Maria si patrupedul

… si nu e vorba de catelusul familiei, ci de Vladimir. ๐Ÿ™‚ La finalul filmuletului se poate observa cum o ia la goana in patru labe.

Mi-e drag de el de numai pot. ๐Ÿ™‚ ย Maria nu ne-a dat ocazia sa trecem prin etapa patrupeda, asa ca acum ne bucuram pentru prima data de ea.

Calitatea filmuletului, ca de obicei, lasa de dorit. Tot cu telefonul i-am filmat.

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Unii copii sunt la fel de rapizi in etapa ”de-a busilea” ca in cea a mersului biped. Cred ca asta ii face si mai draguti, nu-i asa? Dupa ce vor ajunge sa mearga pe propriile picioare, vor fi, deja, oameni obisnuiti! ๐Ÿ™‚

  2. Mariuca a mers de-a busilea inapoi. Inainte cred ca nu gasea directia :)) Apoi a inceput sa mearga in picioare si cand i-a iesit si acest gen de mers bine, s-a gandit sa incerce si in 4 labe :))) Acum merge mixt :))

  3. Dar cat sunt ei de haiosi! De vreo 3 zile am luat-o si noi de-a busilea, e asa draguta. Pana acum, ne taram precum o omidutza. Nici acum nu e fff sigura de „mersul” asta nou, cand ajunge la parchet, aluneca si tot se taraste. Si ce o mai supara si pe ea obiectele jucarii iesite in cale. Sunt asa draguti, imi place sa savurez fiecare moment cu ea, pacat ca uneori mi se pare ca uit destul de repede.