Saracul frate mai mic

E cand iubit, cand brutalizat… sau „decorat” cu site, oale, capace, mangaiat cu furculite, linguri, rigle…. totul menit pentru a ne testa limitele.
Iar el rade… e tot un zambet cand o priveste pe sora cea mare. Te topesti de dragul lor. Inevitabil.
Acum interactioneaza mai mult. El sta in fundulet si incearca sa ajunga la jucariile pe care domnisoara i le smulge din mana cu o viteza ametioare, numai pentru a le arunca mai departe de el… Dar il pupa si il mangaie; iar el nu plange… uneori o mai priveste dezamagit, iar ea rade triumfatoare. Si mie mi se rupe sufletul, zau. Nici o explicatie, pe nici un ton nu a avut efect… Nici o strategie… nimic-nimic.

Interactiunile nu se limiteaza numai la gestica… deja vorbesc pe limba lor. 🙂

-Aaammmiimmm. maaammmaaamm. aaaaammmmm.

– Bebi, mei-mei. pe’na nani-nani. Iiiii!! Bebi, pe’te!!! Nu.

-Aaabbbbeeee. Ihhhnnn-ihnnn.

– Asa… cupu’tu. papi!

– ehhhheee. eeee. ammmm. mammmm

– ‘ate?

Dupa care se plictiseste si ii intoarce spatele, iar el, zambind, o priveste cum se indeparteaza.

Si totusi, sunt increzatoare. Sunt sigura ca vor ajunge ei cumva sa se inteleaga…

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Vai, ce draguti, mitieii…cred ca ti se umple inima de fericire cand ii vezi pe amandoi!
    Sa creasca mari , ca frumosi foc sunt amandoi 🙂

  2. Gabi, e inevitabil. Lasa ca incep ei sa se inteleaga. Deocamdata Maria e cam suparata ca si Vladi are dreptul si nevoie de atentia si dragostea ta. Asa ca se „razbuna” pe el, ca e mai mic. Cresc dragalasii si se vor intelege ei, mai cu pupaturi, mai cu semne. Acum… daca ma gandesc ca eu cu frate-meu m-am inteles abia dupa ce am plecat de acasa, ar mai fi cale lunga, dar copiii mei au inceput sa se inteleaga mai bine dupa ce a inceput si Sandra sa vorbeasca inteligibil si sa se inteleaga.

  3. nu-ti mai raci gura decat daca e groasa treaba; altfel, e o situatie normala, e firesc, o sa mai creasca asta micu’ si Mariei o sa i se para chiar interesant ca partener de joaca/sotii.
    🙂 sunt niste scumpi.