Patru minute si treizeci de secunde

… din viata lor…

Am reprivit filmuletul de cateva ori si imi par suspect de … „asezati” …. in realitate nu e chiar totul roz…. πŸ™‚

 

 

… ma topesc de dragul lor!!!

Articole pe aceeasi tema

18 comentarii

  1. Sa le pui filmuletul asta la nunta, cand se vor casatori. Sa afle si sotul/sotia cate ceva din trecutul ”jumatatilor” lor. Craciun fericit, Cojocarilor! πŸ™‚

  2. Ce grasunel si vorbaret e Vladimir, plus ca o soarbe pe carliontata adorabila de sora-sa din priviri! Asa de frumos pare la voi…in filmulet, oricum!:)

  3. Sunt doua mici minuni care va fac sa uitati de tot ce a fost greu si de tot ce va urma. Ce frumos este sa ii vezi asa linistiti ..macar pentru cateva clipe. Eu cred ca faptul ca ii filmai i a facut asa cuminti, poate pe viitor cand vrei sa i aduni locului functioneaza sa ii filmezi . Multa sanatate sa aveti ca restul … sarbatori frumoase si un sfarsit de an cu bilant numai pozitiv .

  4. Acum mi-e clar de ce ai nevoie de premergator, caci Vladimir este un pufuletz maricel si iubeste maimutica aia colorata teribil, iar Maria, o dulceatza de trandafiri(pt mine asta inseamna rafinamentul suprem!), iar tandretea lor ADEVARATA, NATURALA mi-a alinat sufletul!
    Numai mamicile cu doi copii(sau mai multi) au privilegiul de a trai LIVE aceste momente si asa se topeste tot „greul” si „epuizarea” pe care fratiorii o reclama cu toate drepturile de la parintii lor si dorinta noastra de toate craciunurile care vor urma este ca ei, fratiorii sau surioarele sa ramana asa, „strans legati” pana la adanci batranete!

  5. Da, sunt suspect de cuminti si linistiti! πŸ˜€ Eu stiu foarte bine ca realitatea nu e atat de roz ca in filmulete…
    Sunt adorabili! πŸ˜€

  6. Mai ce ochi patrunzatori au! Sunt minunati! In nici o realitate, a nimanui
    nu e „totul roz” πŸ™‚

    1. @Lacri, realitatea voastra cum e?? de multe ori va privesc pozele de pe FB si ma topesc…. la voi e diferenta un pic mai mare si lucrurile par mai calme… asa-i?