Ce-mi doresc eu mie in 2012

Leapsa! Primita, cu drag, de la Cecilia.  Mi s-a parut interesanta provocarea si am ales sa o accept: Ce-mi doresc de la 2012? … nu lucruri de genul sanatate, bani, job mai bun etc.,  ci  dorinte care  pot schimba, influenta, imbunatati viata mea si a celor din jurul meu.

Incep „gresit” din prima. 😛 Eu, cel mai si cel mai mult imi doresc sanatate. Pentru toti! Acest capitol a fost veriga slaba a lui 2011, care era cat pe ce sa ma elimine definitiv din competitia vietii. Asa ca EU VREAU SANATATE pentru toti.

Imi doresc semeni mai buni la suflet; economic suntem praf (ca tara), dar e pacat sa ii lasam sa ne fure si orice urma de omenie care ne-a mai ramas in suflete. Imi doresc semeni uniti, cu bun simt si altruisti. Si pentru ca nu pot cere altuia ce eu nu fac, imi doresc sa fiu un astfel de om.

Imi doresc sa fiu un parinte mai bun pentru copii mei, si o sotie „model” pentru sotul meu…. As vrea sa am mai multa rabdare, sa gatesc mai des, sa fiu mai organizata… sa reusesc sa ies mai des cu amandoi copii. Acum, din ratiuni medicale, ies cu ei pe rand, dar imi este teama ca aceasta mica separare sa nu dauneze relatiei lor.  Imi doresc sa reusesc sa ii ajut sa isi construiasca o relatie puternica care sa dureze toata viata.

Imi doresc ca transplantul lui Bibi sa reuseasca!

Imi doresc ca semenii mei sa se implice mai mult in campanii umanitare. Sa ajute fara sa trebuiasca trasi de maneca. Sa ajute gandindu-se ca in locul celui care are nevoie de ajutor poate fi el, sau orice membru al familiei lui.

Imi doresc sa traiesc intr-o lume fara fatarnicie!

Imi doresc o minune, astfel incat tara noastra sa se trezeasca din cosmarul pe care il traieste in ultima perioada! Imi doresc sa se destepte semenii mei la alegerile de anul viitor, si sa aleaga raul cel mai putin rau.

Imi doresc niste parinti mai flexibili in idei si conceptii, care sa accepte ideea mea de educatie a copiilor. Buna sau rea, e a mea. Imi doresc, ca atunci  cand voi ajunge bunica, sa nu uit asta….

Imi doresc sa cresc procentul de eco si natural in vietile noastre.

Imi doresc sa slabesc!! :)) Nu radeti, dar sunt sigura ca, atunci cand se va intampla acest lucru, vietile celor dragi mie si a mea, se vor schimba in bine. 🙂

Imi doresc sa cunosc si mai multi oameni minunati, ca voi, cei pe care i-am cunoscut real sau numai virtual, prin intermediul acestui blog. Sunteti multi, si nu as vrea sa supar pe nimeni omitand pe cineva la enumerare, asa ca mai bine ma rezum la a va multumi ca sunteti! 🙂

Un An Nou fericit si tot ce va doriti!

PS: daca va place provocarea Ceciliei, va rog sa ii dati curs si sa raspundeti!

Articole pe aceeasi tema

25 de comentarii

  1. Pai – iti doresc si eu ca toti ceilalti sa ti se implineasca dorintele.
    Pe unele, sunt convinsa ca le poti updata singura 🙂

  2. Ce lista sincera si drazneata!Sa dea Domnul sa ti se implineasca totul,si altele pe langa ele!An nou plin de sanatate,liniste si zambete!

  3. Ai o lista foarte frumoasa iar eu iti doresc sa se indeplineasca tot ce e pe ea. Si ce o sa mai apara intre timp!
    Sa fiti fericiti, sanatosi si bucurosi! La Multi Ani!

  4. sa ti se implineasca toate dorintele. Ideal ar fi sa devenim sensibili la dorintele celor din jur si sa implinim atat cat putem una sau mai multe, cat tine de posibilitatile noastre. Si ma refer la actiuni concrete nu la daruri si urari….

  5. Ce bine ar fi ca fiecare sa primeasca ce are nevoie cu adevarat si nu ceea ce isi doreste! Asa ca-ntr-o poveste magica, sa vina spiritul universului acesta perfect si sa faca ordine si pe planeta noastra si sa ne trezim pe 1 ianuarie 2012 intr-o lume noua, buna, functionala, care sa fie ca in paradisul pe care ni-l imaginam cu totii!!!
    Preiau si eu leapsa asta, caci mi s-a deschis apetitul la visare….