Zburlitul nu isi dezminte numele

ย 

ย 

… si somnul, care la el a fost inainte de zbenguiala din parc.

ย 

Cu putin noroc, in week-end inauguram caruciorul dublu, asa ca speram sa postam curand poze cu amandoi in parc… acum, nu ne zbatem prea tare sa le sincronizam programele, avand in vedere ca e dificil sa ii scoatem impreuna… speram ca atunci va fi mai simplu.

 

Articole pe aceeasi tema

15 comentarii

  1. Draga Vladimir, nu stiu daca esti la curent cu faptul ca mama ta te numeste zburlitul si ca arata la toata lumea cat esti de frumos/ Voiam doar sa te anunt ca intr-adevar esti dragalas foc si ca te descurci admirabil in leagan. Iar freza face toti banii: ))

  2. simpatic foc, iti vine sa-i iei la pupacit obrajii imediat cum ii vezi
    PS: am avut si noi o caciulita asemanatoare ๐Ÿ˜€

  3. Il mananc de frumos si grasunel! Imi e tare drag, poate si unde l-am urmarit din burtica si e nascut in aceeasi perioada cu al meu

    1. @adra_bell, ๐Ÿ™‚ sentimentul e reciproc. Eu am cuplul Eva-Filip, ca referinta pentru dezvoltarea relatiei dintre frati. Desi Eva e putin mai mare, ma ajuta multe dintre postarile tale. ๐Ÿ™‚

  4. Prea tare zburlitul! Si noi ne-am bucurat azi de soare si am mers in parc, ne-am dat in leagan, intr-un calut, insa nu avem aparat foto (e mereu la tati) si nu am putut face poze. Ne-am distrat super bine impreuna, simteam ca as vrea sa se opreasca timpul in loc. Pupam si distractie placuta in continuare!

    1. @Steli, 80% din pozele pe care le postez sunt facute cu telefonul… eu am renuntat sa iau aparatul cu mine, ca nu pot avea si grija lui si a copiilor. Telefonul e mai comod.. desi se vede ca nu sunt imagini de calitate… Ma uitam in parc si nu-mi venea sa cred ce de pitici erau… ๐Ÿ™‚ Asta imi place cel mai mult primavara.. sa vad parcurile cum prind viata.

  5. bestial zburlitul… asteptam poze cu amandoi, in caruciorul dublu ๐Ÿ˜‰