Permis de condus sania

N-am! Si saraca Maria a simtit pe pielea ei acest lucru si iarna trecuta, dar si iarna aceasta. 🙂 Norocul a fost insa de partea noastra, deoarece nu au fost decat rasturnari (una anul trecut si una anul acesta); nu a fost nimeni ranit. Manevrele facute de mine in incercarea de a trece printr-o zona cu denivelari, s-au soldat cu rasturnarea saniei si cu ocupanta acesteia cazuta in troiana. 🙂 Culmea, culmilor e ca eu eram cu fata la sanie, dar nu am reurit sa intervin in timp util pentru a impiedica rastogolirea pe zapada.

Dupa „patanie”, Maria mi-a luat permisul de condus sania: s-a uitat senina la mine si aratand sania cu degetul imi zice: Tata! Bada tata! Bada inseamna zapada.

Zapada chiar naste monstri, iar eu sunt unul dintre ei. 🙂

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Ei, se mai intampla! Trebuie sa se invete si cu asta, mai ales ca viata e o continua alunecare cu sania: mai cazi, te ridici, aluneci la vale, iar cazi, iar te ridici… 🙂 Bine ca totul se intampla… pe zapada!

  2. La noi asta e distracția: s-o arunc de pe sanie. Uneori se arunca singura și îmi dau seama ca am pierdut copilul, abia după ce vad cat de ușoară e săniuța.

    1. @Carla, pe el nu am avut curajul sa il iau, ca ma stiam breaza. Il plimba ta-su!. 🙂 … dar la anul avem programata o sanie cu doua locuri (exact ca cea pe care o avem acum, doar ca e de doua ori mai lunga si are doua spatare. 🙂 Trenulet, poate de pe la 4 ani in sus, cand vor fi capabili sa inteleaga sa se tina bine si sa nu sara de pe ele. 🙂 … Maria are o placere deosebita sa mearga cu un picior pe jos pentru a trasa o dara in zapada.