Si a fost …

Primul nostru Craciun in formula completa; in patru! 🙂

Nu contat nici oboseala noastra, nici starea destul de proasta de spirit… tot ce a contat a fost dimineata e Craciun, atunci cand ne-am strans in jurul bradului si am desfacut daruri…. 🙂 Un adevarat moment Kodak… doar ca nu a fost fotograful pe faza asa ca nu am surprins pe suport digital amintirea acestei clipe… 🙂

Acum ne indreptam cu pasi repezi spre un nou an. 🙂 … iar eu lucrez la wish-listul meu.  Intre timp, ne luptam cu bunicii care nu contenesc sa rasfete copiii (offf… batalia asta pare pierduta din start), cu o  stare de nervozitate Vladimireasca (cauzata de eruptia dentara), cu o mega „tantrumata”, cu o indigestie –  eu.. deah daca nu ma invat minte si tot mananc chestii cumparate de la „targurile traditionale”  – de data asta mi-a pus capac o sovearga (?? parca asa-i zice) cu cascaval luata din  Cismigiu, si cu urgente de ultima secunda care te fac sa mergi la job desi figurezi a fi in concediu (aici e cazul lui Sorin).

In Ianuarie se scrie istorie! 😉  Iar noi vrem sa luam parte la acest grandios eveniment: nasterea unui SSC romanesc. Chiar imi doresc sa participam si noi la campania de testare a prototipurilor. Inscrierile inca sunt deschise, asa ca, daca doriti sa scrieti istoria impreuna cu Diana, dati fuguta sa va inscrieti la testare.

Imi pare rau, dar zilele acestea nu am reusit sa stau foarte mult la calculator… si regret ca nu am apucat sa citesc prea multe dintre aventurile voastre de Craciun… sper ca pana la sfarsitul anului sa ajung la zi cu blogurile pe care le urmaresc … cam 277 de postari necitite.

Zile linistite, va dorim!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Las’, ca noi, pensionarii, avem timp… ne luam sacosele si plecam la cautat pe bloguri! 🙂
    La multi ani, copii, sa fiti sanatosi si in anul care vine, voiosi si… cum mai vreti voi! Va imbratisez, ma bucur ca v-am cunoscut!

  2. Un sfarsit de an mai linistit decat a fost tot anul acesta plin de toate cele. Asta e urarea pentru sfarsitul de an. Pentru anul ce vine… cum o fi numai bine sa fie :), sanatate si voie buna, sa creasca pruncii mari si frumosi iar parintii, bunicii, matusile si unchii sa aiba putere sa le faca fata la toata energia si la toate nazurile.
    Va imbratisam si va spunem un La multi ani din toata inima.

  3. hahaha. ce tare esti. 227 necitite.. :)))
    Zile linistite va dorim si voua.

    Vaaai. aveai si de la mine o leapsa si un colindat. dar raman ptr la anu.
    te tzuc mai Gabriela. sa te faci bine. sa va faceti bine toti.