Croaziera, anyone?

Era cat pe ce sa aflu rezultatul atacului meu. N-a fost sa fie! 🙂 Cantarul pe care tocmai mi-l cumparase sor-mea a luat-o razna imediat. In sensul cel mai placut orgoliului unei femei in plina cura. Arata 50 de kilograme. In my dreams!

Oricum, e bine. Hainele mele simt diferenta.Deja am inceput sa donez mamei din hainele care imi raman mici. Si asta ma face sa ma simt bine! … desi sunt unele pe care abia am apucat sa le port o data sau de doua ori, dar nah, mai bine imi cumpar altele mai mici, decat mai mari. Atacul m-a scazut de la 44 la 42!

De astazi am plecat in croaziera. Am ales varianta cu 5 zile proteine si legume (PL) si 5 zile numai proteine (PP). Teoretic, aceasta este etapa cea mai lunga. Voi ramane in aceasta etapa pana termin de dat jos tot ce mi-am propus. Adica muuult timp de acum inainte. Cred ca vor fi 2-3 luni…. Dar nu ma gandesc decat ca la vara, plaja pe care o vom alege va fi salvata, iar tonele mele nu vor oripila nici o privire… desi cele mai importante priviri sunt a mea si a sotului meu, tot nu cred ca m-as simti bine in postura de aratata cu degetul in genul “mama, cum atarna suncile pe aia!”

Croaziera, imi propun sa ma duca la 38, poate chiar si un 36 (dar nu e must)…. Mai putin de atat nu imi permite conformatia si nici nu as arata bine la cei 174 de cm ai mei.

Sper sa rezist tentatiilor la masa de Pasti!

Articole pe aceeasi tema

17 comentarii

  1. Gata. Ma alatur tie. Habar n-am ce marimi am sau n-am. Eu ma ghidez dupa cat de repede si bine pica o pereche de pantaloni de pe mine :)))… Anul trecut am ramas socata in momentul in care m-am vazut in pozele de la mare. Ma mir ca n-am starnit un tsunami. Si eram dupa o runda de cura. Asa ca si anul acesta se cer „reorganizari” de kile. Hai Gabi, hai Catrinel!!!!

    1. @catrinutza, bine ai venit!! 🙂 De maine incep si eu PP-ul – 5 zile… adica tot un fel de atac. 🙂 .. si pentru ca mi-e lene sa gatesc, maine o sa mananc oua si iaurt. 🙂 Tu cu ce incepi?

  2. Marimea 38 sau 36? De la 44? Hm 🙂
    La 36 esti deja foarte slaba, iti poti numara coastele. Crede-ma, stiu ce spun 🙂
    Sugerez doar ca nu merita sa slabesti foarte repede pentru ca va fi greu sa mentii rezultatul

    Am citit ca te-ai intors si la munca. Spor iti doresc.
    Si sarbatori fericite de pe acum!

  3. Pai iti tin pumnii stransi sa rezisti la orice tentatie, cat de mica, de Pasti!
    36 here she comes!:)
    Sfat: sa te cantaresti mereu pe acelasi cantar, altfel- mai ales cand e vorba de un regim de lunga durata, cu rezultate mai putin vizibile de la o zi la alta- poti sa o iei razna foarte usor.Stiu eu ce spun!:)

  4. ma bucur enorm….te astept sa ma prinzi din urma si sa fim niste slabute in vara…

  5. Cristina Rotariu Ionita, felicitari! 🙂 Ma bucur tare mult pentru tine si iti raman profund indatorata pentru ca mi-ai spus de ea. Mi-ai schimbat viata!

  6. Fascinant, cata putere ai, momentan am tot 60 de kg, nu aud cu o ureche, am avut febra, acum bonus mai si tusesc, iaqe bonusul cel mare e ca suntem la viena si nu prea am iesit afara din casa:((.
    Felicitari

    1. auch! imi pare rau!
      imi venira in minte legile lui Murphy: cand o sa ajungi in tara o sa te vindeci miraculos. 🙂

      Multa sanatate!

  7. Go, go, go! Eu am ajuns la jumatatea atacului! 🙂 te urmaresc, sa stii! :p

  8. :))) Tu vb de marimile de la haine si eu ma gandeam la kg… Imi ziceam: Uau, 36 kg!!! :)))
    Mie mi s-au terminat bateriile de la cantar si nu ma grabesc deloc sa le inlocuiesc, parca functioneaza mai bine slabitul fara cantar, esti mai relaxata…!
    Succes in continuare!:)

    1. @Roxana, daaa 36 marimea la blugi/pantaloni. uneori 38 depinde de model. la bluze incep sa ma uit la S, cele M uneori imi sunt mari. exact cum am zis depinde de model. dar cert este ca am mai putine kg decat atunci cand am ramas gravida…hainele de acum 3 ani imi sunt mari.

  9. croaziera placuta! eu am ajuns la 36, la cele 52 de kg din target, mai vreau eu sa dau 2 kg jos ca un bonus. Multa bafta, eu tot cu gandul la mare am slabit…. tine-te de treaba si vei avea rezultate foarte frumoase.