Unul dintre finaluri

In doua ore ajunge la final campania de donatii prin SMS initiata de Funfatia Mereu Aproape pentru a strange fondurile necesare operatiei de transplant care il poate ajuta pe Bibi sa traiasca.

Nu stim care sunt rezultatele finale ale acestei campanii. Fundatia va comunica suma stransa in termen de 12 zile de la incherea campaniei. Asteptam. Asteptam si ne rugam sa se fi strans cat mai multi banuti in contul lui. Nu visez sa se fi strans toata suma, dar sper sa se fi strans o parte cat mai mare din ea. Am emotii. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletele membrilor familiei lui Bibi….

De ce mi-am intitulat postarea „unul dintre finaluri”?  Pentru ca eforturile noastre pentru a-l salva pe Bibi nu trebuie sa ia sfarsit aici. Cum bine zicea Sabina, in spatele unei astfel de campanii sta o munca asiduua de PR (reproducerea nu este exacta, dar sper ca am redat bine sensul), iar rezultatele acestei munci se concretizeaza si in Talciocul Urban si in Absolutely Fabulous, targuri ce vor avea loc in acest w/e in Bucuresti, si la care va fi prezent „standul lui Bibi„.

Sigur nu veti regreta daca ii veti vizita standul… si garantat nu veti pleca cu mana goala. 😉

Echipa de prieteni a lui Bibi, sub bagheta magica a managerului de proiect, va asteapta!

Ne vizitati? 🙂

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. Ah Gabi si eu am emotii. Sa fie bine ma rog sa se stranga banii. ca ,,, cand ma gandesc cati bani circula in tara asta asa, aiurea, pe lucruri neimportante, nefolositoare, nocive, ma ia cu plansu’

    @ Ioana felicitari. ce idee minunata.
    tu esti zana mea buna;)

  2. imi permit un mic sfat nesolicitat, dar care vine din experienta mea cu vanzarile de caritate pentru clubul harley davidson: faceti show! unul decent desigur hahah, dar atrageti atentia publicului vizitator ca acolo e o urna de donatii pentru Bibi. in permanenta. eventual sa fie cineva care sa se ocupe numai de asta, cu mult sarm si zambete largi! pentru ca de multe ori oamenii nu observa urna aia de donatii :(. nu va suparati pe mine ca am facut pe desteapta pe-aici, ok :)? ca nu e cu rea intentie :). bafta multa, sa auzim de sume impresionante!