5 luni Vladimiresti

Ieri s-au implinit 5 luni de cand suntem patru. ๐Ÿ™‚

Mi-e greu sa descriu ce simt… la Maria ma entuziasmam la orice zambet… acum doar le savurez, dar ceea ce da cea mai multa savoare sufletelor noastre sunt interactiunile dintre cei doi. Sunt topita la propriu. Maria ma lasa masca in fiecare zi. Nu-mi vine sa cred ca fetita mea, cea care nici macar nu stie sa vorbeasca, este capabila de atat de multa iubire pentru fratiorul ei.

Mi-e greu sa scriu doar despre el… inevitabil ajung la EI. ๐Ÿ™‚ Inima si creierul meu refuza sa ii separe. Pentru mine sunt un intreg, format din doua jumatati de dimensiuni diferite, dar totusi egale ca intensitate.

Pentru a sarbatori cele 5 luni implinite, am inceput diversificarea…. laptele nu-i mai tine de foame decat maxim 2 ore… si vorbesc de 180 de ml; in plus, daca nu o incepeam eu, avea Maria toate sansele sa o inceapa. ๐Ÿ™‚ Trebuie sa ii pazim non-stop, ca pitica incearca sa il hraneasca cu orice ii pica in mana. ๐Ÿ™‚ E dulce foc cum vine langa el intinzandu-i mancarea si indemnandu-l sa deschida gura: „Aaaaaaaa! Aaaaaaaaaaa!, apoi putin furioasa Aaaaaaaaaaa!! El e tot un zambet cum o vede, ea se incrunta si ii arunca mancarea pe piept si fuge.

V-am zis ca are 8 kilograme si 68 de centimetri? … si eu ma plangeam de Maria ca e gigantica….

E atletic. Face abdomene cat e ziua de lunga… incercand sa se ridice, bineinteles. ๐Ÿ™‚ Nu-i iese inca schema si se enerveaza. Tot nervi apar si cand il deranjeaza dintisorii… dar deocamdata doar ii „coace”. Nervii sunt si motivul pentru care a primit in dar de ziua lui o tunsoare. Se enerva si se tragea de par. Acum isi cauta parul disperat. ๐Ÿ™‚ Alt motiv de frustrare….

… Si totusi doarme toata noaptea. Nici plansetele sora-sii nu reusesc sa il trezeasca… ca Maria inca doarme in reprize, iar in „pauzele” de somn urla. Vladi doarme de pe la 21.00 – 21.30 pana la 8.00. Macar el….

Jucarii nu prea serveste. Nu ca nu ar vrea, sacacul, ci pentru ca il le smulge sora-sa pe toate din mana. Ca sa se poata juca trebuie sa o tinem pe Maria in alta camera… dar asta este un subiect sensibil si nu as vrea sa detaliez acum.

E bine! Suntem bine! Suntem patru de cinci luni si ne place la nebunie!

Articole pe aceeasi tema

26 de comentarii

  1. LA multi ani , Vladimir! Aveti o familie minunata :). Mi-o imaginez pe Maria pe post de mamica si cred ca te topesti de dragul ei. Pupici

  2. citind ..am avut fluturi in stomac si o emotie foarte placuta!! imi place de voi si ca masurati timpul in vladimiri!

  3. ai ma, 5 luni deja? cand au trecut?
    e frumos tot grasanu meu iubit. vezi ca e promis, da? il iau pt mariuca. se potrivesc super.
    va pupacim cu mare drag

    1. @veronica, sincer, nu stiu nici eu… dar s-au dus…
      cat despre „promisiune: eu nu ma bag in alegerile lui. ๐Ÿ™‚ .. plus ca stiu daca nu cumva Mariuca il va schimba curand pe unul mai „copt” … pe la vre-un an-doi ๐Ÿ™‚

  4. Sฤƒ vฤƒ iubiลฃi mereu la fel de mult! ลži voi, cei mari, dar ลŸi cei mici… aลŸa cum spui cฤƒ o fac deja de acum!
    La mulลฃi ani, Vladi! La mulลฃi ani, Maria! La mulลฃi ani vouฤƒ, ca familie!

  5. Ce haiosi trebuie sa fie!
    Si ce Vladimir angelic: mananca bine, doarme bine, e zambaret, atletic, ce sa-ti mai doresti de la el!:)

  6. Sa traiti multi, multi ani fericiti! V-am cunoscut cand inca mai erai cu Vladimir in spital, erai necajita, ingrijorata si fericita, in acelasi timp. Acum, sper ca esti doar… fericita! Cum trece timpul… pana si nepotica mea, care parca a aparut ieri, de undeva, ea stie de unde :), implineste 2 luni, peste doua zile. Cum trece timpul, cum cresc micutii nostri… Sa va fie bine, puilor! ๐Ÿ™‚

  7. Stii ca ma bucur pentru voi, nu? Si va doresc tot binele din lume in continuare si multa rabdare in trecerea peste momentele delicate ๐Ÿ™‚