau foarte serios in calcul cateva sedinte de lipoliza … pana nu le interzic si la noi….

Articole pe aceeasi tema

31 de comentarii

  1. Buna .
    A facutt careva lipoliza?
    Cum e? Are sens sa dam banii? Va rooog spuneti-mi si mie ca am deja programare. Sa stiu daca sa ma duc, sau nu.
    Am de dat 10 kg jos. Fac sport,remodelare corporala,dar nu tin dieta. Merge sa fac sii lipoliza?
    Va pup si bafta !

  2. Cat timp a trecut de la nastere si cat ai pus pe tine?
    Eu te inteleg perfect – ca vrei sa arati bine si sa fi in forma. Studiaza intai procedurile mai simple care nu sunt agresive pentru corp, incearca o dieta (cea macrobiotica mi se pare de-a dreptul revolutionara) care nu te infometeaza, fa zumba sau aerobic, ceva care sa nu lase vreun pui de depresie sa se instaleze.
    Si daca nu merge, apeleaza la ceva mai drastic dar sa stii ca francezii nu le-au interzis chiar degeaba.Nu uita ca inainte de a apela la lipoliza sau chiar OP sa-ti intrebi medicul care sunt sansele ca grasimea sa se refaca dupa interventie in exact aceleasi locuri.

  3. Lasa draga Gabi ca vine primavara, cu doi copii miscarea e asigurata de cateva ori pe zi, mancarea sanatoasa de asemenea, daca te vei limita la portiile si felurile lor de mancare :). Asa ca kilogramele vor zbura unul cate unul parca nici nu au fost. Iti doresc mult succes in lupta pe care o duci.
    Imbratisari tie si celor doua minuni.

  4. Felicitari! Eu am 62, dupa nastere avem 64. Deci, ambitie maxima din partea-mi….ajunsasem pe la 58 cand avea Iulia 9 luni, dar apoi am pus incet la loc.

  5. Eu am reusit. 38 kg. Arat ca in vremurile ‘slabe’, dar burtica tot mi-a ramas un pic. Se poate, iti trebuie un pic de vointa. Si sa nu te descurajezi cand renunti cateodata, a doua zi ia-o de la capat. Iti tin pumnii

      1. @g.cojocaru,
        Pai cel mai de efect a fost nemancatul dupa ora 4, dar deloc, deloc… e frustrant vreo 2 saptamani, dupa aia te obisnuiesti… schimbat alimentatia si tinut cu dintii de schimbarea asta, fara dulciuri, prajeli, grasimi, fainoase – asa am slabit relativ sanatos, insa destul de lent (circa 3 kg pe luna) si cand n-am mai avut rabdare am trecut la Scarsdale, tinut ca la carte πŸ™‚ oricum, mi-a luat ceva timp, au trecut 1 an si 3 luni de la nastere, am 54-55 kg la 1.67m, aveam 92-93 kg inainte sa nasc

  6. si eu trebe. MUSAI.
    mananc ca o nesimtita noaptea.
    desi alaptez si se spune ca alaptatul slabeste, eu sunt o vaca nesimtita. nu am tupeu ma. sunt lasa
    si ma amagesc ca o sa ma apuc dupa ce termin alaptatul, un rahat cu ochi. nu cred ca am eu asa ambitie.

    1. @veronica, de multe ori ma gandesc ca sarcina si alaptatul si oboseala sunt doar scuze … dar tot mi-e greu sa ma tin de ceea ce imi propun. Trebuie! Te bagi si tu in gasca celor care vor dar nu prea vor, dar care o sa reuseasca? πŸ˜‰

  7. si eu cu tine.Mi-e si frica sa spun cate kg am. Am luat 13 kg de anul trecut incoace. Ar fi ideal sa slabesc 20, dar o sa ajung prea schilambica…15 e destul. Si macar 5 pana la Craciun (primele 5 se dau jos f repede)
    La mine e problema pastilelor, e f f greu sa slabesti pe cortizon. Dar trebuie sa pot.

    1. @degetica, imi dau seama ca trebuie sa iti fie foarte greu. Nu am urmat pana acum tratamente pe cortizon, dar am vazut in juru-mi oameni care au facut-o si umfla cu aer… Oricum, tu trebuie sa o iei incet si cu multa rabdare. Cu siguranta vei putea sa le dai jos, dar nu repede, ceea ce poate crea mici depresii (zic si eu…), pe care le vei depasi. Ca poti! πŸ™‚ Catinel-catinel ajungi tu sa scapi de ele. πŸ˜‰

  8. Uau, vorbesti serios, chiar ai de gind sa faci lipoliza ? Daca vrei sa slabesti incearca lamiia de dimineata si pina seara in tot ce consumi … in cafea, ceai, ciorba, salate, sucuri de fructe si Dulcostevina (o cumperi de la plafar)te ajuta sa slabesti, indulcesti tot ce se poate …cafeaua, ceaiul, faci prajituri cu ea, e de un milion de ori mai sanatoasa decit zaharul sau zaharina sau alti indulcitori. Succes !

    1. @Geta, ma bate un gand de lipoliza, dar mai imi dau timp pana in ianuarie. Ma gandeam sa o folosesc pentru burta, car va fi aproape imposibil de dat jos… am interzis la absolut orice exercitiu ce angreneaza in miscare abnominalii.
      merci de ponturi. o sa ma concentrez mai tare pe lamaie si o sa imi iau si o Dulcostevina… poate asa o sa beau mai multe ceaiuri – daca pot bea cafeau fara zahar, ceaiurile, nu πŸ™ … si le cam evit pe motivul asta.
      merci mult.

  9. Felicitari! Sa ajungi acolo unde iti doresti cu kg! Sper sa-mi servesti si mie drept exemplu, sa ma mobilizez.:)

    1. @cristina, tu trebuie sa iti servesti de exemplu! Hai la lupta! Noi doua contra kilogramelor in plus. Ce zici? πŸ™‚ Adunate cred ca se fac 40 de kile de dat jos. πŸ˜‰ Nu le biruim noi? πŸ˜‰
      Nu glumesc. Hai! Facem grup de suport – cu doua membre πŸ˜€

      1. @g.cojocaru, OK, I’m IN!:) Luni pe cantar si apoi raportez dupa o saptamana. Eu am vreo 17 de dat pana ajung la kg de dinainte de sarcina, si apoi….mai vedem.:)

        1. @cristina, me 2! dar facem totul cu cartile pe fata. Sincer, nu-mi pasa cum sunt judecata, dar apreciez sfaturile pe care le pot pune in parctica. Nu ma astept ca toata nebunia mea si depresia extra- kilogramelor sa fie inteleasa de multa lume… si nici nu caut aplauze la scena deschisa. Vreau doar sa reusesc sa imi recapat viata si demnitatea, atunci cand ma privesc in oglinda.

          1. @g.cojocaru, Cu cartile pe fata, cum altfel. Dar la mine va fi doar dieta (nu stiu daca Monti sau cea data de dr. endocrinolog mai demult, hipocalorica) si ce miscare fac cu piciul, adica cat ma alearga el. Nu merg la gimnastica, nu fac liposuctie, nu iau medicamente, electrostimulare, masaj / co. Nu am energie si timp de pierdut pentru altceva. Asta a functionat candva in trecut la mine, sper sa merga din nou. Trebuie! Va fi lent si imi trebuie si multa rabdare si nu prea am, dar…nu se mai poate asa cum ma simt acum, cu suncile atarnand peste tot. Daca nu ma plac eu si nu ma simt eu bine in pielea mea, clar altcineva nu are cum sa ma placa, macar pentru felul cum am ajuns sa gandesc despre mine si pentru ca ma complac in situatia asta de ceva vreme deja, de un an si.

  10. Hai ca poti!!! Iti tin pumnii si te incurajez ! Si eu mai am de dat 10, chiar 14 daca s-ar putea, dar am o leneeeee si o pofta de dulce…. ceva de speriat!
    Dar tu cu siguranta o sa reusesti ca te „vad” ambitioasa πŸ™‚

    1. @Lacri, of, ce oftica am pe voi ‘cestea de ramaneti cu 10-15 kg in plus. πŸ™‚
      Merci de incurajari. Sunt sigura ca si tu vei ajunge acolo unde iti doresti… de indata ce iti trece lenea. πŸ˜‰