Oraselul Mami – de cealalta parte a baricadei

A fost prima mea experienta la o expozitie cu vanzare. Si primul meu voluntariat. Am preluat tura la standul lui Bibi, de la Bogdana; ieri, si am predat-o astazi la 15:00. Am prins 2 jumatati de zi…. ย A fost….. bine, zic eu. Orice actiune care aduce bani in contul lui Bibi e de bine. ๐Ÿ™‚ Bibi are nevoie de mai mult de la noi. Pentru ca noi, semenii sai, reprezentam speranta sa la viata. Trist, dar asta este crudul adevar.

In prima zi de targ s-au strans 700 de lei, iar astazi s-au strans 900 de lei …. Sper din suflet sa se vanda cat mai mult. Daca nu ati ajuns ieri sau astazi la targ, mai puteti ajunge si maine, pana la ora 18.00 . ย Sigur veti gasi ceva sa va placa: o hainuta, o margeluta, o brosa, o crema, un sapun, un detergent din nuci de sapun… avem de toate! ๐Ÿ™‚ ย … iar daca nu gasiti nimic sa va fie pe plac, puteti dona 1 leu (2,3 sau cat va lasa inima ๐Ÿ™‚ )… ca doar n-ati batut drumul degeaba la standul lui Bibi. ๐Ÿ˜‰

Daca veniti, cautati-ne la standul MAMI. Suntem „cazate” in standul organizatorilor, care ne-au oferit cu generozitate un coltisor in care sa putem vinde pentru Bibi.

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

    1. @alexandrescudaniela, imi pare bine sa ‘te aud” din nou, si regret ca ai avut probleme. sper ca acum esti ok si ca nu a fost nimic grav.
      Multumim tare mult pentru donatie. ๐Ÿ™‚ Chiar sper sa vina cat mai curand ziua in care sa scriu ca Bibi e pe drum spre Israel.
      te pup

  1. Am vizitat standul si mi-am luat dulceturi de la LiluTesa, ca salivam dupa ele de multa vreme!:)
    S-aveti spor la vanzari si sa strangeti multi-multi banuti!

      1. @g.cojocaru, Ei nu l-am desfacut…cum am ajuns acasa, desi era noua seara, am dat gata cu sotul instantaneu jumatate de borcan de caise cu pepene galben…yummy!:)