In dar de ziua ta. Concurs BBLaBord Boutique

Astazi e ziua ta,

Zi frumoasa ca tine,

Ti-am trimis … un concurs

Ca sa-ti murmure el, cat de mult te… apreciez. 🙂

… nu am trimis eu concursul, insa am onoarea de a fi gazda concursului organizat de BBLaBord  Boutique, cu ocazia lansarii sale!

Bine ai venit in online, BBLaBord  Boutique si multumesc ca m-ai ales sa fiu gazda primului tau concurs!  🙂

Incep prin a va povesti cate ceva despre micutul boutique online ce tocmai s-a nascut… sa va mai tin putin in suspans cu anuntarea premiilor, care ma fac sa regret amarnic ca nu pot participa si eu.

…. de fapt cred ca as strica multe daca as incerca sa spun ceva despre BBLaBord  Boutique … e un magazine online pentru copii si mame. Cu preturi chic! 😉  … trebuie musai sa ii vizitati pentru a va convinge! 😉

Hai sa va povestesc cu ce “ne face cinste” de ziua noastra, a femeilor, BBLaBord  Boutique:

Un prajitor electric multifunctional 4-in-1.

Aparatul dispune de 4 plite diferite (toaster, grill, briose, gofre), largindu-va astfel paleta ideilor pentru mic dejun. Este foarte usor de folosit si de schimbat plitele. Cu siguranta, vei fi incantata de multitudinea de meniuri rapide, delicioase si sanatoase, pe care le vei putea pregati cu el.  Un aliat de nadejde in bucatarie! 🙂

Valoarea premiului: 170 lei

Termos Inox – capacitate 750 ml.

Pe langa apa si orice bauturi calde sau chiar supe, puteti folosi acest termos si pentru bauturi acidulate si sucuri din citrice. Are doua cani care il insotesc pretutindeni si poate fi un prieten de nadejde atat la servici cat si in excursii si calatorii.

Valoarea premiului: 120 lei

Set 3 DVD-uri educative pentru intreaga familie –  set de DVD-uri educative ce contine povestea de familie a diferitelor specii de animale si pasari. Setul este compus din: „Minunile inceputurilor vietii”, „Aventurile cresterii puilor” si „Calea spre independenta”. Atat cei mici, cat si cei mari, vor fi incantati sa observe intamplarile din lumea animalelor.

Valoarea premiului: 100 lei

 

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concursul BB la Bord Boutique?

1) sa dati like paginii de facebook BB la Bord

2) sa dati like paginii de facebook Cojocarii

3) sa dati share articolului despre concurs pe pagina personala de facebook

4) sa lasati un comentariu la aceasta postare, cu numele cu care ati dat „like” si “Share”

5) sa ne scrieti in acelasi comentariu ce produs de pe site-ul BB la Bord Boutique va place cel mai mult si de ce. Daca vreti sa concurati si pentru prajitorul mutifunctional, dati copy/paste la comentariul dvs,  la postarea acestui anunt pe pagina de facebook a Cojocarilor, adica aici.

Cum castigi?

Simplu:

–          Prajitorul multifunctional il castiga persoana al carui comentariu primeste cele mai multe like-uri

–          Termosul il tragem la sorti, cu ajutorul lui random.org

–          Setul de DVD-uri il ofera Ramona ( mama BBLaBord  Boutique) celei mai interesante justificari

Inscrierile incep acum si se termina pe 22 Martie la ora 23:59, iar castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 25 Martie.

Bafta!

Articole pe aceeasi tema

104 comentarii

  1. Am dat like cu numele Adina-Mirabela Gavriloi
    Am dat share la concurs:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=122681194523649&id=100000990159432
    Produsul care imi place este gelul de dus BIO trandafir si lavanda Rampal Latour http://bblabordboutique.blogspot.com/2012/01/gel-de-dus-bio-trandafir-si-lavanda.html deoarece are grija de pielea copilului,miroase delicios,este fara parabeni,iar lavanda imi calmeaza copilasul agitat si il pregateste de somnic.

  2. Produsul meu preferat este http://bblabordboutique.blogspot.com/2012/01/ulei-de-corp-cu-galbenele-weleda-baby.html Cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din fiecare casa in care locuieste un bebe mic si nu numai. Hidratarea pielii si masajul cu un asemenea produs sta pe primul loc, desi muuuulta lume nu ii acorda nici cea mai mica importanta.
    FB bianca roxana anitei
    share fb https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/297448663656451
    e-mail biarox84@yahoo.it

  3. like & share cu numele Ruxandra Elena imi place produsul Gel de dus & sampon BIO salvie si bergamota Rampal Latour pt un somnic linistit pt bb meu care e un ingeras!

  4. Buna! Like si share rediu daniela! Produsul preferat GELUL DE DINTI PENTRU COPII WELEDA! De ce? Miroase super, se poate inghiti, este organic, 100% natural…recomand cu incredere!

  5. Buna ziua si „La multi ani” pentru ziua de 8 martie.
    Am dat like cu Loredana Ecaterina Marin
    Am sheruit http://www.facebook.com/marinloredana30/posts/349780551727308
    Dintre produsele de pe site ce pot sa spun decat ca toate sunt super,hainute ideale pentru copilasii nostri,hainute din bumbac.Felicitari BBLaBord Boutique pentru munca lor.Eu de pe site am ales Detergentul de rufe pentru bebelusi Eco- Planete Bleue .Echivalentul unui singur capac va garanteaza curatenie si eficienta pentru rufele bebelusului dumneavoastra respectandu-i pielea datorita formulei hipoalergenice (care limiteaza riscurile de alegii).

  6. ESTE EXTRAORDINAR PRAJITORUL 🙂 IL VREAU….DOAR PENTRU MINE :D…..

  7. like si share: Sararu Georgiana Laura Silvia
    produs preferat: Detergent de rufe pentru bebelusi ECO – PLANETE BLEUE. Imi place deoarece este necesar un detergent special pentru bebelusi, cu o formula hipoalergenica. Este binecunoscut faptul ca pielea bebelusilor se irita repede.

  8. Mie imi place f. mult prajitorul. M-as bucura tare mult sa-l castig. As putea pregati zilnic micul dejun si diverse bunatati pentru o cina usoara si sanatoasa.

  9. Asa, sa o luam in ordine: 1. produs preferat http://bblabordboutique.blogspot.com/2012/02/cojoc-kimbaloo.html de ce??? pentru ca aveam in copilarie unul asemanator si era foarteeeee calduros si confortabil; 2. premiul preferat prajitorul …; la noi sandvisurile „meschere”, a se citi smechere, sunt deja o traditie la cei 3 copilasi ai nostri; se fac dimineata, se fac cand vin de la gradi, se fac in weekend, aproape se fac non stop si avem o singura forma, ce bine ar fi sa avem mai multe forme; cred ca piticii nici nu ar mai manca decat „meschereste”… Superrrrrrrr…Sa inceapa petrecerea…..

  10. fb: veronica picioroaga
    share:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=185611994884352&id=100002076122088
    imi plac de pe site detergentii bio pentru ca e cazul sa devenim mai responsabili cu noi si cu mediul; sunt hipoalergenici,un risc mai putin pentru reactii alergice la chimicale, nu au conservanti,coloranti ,iar mirosul natural este atat de suav ! unde mai pui ca sunt si pe placul iubitorilor de animale 🙂 Folosesc detergenti bio deja de 3 ani si sunt f multumita,sunt f eficienti !

  11. Numele pe facebook :Dogaru Goncea Anelia(like & share)

    http://bblabordboutique.blogspot.com/2012/01/ulei-de-corp-cu-galbenele-weleda-baby.html
    Mens sana in corpore sano!
    Arta de a trăi sănătos îşi are secretul într-o creştere echilibrată a spiritului, aflat într-un corp fizic menţinut armonios.Este vital echilibrul si sanatatea intregului organism si din frageda pruncie trebuie sa demaram procesul de „insanatosire naturala” a copiilor nostrii , uzand de tot ce natura ne ofera cu marinimie.Uleiul de galbenele ce mi-a ” facut cu ochiul ” se preteaza foarte bine ingrijirii zilnice a pielii bebelusului, date fiind proprietatile sale benefice : este calmant, protector ,tonifiiant si hranitor pentru epiderma lor sensibila.Sa le oferim tot ce-i mai bun este principala noastra grija .Avand actiune antiinflamatoare, cicatrizanta, epitelizanta în afectiunile pielii , iata ca avem o arma redutabila in lupta cu afectiunile nedorite ale pielii micutilor nostrii.Sa profitam din plin.

  12. MMMM, foarte frumos site-ul, foarte frumoase si utile produsele, foarte interesante premiile!!!
    Cam greu cu alegerea produsului preferat :D, toate sunt minunate, asa ca sa aleg unul, ar fi : http://bblabordboutique.blogspot.com/2012/01/lotiune-de-corp-cu-galbenele-weleda.html
    pentru ca nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat pielea catifelata a unui bebelus!
    Like+share „Casa Zamfirei”, multumesc mult de invitatia de a participa!!!
    Muuuuult succes „BBLaBord Boutique”!!! Felicitari „Cojocari” pentru toate initiativele avute!!!

  13. like si share :tatiana sorina
    imi place produsul :prajitor electric multifunctional 4-in-1.
    multumesc

  14. http://www.facebook.com/simona.mihalache2/posts/361717563850685
    am dat share cu numele simona mihalache
    Imi place mult de pe bb la bord salopeta http://www.bblabordboutique.blogspot.com/2012/03/salopeta-carters-dog-house.html pentru ca ar fi perfecta pentru baietelul meu de 2 luni si bluza aceasta http://www.bblabordboutique.blogspot.com/2012/03/bluza-rainbow-dots.html care i s-ar potrivi fetitei mele de 2 anisori. Ador hainutele de pe site si pe bb la bord am dat like cu mult timp in urma si arunc des cate o privire sa vad ce noutati as mai putea gasi pentru micutii mei.

    1. Imi place maxim prajitorul. Ar fi super sa-l avem, astfel i-as pregati Mirunei mult mai multe chestii pt mic dejun sau chiar gustari. Si la fel de bun e si pentru noi, astfel inlocuim gofre din comert cu cele facute in casa.